Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Aki a Libriben vesz könyvet, az Putyint támogatja

#1494053 amix Előzmény: #1494050

Ezt a demagóg barmot.

Persze, Putyint támogatod ha könyvet veszel a librinél

Ezek a libsi írók, művészek teljesen agymosottak.

Szerintem tiltsák le a műveik librinél történő forgalmazását.

Ja és ne is tankoljanak üzemanyagot Magyarországon, mert annak alapanyaga Putyintól jön.

Aki a Libriben vesz könyvet, az Putyint támogatja

#1494050 TrendMan Előzmény: #1494045

"Tegyük hozzá azt is óvatosan, hogy az MCC pénzének nagy része a kormánytól kapott MOL-részvényekből származik. A MOL pénzének meg egy jelentős része az oroszokkal való ügyeskedésből. Tehát felmerül, hogy aki ezután a Libriben vesz könyvet, áttételesen Putyint is támogatja néhány fillérrel."

Ezt akár úgy is lehetne értelmezni, hogy Orbán a MOL többségi tulajdonát az emberek magánynyugdíj pénztárakból elkobzott megtakarításaival vette meg 10 évvel ezelőtt.

Ergo most az emberek beeinstandolt pénzéből vásárolják ki a Libri-t és alakítják át a választékot - amennyiben ez történik.

Jelinek

#1494025 Koffein

csak sikerült betennie a lábát a horvát piacra https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/20...

Előzmények: a szállodás céget 2003-ban privatizálta az egykor a jobboldali gazdasági holdudvarhoz sorolt Vitézy Tamás és üzlettársa, Kerekes László.

Tágabb kontextus: az elmúlt években látványosan terjeszkedik Jellinek és a többségi tulajdonába tartozó Indotek: honlapja szerint 14 országban vannak jelen vagy vizsgálják a piacra lépés lehetőségét.

egy kis történelem

#1494007 Koffein Előzmény: #1494003

Ja értem, hirtelen úgy értelmeztem, hogy valami új generációs greenpeace szerűséghez csatlakoznál :)

Ezt említették is, hogy más hollandia és más magyarország, mert amíg ott kitudott alakulni a polgári réteg, addig itt nem is volt 90ig, utána kezdett el valami elindulni, de még most sem épült ki, mert más az egyén gondolkodása miskolc külsőn, ahol függ az egyén az adott politikus jóindulatól, mint bp-en, ahol sokkal több a lehetőség..

Plusz említik az oktatást, hogy tudatosan építi le a politika, logótól, párttól függetlenül az összes, ezzel is konzerválva a fennálló helyzetet..

egy kis történelem

#1494003 TrendMan Előzmény: #1494002

Én nem mondtam, hogy oda becsatlakozni.

Valamely értelmes és előremutató, akár tudományos/gazdasági kezdeményezéshez csatlakozni. Ha ilyen létezik/létezne.

További két észrevétel:

1) Az USA polgárosodásáról igen ritkán hallunk. Európa polgárosodásáról hallunk, amelyet a következő vitában a Nyugat hanyatlása jelzővel illetünk. Ez önmagában képzavar, egy fejlődést kívánatosként említeni, majd utána elkezdeni sopánkodni, hogy ez az entitás leáldozóban van.

2) A vitában emlegetett országok (Benelux országok továbbá Olaszország) 1957 óta az EKG tagjai és évtizedeken keresztül vaskos mezőgazdasági támogatásokat zsebeltek be.

A polgárosodás egyik feltételeként emlegetett gazdasági függetlenség az említett holland kisvárosokban évtizedekig adva volt, ami nálunk sohasem.

A két térséget és történelmi helyzetet nem lehet egy lapon említeni.

egy kis történelem

#1494002 Koffein Előzmény: #1494001

Minek becsatlakozni? hogy megmondják neked, hogy éves kgy-n záptojással kell megdobálni Hernádit, hogy változzon valami? és fog változni valami? aligha.. :)

új technológiát, rendszereket kell kitalálni, ami megold problémákat... sajna a zábtojás dobálás meg az aszfalthoz ragasztás nem oldja meg a környezetszennyezést...

egy kis történelem

#1494001 TrendMan Előzmény: #1493997

Bizony sokan vannak, akik értelmesen tudnak erről a témáról beszélgetni.

Viszont senki nem csinál semmit.

Ez kb. olyan, mint amikor a zembereket ijesztgetik a globális felmelegedés következményeivel, de alig van olyan tényleges kezdeményezés, ahová be lehet csatlakozni.

csökkenő diplomások

#1493992 TrendMan Előzmény: #1493990

Ez az összeg jelenleg az érvényben lévő/aktuális minimálbér, ha jól tudom. ??

Gondolom, aki a jelen helyzetben ennyiért is megy, az tényleg elkötelezett és a szakma szeretete mozgatja.

A nem igényel nyelvtudást kitételt én még nem láttam hirdetésben, de ha ezt írjátok, akkor biztos így van.

Továbbra is gáz van.

csökkenő diplomások

#1493988 prfecó Előzmény: #1493987

mondjuk német nyelvtanárt is is ugyanilyen összegért keres neves katolikus iskola