Éves csúcson van ha jól látom, talán már +ban is lehetsz vele miután a faktor kitombolta magát.

Éves csúcson van ha jól látom, talán már +ban is lehetsz vele miután a faktor kitombolta magát.
most pl. 1 perc alatt bevertek rajta 7%-ot.
Azért annak örülök, hogy a CLEU-ból nem szálltam ki 0,5-1 közötti tartományban. Bízom benne, hátha elérjük még a 2,5-öt is.
Ezeknek a faszom kínai részvényeknek semmi köze a fundamentumokhoz, illetve a fundamentumaiknak a valósághoz sem biztos hogy sok köze van.
Tiszta szerencsejáték, bármi lehet belőle, meg az ellenkezője is.
eladtam még 4%-ot... CLEU-ból. Jöhet a giga rally. :-)
most számolom újra, csak 3%-át adtam el...
CLEU pakkom 5%-át eladtam...
Remélem jön a giga rally utána... Jó lenne holnapra egy 100%-os rally! :-)
Viaplay azóta már 75%-ot esett.
Kihivóm akadt Michael Burry vs matgab faktor az SBSW reszvenyben.
Burry is vett, meg nekem is van. Egyelőre sajnos a faktor az erősebb...
Cameco 8% pluszban.
Fasza, percre pontosan kitörés előtt adtam el, mikor már kb. 1,5 éve tartottam...
ja meg a K+S-t is eladtam az osztalék miatt, az is esik tovább.
Most nézem, sokszor nem írtam be a tranzakcióimat mostanában... Volt pl. Viaplay vétel (Azóta esett 10%-ot).
Cameco-t most adtam el...
Most nézem, sokszor nem írtam be a tranzakcióimat mostanában... Volt pl. Viaplay vétel (Azóta esett 10%-ot).
Cameco-t most adtam el...
Erősen gondolkoztam tegnap, hogy épp meglóduló SBSW részvényeimet eladjam-e, de aztán nem tettem.
Ma -12%-on ezt utólag erősen sajnálom.
Közben a CMA -t is eladtam és most eladtam a Transocean-t is.
De vissza szeretném majd venni olcsóbban. Utoljára ilyet tavaly novemberben csináltam, akkor jól meg is szoptam (a 4,3-nál eladott papírokat 6 felett tudtam visszavenni).
CMA-t tartom, persze az az egyetlen bank, ami nem emelkedett after marketben és még 45,78 alatt van.
A WAL most már 30 USD (de jó lett volna, ha az a 12 USD-s megbízásom teljesül!)
A PAC ami 7 USD-nél volt befagyva, amikor venni akartam meg már 11,6...
Lehet ilyenkor kell röviden szünetet tartani.
bakka meg, pedig 12,1-ről 15,2-ig ugrott azóta a WAL.
Most visszavettem a CMA-t (45.78-on a KBC szerint, napi abszolút csúcson!).
Viszont most elkezdett zuhanni.
Szép ez , hogy most már napon belül tudom oda vissza hozni a matgab faktor 10%-át percek alatt.
Van még mit tanulnia tőlem Jim Cramer-nek...
mégsem... Nem teljesült , közben felfüggeszthették ezt is...