Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Borkai interjú

#1495667 Koffein Előzmény: #1495663

Gondolom hazafele rájött, hogy ciki még neki is, mert elsírta magát... habár nem a feleséges megcsalás résznél, vagy a prostiknál, hanem amikor ráeszmélt, hogy a párt átbaszta a palánkon...

Ami nekem furcsa, letiltja, és ennek ellenére leadják... a Gulyás Marci bevállalja az ügyvédi herce hurcát, e szerint van zsé amit el tud égetni.. vagy az egy nappal korábban ott lévő GFodornak megemlítette, eleresztett egy két telót, mondták toljad kifele, mert nem lesz gond, hisz a fidesznek is ciki az ember és jó volna, ha Dézsivel szembe nem indulna el... ezt nem tudom, csak megfordult a fejemben... meg addig sem ügyekről, tanárokról beszélnek, hanem Borkairól...

Világos, mint a borsodi világos...

#1495666 Koffein Előzmény: #1495647

Nyomáspróba??? :D te meg vagy borulva XD

2éve újítottam egy másik lakást, lófasz nyomáspróba volt, kijött, a régi flexi csövet kukázta, adott újat, persze ki kellett fizetni kétszeres áron, becsavarta, végzett... víz ugyanez... fél órát nem volt a lakásban... most ugyanaz lesz, csak másik kecóba... :))

Amúgy ezek után elgondolkodtam h le kéne tenni a vizsgát... villany + gáz víz meglenne 1milla alatt, ahogy utánanéztem...

Borkai interjú

#1495663 TrendMan Előzmény: #1495631

Én azt nem értem, hogy aszongya:

"Az interjút múlt pénteken rögzítettük."

"Az interjú másnapján felhívott minket, hogy letiltatja az interjút."

Ez hogy áll össze?

Miért adta, ha másnap le akarja tiltatni?

#1495656 KawaBazsy Előzmény: #1495647

Na ezzel teljesen egyetértek. Másik fórumban sír az user, h milyen drága Angliában a váltóolaj csere a Suzukijában. Leírtuk, elmagyaráztuk, h 1 db csavart kell kicsavarni, megvárni, míg kifolyik, majd ezt visszatekerve egy másik csavaron keresztül feltölteni, s csá. De bazmeg nem megy neki, ez már túl bonyi.. hát akkor csak tejeljen.

#1495653 Spade Előzmény: #1495652

hááát javaslok egy kis szlalomozást a karigeri karók között hátha az megacélozza az elmédet kicsit, meg elmehetsz egy kls 7keri parkoló túrára az se fog ártani

#1495652 Illuzio Előzmény: #1495650

olyan egyszerű, mint te vagy. "karigeri ugyis hamar a duplájára emeli így is gondoskodva a népéről" Az istened az, aki a népéröl gondoskodik, mindenki más csak utána jön.

#1495647 Spade Előzmény: #1495633

na de ha annyira egyszerű akkor miért nem csinálod meg magad ? Pl a villany rákötésnél a kiszállás 35-40 rugó (bejelentés szerencse ha 1 honap és kijön) de ugye minősített embernek kell lennie ami plusz költség tanfolyam esetleg vizsga meg némi juti adás illetékesnek stb.csomó költség és még el sem indult 1 m-t feléd ha meg elindul a kurva drága parkolás 1 km-re a helyszíntől, szerencse ha kijön mert senki nem szeret ilyen sokat cipekedni meg 1/2 órát keresni a helyet. Amúgy 1 sima megégett wago csere a hálózaton belül kb 15 perces munka 35 rugónál áll meg (és ez baráti ár). A gáznál nem úgy van h szivárog-e vagy sem hanem tömörség vizsgálatot kell végezni mert ugye ha felrobban a bekötés akkor nem te mész böribe. Persze minden kurva egyszerű he nem neked kell megcsinálni. Egyébként meg jobb ha a vizet be se kötöd mert karigeri ugyis hamar a duplájára emeli így is gondoskodva a népéről

#1495646 Koffein Előzmény: #1495645

Lehet :)

Mesélem havernak, azt mondja, ez még olcsó, villanyszerelővel ő hogy járt, plomba le, beköt egy sorkapocsba 3 kábelt, plomba vissza, minden ki van már alakítva, 5percet nem volt a lakásba, 60e ft...

#1495645 TrendMan Előzmény: #1495643

Gondolom akkor a Mészáros-féle 'védelmi pénz' az még ezeken a tételeken belül jelenik meg.

#1495644 matgab Előzmény: #1495643

plusz hozzáadják annak az árát is, hogy addig amíg nálad dolgoznak, addig dolgozhatnának máshol is. Tehát annak a díját, amit azzal keresnének , nyilván hozzáadják annak díjához, ahol valójában elvégzik a munkát, hogy ne legyen opportunity cost!

:-) (nem is olyan vicc)

#1495643 Koffein Előzmény: #1495636

Kiszállás 15-20e ft + a munkadíj, ennyiből áll össze... gáz egy tétel, víz másik fele... ha csak víz, vagy gáz bekötés kéne, akkor 30-45e összesen, mivel mindkettő kell ezért szorozzák kettővel...

#1495636 TrendMan Előzmény: #1495633

Ismerős számok, más is hasonlót mesélt.

Tételesen nincs felsorolva, mi mennyi?

Mondjuk ez egy nagyon jó…

#1495634 TrendMan Előzmény: #1495630

Mondjuk ez egy nagyon jó hozzászólás, mert így érthető, hogy az oktatás további leépítése semmi más, mint Orbán politikai harcának továbbvitele ebbe a kulcsfontosságú ágazatba.

Az egész társadalom harcszíntér lett, senki és semmi nem drága, hogy ha erről a küzdelemről van szó.

Az egész társadalom áldozat, de különösen az alsó-középosztály.

#1495633 Koffein

Kezdem érteni, hogy a nemzet gázszerelője miből gazdagodott ennyire meg. Mindez tudás, szakértelem, felelősségvállalás, na és mert bátoraknak lenni...

Bekértem 5 ajánlatot víz és gáz visszakötésre (alap esetben 3at szoktam, de most annyira megleptek, hogy +2öt is bekértem), minden ki van alakítva, csak egy asztal lap kerül cserélésre, gáz visszacsavar, ellenőriz, hogy szivárog-e oszt ennyi... víz ugyanez, csap visszaköt, lefolyót visszahelyezi s kész... kb 30perces meló, szerintem még annyi sem...

Ajánlatok 65e, 85e, 70e, 60e, 95e ft.

Szerényen szeretném megkérdezni, hogy mi a retkesqrvaanyjuk van itt?? Max1órás melóért, na jó fele ennyiért bemondanak 60-95e ft közti összeget és el sem csuklik a hangja??? annyira természetesen mondják, mintha levegőt vennének??? és még a lángos árán vagyunk felháborodva?? XD

Kiszállás oké, legyen 15e, munkadíj 1 órára 15e ft, na jó legyen 20e, ez még mindig 35e, +áfa, legyen 45e ft... a felsorolt árak nettó, nem bruttó, nettó, ha számlát kérek akkor +áfa... megbolondultak a szakik??? 1 nap elmegy pár helyre és megvan a 200-300e ft?? wtf???

Borkai interjú

#1495631 Koffein

több mint 5órás... kinek van türelme végig hallgatni a hazudozását?? :-/