ez a sztori valami kihívássá kezd fajulni :))
ez a sztori valami kihívássá kezd fajulni :))
Nem újsághír . Az orosz kormány 27 évről 30 évre emelte a sorkatonaság korhatárát.
Mongolián, Kazahszánon keresztül ujabb fiatal oroszok ezrei hagyták el az orosz territoriumot. Mindegy vigyorgó magyar oroszbarát nyugodtan csatlakozhat , mint békefenntartó az orosz hadesereg nemzetközi osztagához. Vannak már magyar zsoldosok jól megfízetik őket. Haláleset esetén , disztemetés és orosz nyugdíj is jár.
Az első ember a világtörténelemben, akit tényleg szó szerint kibasztak az ablakon :)
Itt a magyarázat, hogyan esnek ki az oligarchák épületekből:
Majd ő megnyeri a háborút az ukiknak :)
https://twitter.com/SpriterTeam/status/16833839778...
több olyan hír is van, hogy beteg embereket küldenek a frontra... és ha belegondolunk, akkor nem egyébért, mint golyófogónak és ha elmegy vadászni a túlvilágra, akkor nix támogatás, nyugdíj, egészségügyi ellátás stb... winwin.. csak a családnak nem... ennyi erővel helyben agyon is lőhetnék, így megspórolhatnának sok szenvedést, pár hétnyi reménykedést, hogy élve hazajut...
Egy háborúban mindkét fél komoly veszteségeket szenved.( ja ez nem háború hanem különleges művelet ).a 3 nap alatti villámgyőzelem eltünt. Most már az a tét meg tudják tartani az eddigi területi nyereséget. Nem tennék rá 100 % tétet. Azért már Moszkvát is érte dróntámadás, sőt krimi hid már harmadszasr került lezárásra. ha 30000 kéksárga elpusztult , akkor 40000 ork is belepusztult.
Amióta megindult a nagy ukrán ellentámadás, azóta 30000 kéksárga harcos pusztult meg. Sorra égnek porig a leopárdok, bredlik. Zajlik a NATO demilitarizálása. demilitarizálása
Hát igen , most már mindkét fél használja. Gyalogság , civilek között bárkit , bármikor , bárhol megölhet. Az aknákat legalább tudja , aki telepíti. Kazettás bomba random szórodik.
Következő lépés figyel :lángszoró , mini napalm fegyver.
Ironikus voltam?arra reflektáltam a Telegraf megjelentette a cikket a Nyugat és Ukrán vesztésről. Pravda mit hoz le " oroszok elvesztették a háborút " vagy" dicsőségesen Bahmutól 50 km-re felvettük a harcállást "
A cikk nem erről a vízióról szól, hanem az ellenkezőjéről, de ha így lesz, akkor így lesz.. :)
Gondolom orosz ujság nem merné lehozni hozná , hogy orosz hadsereg széthullik, vereséget szenved.
ÉN is azt mondom hulljon a férgese. Orosz csapatokat tönkre kell lőni, elpusztitani és visszakergetni asját hazájukba.
a nyugati média a nyugat legyőzéséről beszél??? megbuggyantak.. tuti napszúrást kapott a szerkesztőség...
ki engedte ki?? hulljon a férgese...
https://archive.li/3r6GKjó tudom h kérdeztem h elgondolkodtál-e, amit rólad feltenni eleve egy oximoron. mindenesetre neked nem sikerült, de ezt legalább simán hoztad.. Jó lenne látni ahogy erölködsz h gondolkozz és pirosodik közben a fejed, de aztán feladod mert nem megy, inkább belocsolsz egy pofa sört a lángosra
Te egyszerrűen hülye vagy ( még nem is fidesz provokátor az nem ilyen idióta), csak hülye. Mi köze van Gun's Rose együttesnek56 forradalomhoz. Amit egyébként a szovjetek ( orosz tábornokok írányították az összes szovjet fegyvernemet ). Az ukránok ugyanugy ellenállnak , mint nálunk 10 napig a magyar felkelők. Különbség ukránok megvédik hazájukat , nálunk 10 nap után hazaárulók behívták az oroszokat
gratulálok, jól beszoptad a propagandát. Elgondolkodtál már azon h 56-ban a szabaccság szerető amcsik kutyaszart nem dobtak át nekünk a határon, nem hogy fegyvert. Az meg hogy van, 56-ban az amik meg a nyugati országok vezetői közül egyet se nyilvánítottak kruscsov fasszopónak mert nem szállítottak fegyvert, csak orbánra mondják most.....