Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#149795 Amatoregy Előzmény: #149733

elcsesztem a 3 napos shortom. Spreed miatt szűk stop minusz, másik plusz, de már nincs meg... .

Certiben még megvan...

#149712 lackok Előzmény: #149703

Ezt sajna indirekt módon befolyásolja a tél...:(. Mindegy nekem már a KO ár a stop, úgy döntöttem. Az ETF-et meg kiülöm nincs olyan sok....

#149703 Amatoregy Előzmény: #149664

tegnap este mind a certit, mind a futures-t eladhattam volna pluszban. Most meg azokon a szinteken vissza is vehettem volna. Nem erre számítottam...

#149701 Mars2000 Előzmény: #149675

olajkának most már el kell(ene) indulnia valamerre. A chartból azt látom, inkább lefelé. Arra úgyis nagyobb a tér. :))

#149664 lackok Előzmény: #149660

Valami hasonlóan gondolkodva vásároltam be én is ezeken a szinteken, egy két csomagot magasabban...most lehet szükség a türelemre. ETF-ben nem is zavar, de botor fejjel vettem a jó magyar certi-ből is és csak szönyegre borulva imádkozva reménykedek, hogy nem megy le a kiütési árra...:)

#149637 lackok Előzmény: #149257

Mivel ez a rohadt gáz így stagnál, nagyon remélem hogy ott lesz minuszként a TIGÁZ számlámon mint import korrekciós tényező. Ha már bevezették rá ezt is. Mert akkor legalább tudom mondani a gáz certijeimre, hogy fedezeti ügylet volt....:)

#149267 Robag Előzmény: #148951

Kösz!

Úgy látom, olajban készítik az újabb beszállót. Valahogy nem akar menni az indexekkel, inkább csurog lefelé. Ja, és a dollár sem nagyon viszi túlzásba a gyengülést.

Megint szétválnak a dolgok?

Vagy csak az olaj előre jelzi az index rally tiszavirág életét?

#149250 Amatoregy Előzmény: #149241

Ahogy most nézem a gáz certit záróban dobhattam is volna, vagy így marad a Karácsonyi hideg..