Nem a kedvencema zenekar, de a "War " számuknál a lerombolt ukrán falvakat mutatták. Kiálltak az ukránok mellet is , sőtt felvették az ukrán cimer színeit.
Sztem ha kimész Bahmutba előbb fogod szopikázni az orkok farkát mint én.
Egyébként nem gondoltam volna h ilyen lúzerek vagytok h pézt adtatok a zukriknak és nem drónt, sztem a zséből előbb lett gyémánt berakású tükör az egyik főninek a terepjáró merdzsójába mint drón.Különben meg no para, dobjatok össze még egy drónt a cimbikkel és akkor a zukrik egészen moszkváig menetelnek majd.
Nekem mindegy , mit hiszel. Ukránok nyerni fognak. Nem ma , nem holnap , de nyerni fognak( hátuk mögött a teljes Nyugat és Amerika) Igen, ellátják az ukránokat fegyverrel , tudással , információkkal. ( Arra emlékszel a Szovjetúniót a 2.vh. amerikai látta el fegyverekkel. Aztán a szovjet hurrá katonák meg életüket adták a............... )
Igen az honvédő háború volt az oroszok részéről. Most honvédő háború ukránokrészéről.
Spade a Te agyad már elszállt. Teljesen feleges Veled bármit is kommunikálni. Én adok pénzt az ukránoknak . Te meg szopogasd az oroszok farkát. Na , csá.
Hagyd a picsába, inkább figyeljé h pincsi kutyát tart harci kutyaként, és aki ezt teszi az nagyon ott van a szeren,nem szarral gurigázik. Én is már azon vagyok h bocseszt kérek tőle, nem szeretném az életermet veszélyeztetni egy pincsi harcikutyától, nna
Milyen orosz propaganda?
Ugyan. Aki nem agymosott, és több esze van mint egy levágott marék hajnak, az látja, hogy fuckránok nem tudnak nyerni. Ha nem lennél kéksárga vakságban, akkor látnád, hogy az idő nem nekik dolgozik. Fogynak az emberek, a technika, lassan vége a nyárnak is a beharangozott tavaszi nagy ellentámadás máig nem történt meg. Jön a tél, a kifáradt fuckránok azt már vélhetően nem fogják kihúzni. De ha mégis, akkor hosszú ideig tartó háború lesz, az utolsó fuckránig, vagy nyíltan bekapcsolódik a nyugat, de akkor csak kevesek maradnak életben Európában és az Északi féltekén. Jobban járna mindenki ha tárgyalások lennének minél előbb.
Mondd te 2 bites agyú
"Szerencsére csak magyar netesek közösen már összedobtunk egy
tisztességes drónra valót , amivel az ukrán katonák bemérik a célt és
megölik a hazájukra támadókat." ebből hol következik h kint van bahmutnál és használják ??????????????? Még irni is hülye vagy b+
Eleve is lehet h nem is Bahmutnál van hanem mehikóban figyel a drogkartellnél mint a stingerek meg az ajiba kapott légvédelmi ütegek. Akkor mennyél ki és ellenőrizd. h ott van-e bahmutnál a cucc, mert ha nincs ott, akkor ezért nem omlottak még össze az orkok a frontvonalon ahogy igérted Na ha ezt megteszed akkor lásd nem vok zsugori kapsz másfél lángost a maradék felet meg megkapja jutiból a pincsikutyád amivel a környékedet meg a netes bloglakókat rémísztgeted
Te gyáva , hülye , Még olvasni sem tudsz. Már kinnt van és használják. Miért nem mész el békebarátként golyófogó az oooszok (orkok) mellé. Hazaáruló vagy , nem mernél egy tamadás esetén az ellenséggel szembefordulni. Fotelhuszárként is összeszarod magad egy pincsikutyától. Gyere el a lángososhoz mutasd meg pofádat aztán lerendezzük
Na ha megvan a drón fogjad a hónod alá aztán szaladj ki vele Bahmutba és mutasd meg hogy kell bemérni azt a célt., ne itt fossad a szót. Ha ezt megteszed akkor meghívlak egy lángosra
Szerintem meg mindenki beállhat Prigozsin mellé vagy a csecsenek mellé. Téged még egy tisztességes orosz halálbrigád sem fogadna be , mert egy pincsikutyátó isl összeszarod magad. Te beszari vagy , de ezt már tudjuk rólad és igy "szeretünk " gyáva kutya. Szerencsére csak magyar netesek közösen már összedobtunk egy tisztességes drónra valót , amivel az ukrán katonák bemérik a célt és megölik a hazájukra támadókat. Mond ha Téged vagy hazádat megtámadják , akkor is talpnyaló leszel vagy lesz benned valami bátorság.
Sztem mindenki kimehet Bahmutba odabaszni az orkoknak. Na akkor egy kemény tökű csákó lesz akinek van elég creditje lekutyapicsázni őket. És még egy csomó jófajta lóvét is behúzhat vele. De addig csak egy netes fotel huszár akinek a mondandója csak híg szófosás.
Mond meg , hogy lehet törölni. Azért , mert Téged megfertőzőtt az orosz propaganda és Orbán eszméje ( a békéről ) én nem tehetek. Kiváncsi vagyok , ha Románia támadná meg Magyarországot ellenálló lennél vagy áruló ( mint a mostani magyar kormány)
Egyből 3 topik náci propagandára?
Higgadj le. Fogadd el. Náci fuckránok el lesznek törölve,.
Az mindenki előtt ismert egy független ország ellen elindított háború az a civilízáció ellen és minden nemzetközileg ismert joggal szembe megy. Értelmetlen dolog , gyilkolnak katonákat , civileket . Rombolás , iszonyú háborús költségek. Mindkét ország gazdasága hosszú hosszú évek multán talán visszaáll.
Egy diktátor elborult agyának köszönhető és a szovjet birodalom visszállításának reményében indította el már több éve a háborút ill. Krím és egyéb területek elfoglalását.
2022 kirobbantott háború többmint 400 napja tombol. Ma már eljutott od nemcsak ukrán területen de már orosz területen is folynak harci események. Putyin egyet elért. Ukránok nemzeti őntudatra ébredtek. 99% megutálta az oroszokat ( korábban testvéri népnek tartották) Mikor lesz vége? Szerintem ha valamelyik fél totálisan kifogy a fegyverekből. Esetleg valamelyik vezetőt elkergeti a népe (államcsiny ).