elcsesztem a 3 napos shortom. Spreed miatt szűk stop minusz, másik plusz, de már nincs meg... .
Certiben még megvan...
elcsesztem a 3 napos shortom. Spreed miatt szűk stop minusz, másik plusz, de már nincs meg... .
Certiben még megvan...
Ezt sajna indirekt módon befolyásolja a tél...:(. Mindegy nekem már a KO ár a stop, úgy döntöttem. Az ETF-et meg kiülöm nincs olyan sok....
tegnap este mind a certit, mind a futures-t eladhattam volna pluszban. Most meg azokon a szinteken vissza is vehettem volna. Nem erre számítottam...
olajkának most már el kell(ene) indulnia valamerre. A chartból azt látom, inkább lefelé. Arra úgyis nagyobb a tér. :))
Mi alapján lehet jó szerinted?
Én még ülök a fél pakk longomon.
Engem is kezd érdekelni, de most épp nincs rá keretem.
Valami hasonlóan gondolkodva vásároltam be én is ezeken a szinteken, egy két csomagot magasabban...most lehet szükség a türelemre. ETF-ben nem is zavar, de botor fejjel vettem a jó magyar certi-ből is és csak szönyegre borulva imádkozva reménykedek, hogy nem megy le a kiütési árra...:)
Mivel ez a rohadt gáz így stagnál, nagyon remélem hogy ott lesz minuszként a TIGÁZ számlámon mint import korrekciós tényező. Ha már bevezették rá ezt is. Mert akkor legalább tudom mondani a gáz certijeimre, hogy fedezeti ügylet volt....:)
mindenképpen beszálló lesz. Az irány még kétséges...
Kösz!
Úgy látom, olajban készítik az újabb beszállót. Valahogy nem akar menni az indexekkel, inkább csurog lefelé. Ja, és a dollár sem nagyon viszi túlzásba a gyengülést.
Megint szétválnak a dolgok?
Vagy csak az olaj előre jelzi az index rally tiszavirág életét?
most nem fxproban néztem és rájöttem, hogy késleltetett. 5,5-on eladom.. :)
Most mintha változna a felállás. Növekvő forgalom és nem esik!
Ahogy most nézem a gáz certit záróban dobhattam is volna, vagy így marad a Karácsonyi hideg..