Annyi jelentősége van, hogy pár év késéssel ide is beszivárog.. na jó, lehet ide évtizedbe mérhető..
Annyi jelentősége van, hogy pár év késéssel ide is beszivárog.. na jó, lehet ide évtizedbe mérhető..
Egyébként igen, de nem hiszem, hogy ennek itt van extra jelentősége.
Nem tudom, hogy nekem tűnnek-e úgy, de ezek a zászlók úgy vannak feltéve, mint a náci filmekbe, amikor a führer beszédet tartott... :)
A fehér házban is jó buli lehetett https://twitter.com/KarliBonnita/status/1668408239...
kezdenek rászokni a gátrobbantásokra https://www.portfolio.hu/global/20230611/felrobban...
mindeközben illene felkészülni csernobil 2.0-ára...
Szerintem56 ban oroszbarát bábkormányt hoztak létre Masgyarországon. Most ugyanezt akarjá Ukrajnában , de Ukrajna harcol függetlenségéért Magyarország csak cca három hetet birt ki.
Ne keverd össze a kahovkai gátrobbantást és az az északi áramlat felrobbantását.
Segítségül mondom tegnap még egy gátat felrobbantottak az oroszok , hogy az ukrán nehézfegyverek ne tudjanak felvonulni ( harcászatilag teljesen igazuk van)
Ez nem 56. Az inkább a 6 napos háború. Érdekes ott vhogy Izraelt nem ítélték el, nem foganatositottak szankciókat.
Kb. ugyanúgy a ruszkik az okai a háborúnak, mint a lengyelek a 2. VH kirobbantasanak. Vagy a magyarok az 1 VH-nak. Mire a háború megindult, addigra már mindent elokeszitettek a későbbi győztesek...
már m8nden forrás elismeri azt h nem az oroszok csinálták.
És bárki csinálta, az csak az usa jovahagyasaval lehetett...
Nem kell mellszélességgel bárkit támogatni. Elég annyít tudni , hogy Oroszország katonailag megtámadta Ukrajnát. Mindent megtesz , hogy tönkretegye és oroszbarát kormányt ültessen a vezetésbe (felhívom figyelmedet 56 Magyarország , 68 Csehszlovákia és Lengyelország törtenetére ).
Mert az ukrik nem hazudoznak összevissza?Ne marháskodjatok már! Itt mindkét fél egy teljeskörű hazugság propagandát folytat, teljes eszközarzenál felvonultatásával.
Ha ebben a háborúban bárki teljes mellszélességgel tudja támogatni bármelyik felet is, az szellemileg gyenge teljesítményű. Az orosz vagy épp a nyugati propaganda befolyásolása alatt álló ember.
Trendman,
Ha a videot nem nézed meg , akkor önmagában az a rövid szövegnek kevés értelme van.
Szerintem a magyar nyelvnek az egyszerre jelen lévő általad is említett egyszerűsége mellett a nagyon magas fokú komplexitása és logikai egysége is jelen van , pont olyan , mint maga a természet. Egyszerű, de mégis nagyon összetett logikus és egységet alkot.
Én nem vagyok nyelvész, nyelvkutató, de hasonlóan látom, mint a videoban szereplő nyelvkutató...
Nagy valószínűséggel Oroszok lehettek. Elszámolhatták magukat, nagyobb lett a bumm, mint ahogy elképzelték, mondhatnni lábon lőtték magukat, mert nem elég, hogy víz alá kerültek, de még az atomerőmű is odabaszhat, nemcsak az ukiknak, hanem még a ruszkiknak is... verejtékezhet mindegyik fél, hogy nehogy csernobil megismétlődjön...
Gábor , megjelölnéd azt a forrást , amely szerint nem az oroszok csinálták?
Kahovkai gátat felrobbantók ürgebőrbe öltözött ukránok terroristák csinálták? Saját országukat tegyék tönkre és megnehezítsék a támadásukat? Mondjuk az oroszok által elfoglalt területen egy orosz katona műszaki iegység aláaknáz egy ukrán tulajdonú gátrendszert és az felrobban . Van még kérdés?
Melyik közvélemény, merthogy sok van belőle?
Másrészt, Ukrajnában is legalább három állam van az államban:
Nem biztos, hogy pont így, de a
1) Kormányfői hivatal
2) Hadsereg
3) Titkosszolgálat
Ezek sokszor nem is tudnak egymásról.
És most még, mint láttuk orosz partizánok is vannak, amelyek Belgorod ellen harcolnak.
Ennek részben az a bevallott logikája, hogy pl. az államfő hitelesen tudja letagadni ezt vagy azt a tényt.
Bele gondólva az események-tőrténések folyamatába, Ukrajnának nem érdeke a hazudozás. A közvélemény így is sokkal kritikusabb velük szemben, mint a ruszkikkal. Nekik a hitelesség sokkal fontosabb. Nem érdekük az állandó farokméregetés, Európához szeretnének tartozni !!! A barátodat lopáson éred, megbocsájtasz neki, de már legközelebb nem szavazól neki bizalmat. Ezt egy nórmális ember Órszágvezető felméri. Ez az igazi vezető ismérve. Minden más bla-bla.
Beleolvasva, ez az egységtudat dolog nagyon nem talált. :-(
Röviden elmondod, mi a végkövetkeztetés? :-)
Az én hevenyészett végkövetkeztetésem:
A magyar nyelv csakúgy, mint a magyar ember egy faék egyszerűségével működik.