Megváltó 2.0-ra gondoltam :)
A megváltó azt nyilatkozta, hogy a vasútállomások felújítására nincs és még sokáig nem is lesz pénz.
(Amikor a megváltó a stadionokat teremtette vala, akkor nem mondott ilyet vala. Lehet azért, mert a stadionokat még a második napon teremtette, de a vasútállomások felújítására már csak a nyolcadik napon kerülhetne sor.)
Ez van, amikor ennyire nincs verseny és a haverok túlárazott melókkal szívják ki a zsét az államból...
Az is érdekes, hogy ilyen ügyben a megváltó, miért nem emel szót? Vagy ránt össze egy tüntikét a máv székház elé?
https://index.hu/belfold/2024/12/16/vitezy-david-o...
"Ezzel szembeállította azt, hogy két évvel korábban a miniszterelnök aláírta a Nyugati pályaudvar térségének fejlesztéséről szóló kormányhatározatot. Kiemelte, hogy Orbán Viktor reménytelennek tartja az uniós pénzek megszerzését, valamint a pályaudvarok felújítását.
Utalt a kormányfő Kanász-Nagy Máténak adott válaszára, amely szerint „a reptér pénzt hoz, a vasútállomás pénzt visz”, és azok felújítása olyan feladat, amit az állam nem tud megoldani − véleményezte a párbeszédet Vitézy Dávid. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy
ami pénzt visz, és mégis működtetjük, mert a társadalom számára mégis fontos − a vasút ilyen − akkor az egy közszolgáltatás, ergo épp itt van az államnak keresnivalója.
Felhívta a figyelmet arra is, hogy „ami veszteséges, ami pénzt visz, azt adjuk el, akár ingyen is, az valójában ugyanaz a neoliberális kormányzati felfogás, ami ellenében ez a kormány kétharmadot kapott 14 éve”. Emlékeztetett, hogy Margaret Thatcher brit miniszterelnök tett hasonló kijelentést, és mekkora kudarccal végződött. Fel is teszi a fővárosi önkormányzati képviselő a kérdést, hogy
Miért adja fel a magyar állam, hogy megfelelő színvonalon ellássa a közszolgáltatási feladatait és a vasút működtetését?
A vasút az ország működéséhez nélkülözhetetlen közszolgáltatás, azonban megjegyzi, hogy a magánbefektetők nem a pályaudvarokat fejlesztik, hanem „a jó telkeket és üzlethelyiségeket fogják kicsemegézni, és ettől a vasút nem lesz jobb”.
Bejegyzésének végén azzal zárja gondolatait Vitézy Dávid, hogy „ez tényleg nem más, mint a rendszerváltás utáni évtized legrosszabb gyakorlatait idéző ingatlanpanama, rablóprivatizáció.”"
Most éppen a zöld felületen áll az általas használt , de céges tulajdonú fehér merci. Ez azt jelenti , miután nem tudni ki vezette , ezért büntetni (pénz ) sem fogja a rendőrség. Nem objektív felelősség az eset , ezért senkinek sem kell fizetnie.
Nem is tudtam, hogy ott lakik. Járok arra, általában az ottani Shell kúton szoktam tankolni, az pont a helyszín mellett van, még nem tűnt fel a fehér merdzsó... ezért is gondoltam, hogy odajár könnyíteni magán, de ezekszerint ottlakó.. szuper... énekelt eleget, de annyit nem, hogy fussa garázsra... :))
ott lakik ....minden ott lakó ismeri az "istencsászárt" , tele van vele a tökük, egyébként a polgarmester helyettesnek is az ott lakók szóltak.
Tuti valahol itt lakik a kurvája és azért nem áll a ház elé, mert lebukna... :))
Átlag újgazdag magyart testesíti meg... tuti ő az a fajta, aki messziről villog, hogy takarodjál az útjából, ki a buszsávba, vissza...
Igen, én is olvastam, lehet már nem komplett.
Ez ám a kommunikáció... amikor a törvény felett képzeli magát, mert énekelt eleget... :)
Nem példát mutat, hanem még neki áll fentebb...
Sztem jó a műsor, utoljára jakopetyo idejében volt ilyen szórakoztató amikor a traktorost le akarta zúzni mert zavarta az interjúját a munkája:)
Egy hét késéssel megnéztem én is ezt a Magyar Péter - Menczer Tamás balhét.
Igazából Menczer is egy kocsmai csöves tahóként viselkedett, kb úgy ahogy azt egy részeg foci huligántól lehetne elvárni (nem is tudom miért nem inkább őket küldték) , ugyanakkor a felvétel másik részében Magyar Péter ugyanabban a tahó stílusban beszélt az államtitkárral, hogy az embernek szekunder szégyenérzete támadt mindkettőtől, főleg, hogy az egészet egy gyermekotthon előtt intézték.
Lehet h a 4ig az új marsprogramjáról tájékoztatta muskot :):)
A jövö héten sztem magyopetyo utazik mar-a-lagoba és ott találkozik mindenkivel is. Viszi a hőmérőjét meg az alsogatyába rejthető diktafonját is és a két kipróbált ujságírókat kibaszó testőrét. A sajtájon előreláthatólag csak a telex,24.hu,444 hvg kérdezhet majd
Itt arra gondoltak, hogy mondjuk 15-20 évvel ezelőtt, ahhoz hogy egy politikus elmondja mit gondol valamiről, bement egy tv-be, vagy írt egy véleményt a népszabadságba, majd válaszolt a másik oldal a magyar hírlapban... majd a tv-k eldöntötték, hogy megszólítsák az adott politikusokat, az adott sztorival kapcsolatban, ami talán bekerült híradóba, de az is lehet, hogy nem... most már ott tartunk, hogy nem kell jóba lenni egyik média felülettel sem, mert a politikusok saját maguk alakítják, keretezik az üzeneteket, amit el akarnak juttatni a saját szájuk íze szerint, nem kell média hozzá.. elég ha a politikusnak van egy fb oldala, ahol élőbe átadja az üzenetet, véleménycikket ír, stb...