Szerintem is hangosabb lett, meg több lett az alkesz, punk... néha olyan az érzése az embernek, mintha kitolták volna a belvárosból és itt találtak menedéket...
Szerintem is hangosabb lett, meg több lett az alkesz, punk... néha olyan az érzése az embernek, mintha kitolták volna a belvárosból és itt találtak menedéket...
David Vincent látta őket, de senki más és mégis ...
Egyébként nekem az a benyomásom, hogy Budapest, vagy talán ez a kerület jóval hangosabb lett, mint korábban.
Neked mi a véleményed? Hangosabb lett?
pl. a sok szirénázásra gondolok, amely néha olyan, mintha körbe-körbe menne és nem akar abbamaradni.
???
Ahogy olvastam a telexen, azt írják, hogy hangokat hallott... itt drog, vagy a mentális egészsége rottyon volt, mert van ilyen is, hogy drog nélkül behaluzik valamit...
Ez elképesztő!
Próbálok napirendre térni felette, de nem tudok.
Érdekes egyébként, hogy az összes portál közül egyedül a Telex ad valamiféle hátteret, másutt a tényeket közlik meg a videó-t.
Nem tudom ez politikai háttér függő e.
Vajon a kábítószer ment az agyára vagy a túl sok telefon?
Nem kellene ilyen esetben valamiféle mentális szakembernek ott lennie a helyszínen?
És hallgatnak rád? Fogynak már a renitensek?
Engem a led-del szembe világító rolleresek tudnak kiborítani.
Engem nem zavar a járdán, ha elférünk, néha nekem is ott kell menni, h tudjam követni a cangázó gyerekeim. De volt már olyan, h elküldtem az anyjába, mert a Szabadság hídon le akart dudálni, h útban vagyok neki.
érzékenyítés. Most szokod és majd lesz jó kis bringaút, de bringást nem látsz rajta mert inkább a járdán ijesztegetik a járókelőket. Én szoktam eléjük állni, "öreg ott a bringautad kotróggyá lefele de izibe. Autósoktól elvették neked a pénzemen megcsinálták ne itt puposkoggyá majom. :) " a kommunikáció lényege, hogy átmenjen az infó és a mondandó érzelmi töltése.
Az 'átmeneti' kifejezés csupán egy szófordulat, egy hatalmi technika gyakorlása, amellyel népszerűtlen intézkedéseket nyomnak le az emberek torkán.
Csak az erőből értenek!
Tüntetni! Tüntetni!
Nem tudom kit kérdeztek meg, mert hozzánk nem érkezett meg a felmérés. Oké, nem nyitják meg, nem gond, az emberek amúgy is találtak már alternatív útvonalat, hogy miként jussanak át a túloldalra.
Kérdem én, hogy mi a retkesbúbánatért nem nyitják újra a kétsávot a hegyalján? átmenetileg zárták le, amíg a felújítás tart, mostmár vége, de még mindig egysávosítva van...
A hvg-n keresztül jutottam el ide, tehát innen származik az info:
https://enbudapestem.hu/2023/01/06/lanchid-forgalo...
Egyébként a kérdésfeltevés véleményem szerint manipulatív, mert úgy hangzik hogy 'EGYENLŐRE' és ebből próbálnak majd meg tőkét kovácsolni azok, akik 'ÁLLANDÓRA' próbálják majd állítani a váltót.
Mert ugye, ha egy intézkedés úgy van beállítva, hogy az átmeneti csupán, sokkal könnyebb azt támogatni.
Viszont ez a kitétel el fog felejtődni és a jövőben már csak úgy fognak hivatkozni rá, hogy a többség korábban is támogatta.
Ilyen kommunikációs technikákat alkalmaz mind a két politikai oldal vagy legyenek akárhányan.
Ha a Sváby féle naplóban is feltették volna a kérdést, ugyanez lett volna a válasz.
Egyszerűbb lenne kitiltani a körúton belülről az összes autót és lehetne jó levegőn gyalog és biciklivel menni (Gerinek is).
A Lánchíd decemberben részlegesen átadott útpályáját jelenleg csak a buszok, a taxik és a biciklisek használhatják.
A kutatás a következő kérdést tette föl:
Egyetért Ön azzal, hogy egyelőre csak buszok, taxik és kerékpárosok használhatják a hidat?
A válaszolók 54 százaléka egyetértését fejezte ki, 40 százalékuk viszont a teljes átadás után visszaengedné az autóforgalmat is.
A legkevésbé autópárti a 30-39 éves korosztály: 74 százalékuk egyetért a mostani forgalmi renddel, és csak 21 százalékuk engedné vissza az autóforgalmat.
Az autóforgalmat visszaengedők egyedül a 65 éven fölöttiek körében vannak ? enyhe ? többségben: az idősek 46 százaléka támogatja a jelenlegi forgalmi rendet, 47 százalékuk ellenben visszaengedné az autósokat.
Végzettség szerint nagy a szórás: az alapfokú végzettségűeknek mindössze 36 százaléka ért egyet a jelenlegi forgalmi renddel, 61 százalékuk visszaállítaná az autóforgalmat. A felsőfokú végzettségűek körében majdnem fordított az arány: 62 százaléknyian elégedettek a mostani állapottal, és csak 30 százalékuk engedné vissza a hídra az autókat. A középfokú végzettségűek szinte pontosan az összes válaszadó értékeit produkálták a felmérésben (56% : 39%).
A Lánchíd végleges forgalmi rendjéről 2023 nyarán születik döntés a budapestiek véleményének kikérésével.
Ezalatt a BKK a korábbinál több mint 20 százalékkal nagyobb kapacitást biztosít azoknak, akik a Lánchídon közösségi közlekedéssel utaznak. A fővárosiak ez idő alatt tehát megalapozottan, féléves tesztidőszak után dönthetnek majd ? írja a portál.
Bocs, korrigáltam.
Szegény Combinokkal most vajon mi lesz?