Hát nem látjátok a reptereken a luxus magángépeket?
A kikötőkben a luxus yachtokat?
Hát honnan lennének ezek, ha nem lennének EU-s pénzek??
Hát nem látjátok a reptereken a luxus magángépeket?
A kikötőkben a luxus yachtokat?
Hát honnan lennének ezek, ha nem lennének EU-s pénzek??
Igen, én se nagyon látok semmit... az egyszerű ember, mint amilyenek mi is vagyunk, abból tudja leszűrni, hogy jól gazdálkodnak-e, milyen az oktatás, egészségügyi ellátás, tömegközlekedés, és az utak állapota... a többi bla bla...
Lehet ám, hogy ebből a pénzből nem (sem?) épült volna semmi értelmes, csak mondjuk lombkoronasétány, lombkoronasétány és lombkoronasétány.
Legalábbis nem látom, hogy a korábbi pénzekből milyen értelmes folyamatok indultak el? (De lehet nekem nincs kellő rálátásom?)
Alig kezdődött el 2025 és máris itt egy döbbenetes kihívás:
Nem sok autós magazint olvastam. TC robbantás után, csak a Speedzone videós anyagait néztem, úgy látom, hogy ennek is annyi...
Surányi mi ? Ha Ha Ha suri egy dologhoz ért hogyan kell 100 dodoért elpattintanii a zaranyat :)
Nekem erről egy bizonyos diktátor második vh-ús csodafegyvere jutott eszembe.
Na meg az, hogy ha valami működik, akkor az a nagy vezetőnek köszönhető, mert ő egy zseni, ha meg nem működik, akkor az egy olyan nehézségű feladat volt, amely adott körülmények között megoldhatatlan volt.
A megmondóember rámutat a felelősökre, de soha nem ő lesz a felelős:
én azon csodálkozom, hogy ilyenkor nincs egy jóérzésű polgár, aki kulccsal felvésne egy nagy áthúzott P Betűt mondjuk a két jobboldali ajtóra...
két dolog jut eszembe erről a cikkről...
Az egyik az egy éles bepillantás ahogy a kormány a 2025-ös költségvetést tervezte:
A másik az az, hogy ezek a nagy fordulatokat mindig jövőre (vagy max 2 év múlvára várjuk), aztán még a múltat is alulteljesítjük általában.
Na erre kíváncsi leszek :)
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241220/most-jo...
Mindegy, majd a Dubai csoki vadászat megtol mindent...
Erre számítani lehet, minden családtag, barát lefokozásra, vagy kirúgásra kerül... próbálják elszigetelni, hogy véletlenül se kerüljön ki olyan belsős infó, ami a kormányzópártra negatívan hathat...
Gondolom a közutakra se azért nem költenek, mert nem használják... XD
"Lázár elmondta, hogy vasútfejlesztésre eddig azért nem költöttek annyit, mert először meg akarták nézni, hogy használják-e az emberek a vasutat, az utazást pedig a magyarok „árérzékenysége” miatt olcsóbbá tették. Előtte üres kocsikról szóltak a hírek.."