Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Eladtam az összes kva CL…

#1495249 matgab Előzmény: #1495247

Eladtam az összes kva CLEU-t.

ez egy kicseszett hosszú és nagyon rizikós utazás volt, ahol 4,7-től 0,5-ig oda vissza többször megjárva a poklot és a mennyet , a végén már egy kibaszott nagy pakkom volt benne.

Egész végig ott lógott damoklész kardjaként az, hogy kivezetik a kínai részvényeket a NASDAQ-ról, hogy reverse split lesz és bukom az egész pénzem, hogy kirobban egy háború az USA és Taiwan miatt, hogy az egész reportjuk amit jelentenek egy oltári nagy kamu és kamu akviziciókkal veszik ki a pénzt a cégből és kamu hírekkel (Aiways merge) tolják fel az árfolyamot. Már ha kommunikálnak, mert kicseszettül nem kommunikált a cég , akkor sem ha épp emelkedett 20%-kal az árfolyam, vagy ha épp esett 50%-kal az árfolyam akkor sem.

Az egész tele volt sztem bennfentes kínai kereskedéssel, akik sztem maguk shortolták rommá a részvényeiket és ha már kicsavarták mindenki kezéből a részvényeket és visszavásárolták saját shortjaikat, akkor meg megint saját magukkal kereskedve tolták fel az árfolyamaikat.

Szóval kemény volt, vége és nyereség volt a végén. Ez a lényeg, meg, hogy az ember ha nem totál szerencse játékot akar játszani a tőzsde központjában az USA-ban, akkor soha többet ne vegyek ilyen mikro szar részvényeket , főleg nem kínaiakat!

nem bírom idegekkel ezt …

#1495247 matgab Előzmény: #1495166

nem bírom idegekkel ezt a CLEU-t.

Már csak 14% maradt meg az eredeti pakkomból.

Mondjuk jobb most eladni 2-2,5 között, mintha 0,5-ön szórtam volna.

Volt egy csávó a Stocktwitz-en ő saját állítása szerint kb 500.000 darab részvénnyel rendelkezett aminek legalább a felét likvidálnia kellett 0,6 körül május végén...

Basznám az agyam a falba...

időközben tovább csökken…

#1495166 matgab Előzmény: #1494859

időközben tovább csökkentettem a CLEU részesedésem, már a harmada kb eladva.

És USDT kriptomat USDC-re változtattam, mert gyanúsan elkezdett az USDT távolodni az 1 dolláros árfolyamtól, ez meg nem jó omen egy stable coin esetében.

azzal csak szemezek... :…

#1494840 matgab Előzmény: #1494839

azzal csak szemezek... :-)

Most adtam el a SOL-t, amit vasárnap este vettem , csak 7% minusza volt, nem vártam meg a 10%-ot. (De ravasz voltam, mert először rányomtam, hogy a szabad pénz 100%-ból veszem, aztán rájöttem, hogy ez nem lesz jó és csak 50% lett.

GFAI vétel 8,6-8.7 közöt…

#1494802 matgab Előzmény: #1494771

GFAI vétel 8,6-8.7 között.

(+33%-ban van most amikor vettem, reggel +12%-nál már gondolkodtam rajta, de nem vettem).

K+S azóta persze emelked…

#1494771 matgab Előzmény: #1493840

K+S azóta persze emelkedett 15%-ot.

Cameco még többet.

Viaplay ma is esik 40%-ot.

Just as usual.

Éves csúcson van ha jól …

#1494699 Fornit Előzmény: #1494695

Éves csúcson van ha jól látom, talán már +ban is lehetsz vele miután a faktor kitombolta magát.

Azért annak örülök, hogy…

#1494694 matgab Előzmény: #1494693

Azért annak örülök, hogy a CLEU-ból nem szálltam ki 0,5-1 közötti tartományban. Bízom benne, hátha elérjük még a 2,5-öt is.

Ezeknek a faszom kínai részvényeknek semmi köze a fundamentumokhoz, illetve a fundamentumaiknak a valósághoz sem biztos hogy sok köze van.

Tiszta szerencsejáték, bármi lehet belőle, meg az ellenkezője is.

CLEU pakkom 5%-át eladta…

#1494691 matgab Előzmény: #1494017

CLEU pakkom 5%-át eladtam...

Remélem jön a giga rally utána... Jó lenne holnapra egy 100%-os rally! :-)

Viaplay azóta már 75%-ot…

#1494017 matgab Előzmény: #1493891

Viaplay azóta már 75%-ot esett.

Kihivóm akadt Michael Burry vs matgab faktor az SBSW reszvenyben.

Burry is vett, meg nekem is van. Egyelőre sajnos a faktor az erősebb...

Cameco 8% pluszban.Fasza…

#1493862 matgab Előzmény: #1493849

Cameco 8% pluszban.

Fasza, percre pontosan kitörés előtt adtam el, mikor már kb. 1,5 éve tartottam...