vettem LDOS-t tetszik. (Szerintem 2 héten belül világbéke lesz).
vettem LDOS-t tetszik. (Szerintem 2 héten belül világbéke lesz).
Köszi! :)
Ezek közül csak az RCAT-et nézegettem, meg ezeken kívül nálam KTOS, AVAV van a listán, mint drónvédelem LDOS
RCAT, PARROT (EZ FRANCIA), UMAC, DPRO, UAVS
kvák f.szát már megint ebbe a nyomorék kriptókba...
Eladtam a Rendert még 6,6-nál, erre az most lőtt ki és most már 8,05.
Vettem helyette Math-t ami meg ugyanott van ahol vettem. Közben minden kicseszett kriótom ami valah volt felment a hétvégén 30-50%-ot... Kivéve a Hedera, mert az háromszorozódott...
A másik a KBC, aki már 10 napja transzferálgatni próbálná a TBSZ számláimat az IBKR-hez. Közben azok a dróngyártó cégek, amiket meg kinéztem 1 hét alatt mentek 20-40%-ot... én meg nem férek hozzá a számlámhoz és nem tudtam venni...
Valami zavart érzek az erőben...
Ma az Adyen -10%-ban volt.
Az AG.US is 8,5%-ot esett az eladásom óta.
Az SBSW is 9%-os minuszban is volt csökkentésemhez képest.
Ezek fordítva szoktak lenni, a vételemet követően szoktak ezek 2-3 napon belül 10%-30%-okat esni, nem az eladásomat követően...
Tegnap eladtam az AG-t (7,00) és a múltkori SBSW (4,95) bővítés csomagjaimat.
Hétfőn eladtam az Adyen-t (1410) és az Airbus-t (141).
Ezeket amiatt adtam el, mert át akarom vinni a KBC számlámat az IBKR-re és így olcsóbb transzferáltatni, de ahogy látom ezek (főleg a bányákat) szerencse volt, hogy eladtam.
Kár, hogy az INDO.US-t nem adtam el tegnap, az most rám ragadt...
"Most az SBSW-n filozófálok... Ha rábővítenék, akkor biztos esne az a dél afrikai szar. Ha meg nem bővítek rá, akkor biztos kitör felfelé..."
És igazam lett, nem bővítettem , kitört.
Most viszont bővítettem... 4,79-nél. (jobb lett volna 4-nél)
képzeljétek csatlakoztam anno kb 5 éve egy perközösséghez a Mylan managementje ellen...
Volt anno kb. 10e USD bukó a tranzakción anno 2015-ben a meghirdetett időszakban...
Kértek kimutatásokat , igazolásokat fityfenét, aztán azt mondták , hogy az eljárás során ebből a 10e-ből 1500 USD veszteség az ami az ügylet kapcsán elismert veszteség az alap szempontjából (max 2 USD /részvény, azokra a részvényekre , amiket legalább szeptemberig tartott az ember).
Küldtek egy tájékoztatást , hogy 30m USD-t kaptak, azt fogják szétosztani pro rata alapon.
Erre küldtek egy tájékoztatást, hogy végül 150m elismert veszteséget számoltak össze, ezért a követelések harmadát fizetik ki.
Tegnap kaptam egy értesítést, hogy 300 USD-t fognak utalni. (Először azt írták, hogy csekket küldenek, mondom ne szivassanak, közép európában mit kezdjek én a csekkükkel??).
Erre ma tényleg meg is kaptam 270 dollárt...
Nem mondom, hogy megérte az időt , energiát hogy 10 év után a veszteségem 2,7%-át odaadják, de tudjatok róla, hogy van ilyen, működik..
Most persze gondolkodhatok azon, hogy jövőre majd ezt a bevételt hol szerepeltessen az SZJA bevallásomban ezt az amerikai kártérítési alaptól kapott részvényügylet veszteség kompenzációra adott támogatást ? Majd megkérdezek egy adótanácsadót, aki 250 dollárért biztos elmondja :-)
ahh, de mérges vagyok, két dolog miatt.
1, az INDO-t nem adtam el 40% profitban...
2. 1 hónappal ezelőtt rohadtul nem értettem, hogy 31 dolláros ezüst ár mellett mi a francért esik be az AG.US 4,7-ig, de nem mertem rábővíteni.. Pedig most 7 USD-n jól esne...
Most az SBSW-n filozófálok... Ha rábővítenék, akkor biztos esne az a dél afrikai szar. Ha meg nem bővítek rá, akkor biztos kitör felfelé...
na épp a múlt héten gondolkodtam el azon, hogy az INDO annyit esett, hogy most már kár eladni...
Erre ma +70%-kal mindjárt nullában leszek :-)
Ha holnap is menne ennyit, akkor az már egész szép lenne. Aztán irány a 90 (vagy 900) milyen szép lenne egy mother of all short squeeze ebben...:-)
na indulhat a nagy BUX emelkedés.
Indítottam egy BUX shortot, utoljára 2021 márciusában indítottam shortot. Lett is g.ci nagy emelkedés belőle...
Hát gratulálok, csak néhány másodperc hiányzott.
megtettem a Fiorentina győzelmet most is...
5000-rel
Pedig ez látatlanban tízből tízszer hazai.
megtettem a Fiorentina -Puskas meccset hazai győzelemre...
3-3 no comment
tegnap vissza is vettem az INDO-t 4,09-en.
Ha 10% minusz nem is volt meg 3 órán belül, de 9% minusz már összejött.
32%-ot emelkedett. Igaz majdnem 3 napot kellett rá várni, dehát azért napi 10%-ra simán kijön.
Az eladás utáni +10% (inkább +25%) is megvolt.
INDO.US rövid életű befektetés volt, tegnap eladtam végül 3,7-nél. Soha rosszabbat!
Igaz afterban volt már tegnap 4,1 felett is, de ma volt 3,04 is...
Play hard részvény!
Illetve eladtam a United Steel részvényt is, valahogy nem érzem az erőt a piacokban...