Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

KimDotcom tanácsa

#1491921 Koffein Előzmény: #1491920

Másik Kim :) Német informatikus, hacker, most már üzletember... rendszerkritikus amióta felszámolták a fájlmegosztó oldalát... habár néha azt érzem a megszólalásain, mint Mcafee-n, hogy a sok infótól, meg a tudatmódosító cuccoktól túlképzeli a világ dolgait...

napi érdekesség

#1491907 TrendMan Előzmény: #1491903

Korábban ők nagyon jól 'bírták', voltak hónapok 2020-2021-ben, amikor 'tejesen' tiszták voltak.

Szerintem ez lehet az ok is, nem voltak még elég védettek.

ellenvélemény:

#1491902 amix Előzmény: #1491896

Kezdődik a grúz balhé.

Majdan ott is lesz egy Majdan. Már nem sok kell hozzá. Beindult a CIA gépezet. Maximum 2 hét és hullahegyek lesznek ott is. Vajon bevonul az orosz sereg rendet tenni? Vagy átengedik ezt is az USAnak mint fuckrajnát?

ellenvélemény:

#1491900 Spade Előzmény: #1491897

egyértelmű h az ukrik voltak, úszógumiban udaúsztak egy gumimatracon aztán merültek mint a gyöngyhalászok és bebüntették a vezetékeket. Ez a legvalószínűbb, egy andersen mesében...

Egyébként mennyibe kerül egy gumicsónakba utólag belenni robbanószert h nyoma legyen, aztán nagy hirtelen megtalálják, hát semennyibe kb elég volt a cikk megjelenése után megcsinálni

K mint konfrontatív + K mint kínai, kulturális forradalom

#1491899 Spade Előzmény: #1491888

persze h hallottam most folyik németben,franciban,beneluxban,svédben angolban és amcsiban úgyhíjják h wok. Mao bizti megnyalta volna a 10 ujját ha 5- 7 évesek nemváltó műtétjéről hall v azt végezhetett volna

ellenvélemény:

#1491897 TrendMan Előzmény: #1491896

A jó füllentés az, amelynek van valóságmagva is.

Ergo a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy az ukránok csinálták és az USA-Norvégia páros valahogy asszisztált nekik.

K mint konfrontatív + K mint kínai

#1491888 TrendMan Előzmény: #1491884

Ezek szerint te is olvastál a kulturális forradalomról.

Nagyon helyes! ;-)

#1491884 Spade Előzmény: #1491880

ja,ja,ja én is hallottam h a kínaiaknak 3 kezük van és mind3 kezükben kis piros párttagkönyvet ráznak agresszívan és konfrontatívan rigmusokat kiáltva

ellenvélemény:

#1491883 Koffein Előzmény: #1491881

Ez azért érdekes, mert a napokban olvastam egy cikket, hogy a német politikusok arra panaszkodtak, hogy próbálták kikérni a titkosszolgálati anyagokat és még nekik sem adják ki, mert annyira titkos... semmit nem tudnak, hogy mi történt, hogy halad a norvég, svéd, dán trió, mert nulla infót osztanak meg... erre pár napra rá kijön egy ilyen cikk... első gondolatom, hogy moszkva állhat a cikk mögött...

Amúgy igen, van benne logika... ha van benne igazság csíra, akkor az amcsik engedélyezték és fedezik az akciót, norvég segítséggel..

#1491880 TrendMan Előzmény: #1491872

Én ezt kiegészíteném azzal, hogy a kínaiak alapból nem extrovertáltak, konfrontatívak viszont igen, de náluk ez egyfajta elfojtott agresszió formájában szokott megjelenni.

Az agresszív amerikai fegyvert ránt és lő, az agresszív kínai előrántja a kis piros pártkönyvet, körbeáll és rigmusokat kiált feléd.

Azért ez most kemény.Kín…

#1491872 Ibiza

Azért ez most kemény.
Kínaiak alapból nem konfrontatívak.
"Úgy tűnik, van egy láthatatlan kéz, amely a konfliktus elnyújtásán és eszkalációján dolgozik, és egy bizonyos geopolitikai terv érdekében használja az ukrajnai válságot-fogalmazott Csin Kang, aki szerint ” a konfliktus, a szankciók és a nyomásgyakorlás” nem fogja megoldani a problémát.Amire most szükség van, az a nyugalom, a józan ész és a párbeszéd-magyarázta a kínai külügyminiszter.Amint lehet, meg kell kezdeni a béketárgyalási folyamatot, és tiszteletben kell tartani minden fél legitim biztonsági aggodalmait"
eee Konfliktussal, konfrontációval, katasztrófával fenyegette meg Kína az Egyesült Államokat (nepszava.hu)aaa
"Egy láthatatlan kéz a konfliktus elnyújtásán dolgozik" - Kína béketárgyalásokra szólított fel - PestiSrácok (pestisracok.hu)...eee