Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Újbuda

#1490406 TrendMan Előzmény: #1490404

Ez elképesztő!

Próbálok napirendre térni felette, de nem tudok.

Érdekes egyébként, hogy az összes portál közül egyedül a Telex ad valamiféle hátteret, másutt a tényeket közlik meg a videó-t.

Nem tudom ez politikai háttér függő e.

Vajon a kábítószer ment az agyára vagy a túl sok telefon?

Nem kellene ilyen esetben valamiféle mentális szakembernek ott lennie a helyszínen?

Lánchíd

#1490402 TrendMan Előzmény: #1490398

És hallgatnak rád? Fogynak már a renitensek?

Engem a led-del szembe világító rolleresek tudnak kiborítani.

Lánchíd

#1490401 KawaBazsy Előzmény: #1490398

Engem nem zavar a járdán, ha elférünk, néha nekem is ott kell menni, h tudjam követni a cangázó gyerekeim. De volt már olyan, h elküldtem az anyjába, mert a Szabadság hídon le akart dudálni, h útban vagyok neki.

Lánchíd

#1490398 Ibiza Előzmény: #1490388

érzékenyítés. Most szokod és majd lesz jó kis bringaút, de bringást nem látsz rajta mert inkább a járdán ijesztegetik a járókelőket. Én szoktam eléjük állni, "öreg ott a bringautad kotróggyá lefele de izibe. Autósoktól elvették neked a pénzemen megcsinálták ne itt puposkoggyá majom. :) " a kommunikáció lényege, hogy átmenjen az infó és a mondandó érzelmi töltése.

Lánchíd

#1490389 TrendMan Előzmény: #1490388

Az 'átmeneti' kifejezés csupán egy szófordulat, egy hatalmi technika gyakorlása, amellyel népszerűtlen intézkedéseket nyomnak le az emberek torkán.

Csak az erőből értenek!

Tüntetni! Tüntetni!

Lánchíd

#1490388 Koffein Előzmény: #1490384

Nem tudom kit kérdeztek meg, mert hozzánk nem érkezett meg a felmérés. Oké, nem nyitják meg, nem gond, az emberek amúgy is találtak már alternatív útvonalat, hogy miként jussanak át a túloldalra.

Kérdem én, hogy mi a retkesbúbánatért nem nyitják újra a kétsávot a hegyalján? átmenetileg zárták le, amíg a felújítás tart, mostmár vége, de még mindig egysávosítva van...

Lánchíd

#1490384 TrendMan Előzmény: #1490370

A hvg-n keresztül jutottam el ide, tehát innen származik az info:

https://enbudapestem.hu/2023/01/06/lanchid-forgalo...

Egyébként a kérdésfeltevés véleményem szerint manipulatív, mert úgy hangzik hogy 'EGYENLŐRE' és ebből próbálnak majd meg tőkét kovácsolni azok, akik 'ÁLLANDÓRA' próbálják majd állítani a váltót.

Mert ugye, ha egy intézkedés úgy van beállítva, hogy az átmeneti csupán, sokkal könnyebb azt támogatni.

Viszont ez a kitétel el fog felejtődni és a jövőben már csak úgy fognak hivatkozni rá, hogy a többség korábban is támogatta.

Ilyen kommunikációs technikákat alkalmaz mind a két politikai oldal vagy legyenek akárhányan.

Ha a Sváby féle naplóban…

#1490371 Tapasz

Ha a Sváby féle naplóban is feltették volna a kérdést, ugyanez lett volna a válasz.

Egyszerűbb lenne kitiltani a körúton belülről az összes autót és lehetne jó levegőn gyalog és biciklivel menni (Gerinek is).

Lánchíd

#1490367 TrendMan

A budapestiek szűk többsége egyetért az autómentes Lánchíddal

A Lánchíd decemberben részlegesen átadott útpályáját jelenleg csak a buszok, a taxik és a biciklisek használhatják.

A kutatás a következő kérdést tette föl:

Egyetért Ön azzal, hogy egyelőre csak buszok, taxik és kerékpárosok használhatják a hidat?

A válaszolók 54 százaléka egyetértését fejezte ki, 40 százalékuk viszont a teljes átadás után visszaengedné az autóforgalmat is.

A legkevésbé autópárti a 30-39 éves korosztály: 74 százalékuk egyetért a mostani forgalmi renddel, és csak 21 százalékuk engedné vissza az autóforgalmat.

Az autóforgalmat visszaengedők egyedül a 65 éven fölöttiek körében vannak ? enyhe ? többségben: az idősek 46 százaléka támogatja a jelenlegi forgalmi rendet, 47 százalékuk ellenben visszaengedné az autósokat.

Végzettség szerint nagy a szórás: az alapfokú végzettségűeknek mindössze 36 százaléka ért egyet a jelenlegi forgalmi renddel, 61 százalékuk visszaállítaná az autóforgalmat. A felsőfokú végzettségűek körében majdnem fordított az arány: 62 százaléknyian elégedettek a mostani állapottal, és csak 30 százalékuk engedné vissza a hídra az autókat. A középfokú végzettségűek szinte pontosan az összes válaszadó értékeit produkálták a felmérésben (56% : 39%).

A Lánchíd végleges forgalmi rendjéről 2023 nyarán születik döntés a budapestiek véleményének kikérésével.

Ezalatt a BKK a korábbinál több mint 20 százalékkal nagyobb kapacitást biztosít azoknak, akik a Lánchídon közösségi közlekedéssel utaznak. A fővárosiak ez idő alatt tehát megalapozottan, féléves tesztidőszak után dönthetnek majd ? írja a portál.

Combinő itt, combinő ott

#1489813 matgab Előzmény: #1489790

rossz linket tettél be... :-) Valszeg a villamos ütközésről szóló cikket akartad betenni.

az áruszállító Bentley esete a parkolási rendszerrel

#1489789 TrendMan Előzmény: #1488852

Igen, hát mindenki úgy boldogul, ahogy tud - ugye ...