Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Ukrajna NATO Oroszország

#1490954 Ibiza Előzmény: #1490950

altatás volt, tudták megprovokálják oroszt lépnie kell. Valahova beraktam..a megállapodás csak arra kellett, hogy ukránokat felkészitsék.. zeli ehhez kellett.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490953 Ibiza Előzmény: #1490937

Igen, oroszok (amcsik sem) készültek a régi módi gyalogsági, háborúra amit a tüzérség és a légierő támogat. Látszik a 80as évek technikáját simán verik a 2000es évek védelmi fegyverei a nyugatnak.
Oroszok a régi raktáron lévő felszereléssel tervezték elfoglalni a területeket. Ahogy az amcsik szokták. A cserére szánt fegyverekkel hasznot, előnyt szerezni vagy leszámlázni valakiknek a drága hatástalanitás helyett.
A nagyrakétás harcot nyerhetik oroszok, bár sok különleges agytröszt stratéga dolgozik amcsi oldalon a mi lenne ha fejezetekkel. Van egy képlékeny szövetség is.. iráni kinai orosz.. gondolom kinában is megy a matek.. és még ott a török..aki hintapolitákázik.
Most talán a nagyhatalmak befolyási övezeteinek újraosztása van elsődlegesen..másodlagosan kelet nyugat harca.. a nagyképű fehér ember és a feltörekvő ázsiaiak.. de mindenképp az usa befolyási övezetének kiterjesztése Európára / keletiek kiszoritása innen. Eu lecseréli kelet nyugati partnerségét egy kiszolgáltatott amcsi függőségre. Ehhez csak annyi kellett lefizetnek pár szarzsákot.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490950 Spade Előzmény: #1490945

jaja nem tartják valószínűnek, aham hát a zukri ruszki hábcsit se tartották, erről ennyit. Egyébként sztem jobb a 444 meg telex átlátszó stb.helyett a központi szia forrásokat olvasni, legalább elsőkézből van

Ukrajna NATO Oroszország

#1490946 TrendMan Előzmény: #1490933

Azt olvastam 3 orosz a sorozás elől egy dél-koreai reptéren bújt el és azóta is ott bujdokolnak.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490937 Spade Előzmény: #1490932

Ez sztem csak túlspilázás, ha nat ruszk háború kitörne akkor az atomháború lenne , hiszen ott vannak fölényben a zoroszok bolondok lennének konvencionálisan harcolni majd 10x nagyobb országtömmbel.. Egy-két taktikai nuki csapás és meg is szünne a hábcsi hiszen a nyugatnak kb 10x nagyobb vesztenivalóüja van.vagy elpusztulna a zegész világ akkor meg mind1. Az atom ellen Mo,, szerbia a legvédettebbek egész eu-ban.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490933 Koffein Előzmény: #1490932

Én is gondolkodtam ezen, párszor nekiestem, de elhessegettem ezt a forgatókönyvet, ha ide kerül a sor, akkor először is nato katonák mennek, nato felszereléssel, kiképzett amcsi, angol francia katonák, légiósok.. a szopás ott lesz, amikor egész eu területén visszahozzák a sorkatonaságot, majd köv lépcsőben mindenkinek kötelezővé teszik, na akkor majd sejthetjük, hogy kezd beütni a szar... ha meg odafajul a sztori, hogy besoroznak civileket, akkor azt eu szinten fogják tenni, az holt biztos, hogy a külföldieket fogják vadászni a kinti hatóságok is és ahogy tudják visszapenderítik oda, ahonnét jöttek... valószínű lesznek fokozatok, azok a külföldiek akik ott dolgoznak, évek óta ott élnek, adóznak utoljára fogják harcba küldeni, azzal szembe, aki menekült a besorozás elől... vagyis szerintem, ettől még egy kalap alá is vehetik... ha előre akarunk gondolkodni x lépést és eu-ba akarsz maradni, talán svájc? dubai? görögo., elhagyatott szegletén egy tanya? vagy olasz/görög/spanyol szigetek egyike? thaiföld? ausztrália? vagy új zéland? nem egyszerű...

Ukrajna NATO Oroszország

#1490932 matgab Előzmény: #1490928

Nem akarlak elkeseríteni, de tőlünk nyugatra is NATO tagállamok vannak.

Tehát ha azt mondják, hogy menned kell, akkor Ausztriából vagy Németországból úgy visszatoloncolnának -ha kijutsz- mint a sicc.

Ráadásul az 50-nel meg mindenféle mondvacsinált E kategóriákkal csak egy ideig lennél biztonságban. Hidd el, az első az lenne, hogy határzár a 17-70 közötti férfiaknak. Aztán itt az országban- vagy különleges engedéllyel még utazhatsz. És mikor elfogy a létszám akkor feltöltik, a negyvenesekkel, ötvenesekkel, meg a végén a Jugenddel, mint tették azt régen is.

Ha valamelyik irányba érdemes menekülni, az inkább Szerbia lenne. De az is nagyjából NATO tagállamokkal van körülvéve. És azt a pici tengerszorost ami van, meg gondolom eléggé ellenőrizné a haditengerészet, mert fél Európa ott akarna kibújni...

Csak mondom. Persze még messze nem állunk itt, de amikor már ott állunk, akkor nem lesz már idő tervezgetni.

a túlnépesedés egy mítosz

#1490930 Koffein Előzmény: #1490927

A covid után, a háború alatt elég rossz sok embernek az életérzés, mert azt érezzük, hogy nincs átmenet, ömlik a szar a nyakunkba...

Olvassuk a híreket, szorongunk, hogy mi lesz a jövőben? recesszió? állás megszűnés? éhezés? háború?

a túlnépesedés egy mítosz

#1490927 TrendMan Előzmény: #1490925

Most már értem, mivel fogta meg Yoko Ono John Lennont.

Fotók alapján ez nem jött át.

Egyébként, amit John mondott a világban meglévő (vagy éppen hiányzó) egyensúlyról, az szerintem nagy telitalálat.

Úgy látom manapság ez inkább nincsen meg.

--------------------------

Amit írtál azzal kapcsolatban, hogy ma jobban élünk, ebben nem vagyok biztos, értelmezésem szerint az élet minősége egy életérzés is - az meg mostanában nem olyan jó.

Az életminőség az nem csupán a tárgyak összessége vagy az utazás lehetősége.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490926 Fornit Előzmény: #1490916

"Milyen irányban, hova menekülne?"

Mikor ez már komolyan felmerülne az emberben, lehet már késő lenne hozzá.

a túlnépesedés egy mítosz

#1490925 Koffein

már 1971-ben téma volt a túlnépesedés :))

ha azt nézem, hogy akkoriban voltunk 3milliárdan, most meg 8milliárdan... lehetne elemezni a számokat, hogy több a szegény, vagy sem, többen éheznek, vagy sem, de úgy nagy általánosságban sokkal jobban élünk így is...