Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

illumi szerv(ek)

#1495081 Ibiza Előzmény: #1494767

Egyoldalú EUR bevezetésre gondoltam. Mostanában vannak hangok ami szerint 1-2 éven belül be lehet vezetni, még varga is pedzegette. Mato 90%-os eus átlaghoz kötötte..
320feletti váltás nálam hazaárulás!!
Anno széles is nyomta 450-500as eur lenne jó az exportnak..meg anyád... ha csak ezzel tudsz nyereséges lenni akkor vegyél kínait..
Eu szétesése az nem jó dolog csupán arra kell használni amire létrejött a szuverén országok szoros szövetségére.
EU lehetett volna a 4.erő a világban, most eladták szotyiért az usának.. Átaludta eu az átalakulást és most már az a kérdés usa vagy kina..így már valóban usa.. mégha nekem pont olyan gusztustalan népség mint az orosz..teljesen egyformák..
Vezető nélkül nincs erős eu ezek a németek lehettek volna.. de nem akarták lám lám megint német birodalom.. franciák próbálkoznak vezetők lenni..de szolíd képességekkel lehetőségekkel..
lehetett volna erős eu..saját hadiiparral..orosz adta volna nagy piacot adta volna olcsó energiát.. cserébe kapja árut és technológiát.. kina selyemút..erős kereskedelmi kapcsolatok.. usa csak egy távoli ismerős lett volna.. 3.4. kereskedelmi helyezéssel..

Recsegett ropogott usa hegemón törekvése.. ezért baszta be a követ a békák közé.. Csupán deklarálni kellett volna ukrik nem lesznek nato tag.. 90% FELETTI OROSZ TERÜLETEKET NEM KELLETT VOLNA BASZTATNI..NORMÁLIS KISEBBSÉGI POLITIKÁVAL kellett volna hozzáállni vagy esetleg autónomiát adni.. cserébe kötöttek volna orosszal meg nem támadási szerződést.. és a területi biztonságát az eu garantálta volna.. és kaptak volna egy eu partneri státuszt.. hozták volna a kapcsolatba mezőgazdasági termékket egy részét az ensz vette volna meg tőlük a szegény térségek ellátására.. cserébe kapták volna a technológiát.. kialakíthatták volna a társadalmi felépítményt.
ne feledjük semmit nem fejlődtek 30év alatt.. a korrupció az egekben.. a köztisztviselők az elit réteg mert mindenért pénzt kérnek.






farkasölő a 9 éves gyerek

#1495066 prfecó

a magyar ügyészség komoly vádpontja. Egy kilencéves gyerek huzta meg a ravaszt és lőtte le a svájcból elkoborolt farkast. Piroska és a farkas mese átköltve 2023 -ban" a kilencéves vadász és a farkas hulla"

KT

#1495060 Koffein Előzmény: #1495056

Kaszának alapból volt egy óriási követő tábora fb-n+instán, erre építette rá az asszonykája bjúti shopját.. pikpak felpörgött...

Újabb adóemelés jön

#1495016 Fornit Előzmény: #1495015

Februárban vettem egy öt hetes lottót. Lett rajta egy db kettesem, nem fizetett még kétezret sem.

Kerestem rajta kb 230 ft-ot. :)))

MÁV

#1494995 TrendMan Előzmény: #1494971

Ha engem kérdezel, az történt, hogy megvan a saját tervük és akkor még kapnak felülről is ukázt - az utolsó pillanatban - hogy ezt meg azt a költséget faragjátok le erre meg arra a szintre.

MÁV

#1494971 prfecó

Mi történt , hogy ennyí probléma jött ki a MÁV-ról? Egyszerűen a magyar állam nem adta meg a pénzügyi hozzájárulást és mostanra (15 év ) már lerohadt . Korrupt nem vasuti felső vezetők , hajbokolnak az állami vezetők felé. Szakmát nem ismerik. Nincs bátorságuk a vasúti szakmai munka érdekében való körülmények kiharcolásában. Megadta az állam a MÁV kilövésére szoló engedélyt vagy csak egy levezető szerep a minisztériumok alkalmatlanságának megelőzésére. Repülhetne pár miniszterhelyettes , államtitkár és vasuti vezető.