a héten jött ki a videó, hogy a rendőrök körbe vezették az épületbe, semmi agresszió nem volt, kinyitották neki az ajtót, beengedik, megköszöni a rendőröknek, hogy beengedték az épületbe... mekkora show... :))))
a héten jött ki a videó, hogy a rendőrök körbe vezették az épületbe, semmi agresszió nem volt, kinyitották neki az ajtót, beengedik, megköszöni a rendőröknek, hogy beengedték az épületbe... mekkora show... :))))
Értem én, de pont ott ne fújna a szél az óceán melletti térségben? itt bp-en is beáll néha a szmog, pár nap vagy hét után jön egy fuvallat és tovafújja.. :)
Ezt most akkor tisztázzuk, ne legyenek félreértések:
Ha szélcsend van, megáll, ha fú a szél, akkor meg viszi.
Nyilván ezt a hegyvidék is befolyásolhatja.
A Kárpát-medencében is van télen, hogy hosszabb ideig megáll.
Továbbá ismert, hogy a városi szmog az út körül - ahol keletkezik - egy bizonyos magasságban és távolságban üt igazán.
Ha nagyobb mennyíségben keletkezik, akkor belepheti az egész környéket akár néhány nap alatt.
Adott esetben elképzelhető, hogy egy autó sofőrje jobban védve van a saját maga által keltett szmogtól, mint a környék lakója.
Az egész cikket nem olvastam el, mert túl hosszú.
Ha hiba van az érvelésemben, akkor majd erre fogom.
S ezt kiszámította, hogy több szennyezett levegőt szív be a színes negyed lakója, mint a fehér negyed lakója? a légszennyezést a szél nem viszi jobbra balra, megáll egy tömbbe az adott körzetbe... :)))
mi a tosz van a németeknél? tegnap hamburg, ma karlsruhe..
Egyébként beleolvasva a cikkbe, nem teljesen légből kapott érvelés.
Gondolom azért átnézted te is.
A szerző önkritikusan ír, mert ő is áthajt a 'színes' negyedeken, nem áll meg csak szennyez.
És előtte ő sem értette, honnan ered az okoskodás.
LA times: "A fehér sofőrök szennyezik a levegőt, amit a szinesbőrűek lélegeznek"
https://www.latimes.com/environment/newsletter/202...
Lassan jön a 'Vágjátok ki a magas fákat'
Tudtam, hogy Jehova tanúi rámenősek, de ilyen fokú agresszióról még nem hallottam:
https://index.hu/kulfold/2023/03/09/hamburg-lovold...
Ez már szinte amerikai mértékű ámokfutás.
Hamburg: Acht Tote bei Amoktat in Hamburg – darunter ein Ungeborenes - WELT
Sajnos ezt a kimenetelt se lehet kizárni, de ezek szerint az lenne a racionális tett, ha mindenki Ausztráliába sietne áttelelni.
Másik Kim :) Német informatikus, hacker, most már üzletember... rendszerkritikus amióta felszámolták a fájlmegosztó oldalát... habár néha azt érzem a megszólalásain, mint Mcafee-n, hogy a sok infótól, meg a tudatmódosító cuccoktól túlképzeli a világ dolgait...
Ez egyébként részben igaz.
Mindenki húzzon el az EU-ból és az USÁ-ból és költözzön délre, mert gyors eszkalációt vizionál... :-/
https://twitter.com/KimDotcom/status/1633525903895...
Köszi az észrevételt! Grúzia már mozgolódik... mennek a tüntikék... érdekes lesz a helyzet, hogy ott mi fog történni...
Korábban ők nagyon jól 'bírták', voltak hónapok 2020-2021-ben, amikor 'tejesen' tiszták voltak.
Szerintem ez lehet az ok is, nem voltak még elég védettek.
Új Zélandon meg rekordhalálozást hozott a 2022-es év. Valahogy valamiért rávertek a covid 2 évére.
The births and deaths figures, for the year ending December 2022, show
there were 38,574 deaths in 2022, 10.4 per cent (3642) more than in
2021.
Kezdődik a grúz balhé.
Majdan ott is lesz egy Majdan. Már nem sok kell hozzá. Beindult a CIA gépezet. Maximum 2 hét és hullahegyek lesznek ott is. Vajon bevonul az orosz sereg rendet tenni? Vagy átengedik ezt is az USAnak mint fuckrajnát?
egyértelmű h az ukrik voltak, úszógumiban udaúsztak egy gumimatracon aztán merültek mint a gyöngyhalászok és bebüntették a vezetékeket. Ez a legvalószínűbb, egy andersen mesében...
Egyébként mennyibe kerül egy gumicsónakba utólag belenni robbanószert h nyoma legyen, aztán nagy hirtelen megtalálják, hát semennyibe kb elég volt a cikk megjelenése után megcsinálni
persze h hallottam most folyik németben,franciban,beneluxban,svédben angolban és amcsiban úgyhíjják h wok. Mao bizti megnyalta volna a 10 ujját ha 5- 7 évesek nemváltó műtétjéről hall v azt végezhetett volna