Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ukrán -orosz( orkok ) háború

Először azt hittem, hogy…

#1494953 amix Előzmény: #1494945

Először azt hittem, hogy a csávó akkorát lőtt, hogy lerepült ez a kis töltött galamb róla, aztán láton a videó végén, hogy egy ropirobi szalad meztelenül a lányhoz. :)

Mondjuk, ha fordítva történik, akkor nem szakad be az autó teteje, max kicsit karcos lett volna .

Micsoda????

#1494849 prfecó Előzmény: #1494828

Nem újsághír . Az orosz kormány 27 évről 30 évre emelte a sorkatonaság korhatárát.

Mongolián, Kazahszánon keresztül ujabb fiatal oroszok ezrei hagyták el az orosz territoriumot. Mindegy vigyorgó magyar oroszbarát nyugodtan csatlakozhat , mint békefenntartó az orosz hadesereg nemzetközi osztagához. Vannak már magyar zsoldosok jól megfízetik őket. Haláleset esetén , disztemetés és orosz nyugdíj is jár.

Az első ember a világtör…

#1494846 Fornit Előzmény: #1494845

Az első ember a világtörténelemben, akit tényleg szó szerint kibasztak az ablakon :)

Micsoda????

#1494828 Koffein Előzmény: #1494827

Majd ő megnyeri a háborút az ukiknak :)

https://twitter.com/SpriterTeam/status/16833839778...

több olyan hír is van, hogy beteg embereket küldenek a frontra... és ha belegondolunk, akkor nem egyébért, mint golyófogónak és ha elmegy vadászni a túlvilágra, akkor nix támogatás, nyugdíj, egészségügyi ellátás stb... winwin.. csak a családnak nem... ennyi erővel helyben agyon is lőhetnék, így megspórolhatnának sok szenvedést, pár hétnyi reménykedést, hogy élve hazajut...

Micsoda????

#1494827 prfecó Előzmény: #1494817

Egy háborúban mindkét fél komoly veszteségeket szenved.( ja ez nem háború hanem különleges művelet ).a 3 nap alatti villámgyőzelem eltünt. Most már az a tét meg tudják tartani az eddigi területi nyereséget. Nem tennék rá 100 % tétet. Azért már Moszkvát is érte dróntámadás, sőt krimi hid már harmadszasr került lezárásra. ha 30000 kéksárga elpusztult , akkor 40000 ork is belepusztult.

Micsoda????

#1494817 amix Előzmény: #1494790

Amióta megindult a nagy ukrán ellentámadás, azóta 30000 kéksárga harcos pusztult meg. Sorra égnek porig a leopárdok, bredlik. Zajlik a NATO demilitarizálása. demilitarizálása

kazettás bombák

#1494799 prfecó

Hát igen , most már mindkét fél használja. Gyalogság , civilek között bárkit , bármikor , bárhol megölhet. Az aknákat legalább tudja , aki telepíti. Kazettás bomba random szórodik.

Következő lépés figyel :lángszoró , mini napalm fegyver.

Micsoda????

#1494793 prfecó Előzmény: #1494791

Ironikus voltam?arra reflektáltam a Telegraf megjelentette a cikket a Nyugat és Ukrán vesztésről. Pravda mit hoz le " oroszok elvesztették a háborút " vagy" dicsőségesen Bahmutól 50 km-re felvettük a harcállást "

Micsoda????

#1494791 Koffein Előzmény: #1494790

A cikk nem erről a vízióról szól, hanem az ellenkezőjéről, de ha így lesz, akkor így lesz.. :)

Micsoda????

#1494790 prfecó Előzmény: #1494784

Gondolom orosz ujság nem merné lehozni hozná , hogy orosz hadsereg széthullik, vereséget szenved.

ÉN is azt mondom hulljon a férgese. Orosz csapatokat tönkre kell lőni, elpusztitani és visszakergetni asját hazájukba.

Gun' Roses

#1494775 Spade Előzmény: #1494773

jó tudom h kérdeztem h elgondolkodtál-e, amit rólad feltenni eleve egy oximoron. mindenesetre neked nem sikerült, de ezt legalább simán hoztad.. Jó lenne látni ahogy erölködsz h gondolkozz és pirosodik közben a fejed, de aztán feladod mert nem megy, inkább belocsolsz egy pofa sört a lángosra

Gun' Roses

#1494773 prfecó Előzmény: #1494769

Te egyszerrűen hülye vagy ( még nem is fidesz provokátor az nem ilyen idióta), csak hülye. Mi köze van Gun's Rose együttesnek56 forradalomhoz. Amit egyébként a szovjetek ( orosz tábornokok írányították az összes szovjet fegyvernemet ). Az ukránok ugyanugy ellenállnak , mint nálunk 10 napig a magyar felkelők. Különbség ukránok megvédik hazájukat , nálunk 10 nap után hazaárulók behívták az oroszokat

Gun' Roses

#1494769 Spade Előzmény: #1494751

gratulálok, jól beszoptad a propagandát. Elgondolkodtál már azon h 56-ban a szabaccság szerető amcsik kutyaszart nem dobtak át nekünk a határon, nem hogy fegyvert. Az meg hogy van, 56-ban az amik meg a nyugati országok vezetői közül egyet se nyilvánítottak kruscsov fasszopónak mert nem szállítottak fegyvert, csak orbánra mondják most.....