Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Ukrajna NATO Oroszország

#1490921 Ibiza Előzmény: #1490917

kettős beszéd kettős mérce.. ki vizsgálta a zsidókat van-e atomfegyverük?.. és mi van az ensz hatarozatok betartásával?

Usa találta ki neki joga van támadni mint megelőző csapás.
Terrorista államok. Ne feledjük usa háború bünösözik oroszok kapcsán de egyetlen ország aki atomot dobott civilekre 2x is. nem beszélve a falvak büntetését élve égettek embereket.

Ukrajna NATO Oroszország

#1490917 matgab Előzmény: #1490916

https://www.portfolio.hu/global/20230130/kulonos-u...

Izraeli erők szétbombázták Iránt. Hogy van az, hogy egy jogilag szuverán állam intézményeit, objektumait csak úgy lebombázhatja Izrael? És az ENSZ meg az USA nem háborodik fel ezen?! Hogy hogy nem vetnek ki szankciókat Izraelre?

Mocskos háttérhatalmi erők ügyködnek itt azon, hogy Európát ismét Oroszország ellen küldjék harcolni, hogy ne alakulhasson ki egy olyan gazdasági közösség, ami az olcsó orosz nyersanyagra és a fejlett európai technikára alapul... Így volt ez a korábbi két világháború kapcsán is...

Ukrajna NATO Oroszország

#1490916 matgab

Azt látom, hogy a nyugati vezetők amellett, hogy már modern fegyverzetet biztositanak az ukránoknak egyre gyakrabban és hangsúlyosabban kiállnak amellett, hogy a NATO lépjen be közvetlenül a háborúba. És mivel az orosz előre nyomulás továbbra is tart és az ukrán élőerő felmorzsolása is folytatódik , míg a szankciók gyengítő hatásában max bízni lehet, eléggé aggódom, hogy egy idő után minket is be fognak rántani a háborúba, mint NATO tagok. Magyar katonák fognak ismét szövetségesük csatlós államaként ágyútöltelék funkcióban harcolni. És ha nagyon fogy az élőerő a nyugati oldalon , akkor nálunk is meg fog jelenni a kényszer sorozás, azaz nemcsak a szerződéses katonákat fogják behívni.

Na ebben az esetben nagy szopó lesz... Mert ha van olyan szerencsénk, hogy nem lesz atomháború - ez sem biztos, hogy elkerülhető- akkor is a mai katona képes korosztály az nagyot fog szívni.

Van valakinek B terve már? Milyen irányban, hova menekülne? Miből tartaná utána fent a családját, hogyan gondozná a szüleit?

Amszterdam

#1490911 KawaBazsy Előzmény: #1490909

Voltam ma Gödöllőn, Isaszegen lefotóztam a canga tárolót. Rengeteg drótszamár volt, gyak a sínek mellett van a hely (vonatból fotóztam).




Amszterdam

#1490909 Koffein Előzmény: #1490908

Maszatolsz :)

Én azt állítom, hogy ha Gyömrő külsőről beakarok jönni, akkor a keletiben a bicajomat kilakatolom, elmegyek melóba, ha akarok kocsmázni a kollégákkal elhajtok a kocsmáig, pofán vágok egy sört, majd este ismét lelakatolom a bicajt egy keleti pu. tárolójába és felszállok a vonatra, ami elvisz gyömröre, majd leszállok gyömröi megállóban, ahonnét gyalog, vagy egy másik általam tulajdonolt bicajjal hazamegyek gyömrő külsőre... tudom, magyarországon ez utópisztikus, hogy valakinek több bicaja van, de a hanyatló nyugaton ilyen is van... nem azt mondom,hogy másolni kell, de a lehetőséget meg kéne adni, előre kéne gondolkodni, de ezt valahogy nem látni... keleti pu. is halál szélén van, mint ahogy az összes pu., amit felújítottak, vagy még felújítás előtt áll... Kelenföld is fel lett újítva, azóta rosszabb, mint volt anno, odaszarnak, hugyoznak, piálnak, lopnak rabolna stb... de jól van az úgy, legalább a miénk, igaz. lehetne szarabb is... a vonatot nem lopják el, meg sétálni egészséges.. :)

Amszterdam

#1490908 Spade Előzmény: #1490895

mondjuk a 2. esetben érdemes elektromos rollert használni úgyis sok helyen hozzáférhető

Amszterdam

#1490895 Spade Előzmény: #1490889

1. hát mert a vonatot nehezebb ellopni mint a lovat

2. na és akkor mi van ha kis vonat majd kis metro és utána kell a bicaj, akkor mi is van a te esetedben ? szooopppikaaaa

csak egy perc

#1490891 TrendMan Előzmény: #1490877

Gondoltad, hogy kódszavakkal beszélgetnek?

A államférfi: 101100111110101

B államférfi: 10000101000101

Tolmács: Uraim! Csak a tizenhatos számrendszert értem!

Szerintem úgy, mint a maffiózók, burkolt fenyegetések, utalások stb.

Amszterdam

#1490883 KawaBazsy Előzmény: #1490842

Nálunk (Rákoscsaba) csináltak, mindkét oldalon. De több vasútállomást is nagyon szépen felújítottak a vonalon mostanság (pl Pécel, Gödöllő, Isaszeg)

Amszterdam

#1490879 Spade Előzmény: #1490842

lári fári, miért nem használnak összecsukható kerékpárt pl. brompton-t 2 perc alatt kinyitható és összecsukható és simán vihető a tömegköuzlekedésben is nem nagy és nem nehéz van megoldás csak nem ríni kell

Amszterdam

#1490842 Koffein Előzmény: #1490838

Simán :))

Tized ennyinek is örülni lehetne, pl pályaudvarok környékén kialakítanának bicikli tárolókat, ahonnan az agglomerációból jövök feltudnának szállni s begurulni a melóhelyre, du/este vissza, lelakatolják, felszállnak a vonatra, hogy másnap, vagy x nappal később ismét megtegyék ezt a kört, mindezt úgy, hogy nem lopják el az orkok...

Amszterdam

#1490838 amix Előzmény: #1490833

Legyen Budapest is ilyen mint Amszterdam. Tiltsuk ki az autókat, de Budáról is. Mindenki menjen kerékpárral. De Fel a Sváb-hegyre is.