Elvileg kapsz egy kgfb ajánlatot, annak van egy ajánlatszáma, ha elfogadják, meg te is, akkor válik kötvényszámmá... miután kifizetésre kerül, küldenek minden doksit...
Elvileg kapsz egy kgfb ajánlatot, annak van egy ajánlatszáma, ha elfogadják, meg te is, akkor válik kötvényszámmá... miután kifizetésre kerül, küldenek minden doksit...
A 22-es csapdája az, hogy a megkeresett biztosító oldalán csak bankkártyás fizetéssel lehet szerződést kötni.
A bankkártyás fizetéshez kérdezi a kötvényszámot.
Kötvényszám viszont még nincs, hiszen új szerződésről van szó.
Erre vajon mi a válasz?
Nem idegeskedek, arra van a vörös bor ;-)
A lényeg, hogy ne idegeskedj, annyit nem ér :)
Ha kötelező, online ügyintézést érdemes választani, utána az adott biztosítóval lehet intézni a biztosítást. Ha pár nap után nem jelentkeznek, hogy regisztrálj, elfogadták a biztit, akkor valami gond van...
Amúgy köcsögök a biztik is, az a tapasztalatom, hogy a netrisken kedvezőbb, mint a saját platformjukon, úgy hogy még jutalékot is fizetnek a netrisknek... érdekes jelenség..
Közben nyomon vagyok.
Sikerült belépni mind a két identitásomba ugyanazon az email címen és sehol semmi üzenet, ami ide vonatkozna.
Ehhez képest az új biztosító nem tud semmiről illetve olyan üzeneteket lát a saját rendszerében, hogy törölt/elutasított szerződés kötés (vagy hasonló).
Létezik, hogy a Netrisk csak odáig vállalja, hogy felmondja a régi szerződést, de ha az új megkötése megakad, akkor eszük ágában sincs bármiféle tájékoztatást adni?
Sebaj! Van itthon vörös bor, nagy buli van.
Utánunk az özönvíz!
email cím átirányítással megoldható, vagy +1@gmail.com és meg is van hekkelve a rendszer :)
Ugye még ha így is lenne, ugyanarra az email címre ezt a rendszer nem engedhetné, mert ez egy informatikai rémálom lenne.
Ezt nem tudom, hogy miért írják kis+nagybetűvel a felhasználónevedet. Amit megadtál az a biztos.
Ha elmentetted a böngésződbe, a felhasználónevedet és jelszavadat, akkor az a biztos. Ha nem engedi, akkor rendszerhiba, vagy előfordulhat, hogy véletlenül több regisztrációd van?
Jó, akkor így egyszerű, ugye?
Még azt mondd meg nekem bitte, hogy lehet az, hogy a Netrisk-től kapott visszaigazoló email-ek egy része Nagybetűvel írja a felhasználó nevemet, a másik része kisbetűvel és hogy lehet az, hogy az egy órával ezelőtt megújított jelszavamat nem ismeri fel?
Ha az a megoldás, hogy a rendszer letiltott mondjuk 3 hibás kísérlet miatt, akkor ezt miért nem írja ki?
Nyilván bemegyek személyesen.
A bejelentkezéshez felhasználónevet és jelszót kell megadni. Lehet benézted valamelyiket :)
én hívnám őket a megadott számon, ha meg ennyire elérhetetlennek bemennék az irodájukba..
Ja, hogy nem Netflix.. :-)
Bocs, de ezt most hogy értsem?
Minden Netflix-es film IS fenn van a jobb tékákban.. :-)
Ha a konkrét ügytől eltekintek, akkor is nagyon gáz, hogy amikor sürgősen be kellene lépni a személyes felületre, akkor
1) Nem egyértelmű, hogy a felhasználó névvel, a jelszóval, vagy az un. azonosítással van a gond. Hol ezt írja, hol azt írja, bármin akárhogy változtatok, belépni nem lehet. Most változtattam ma már másodszor jelszót, mert hátha azzal van a gond, de közben 64 teszten vettem részt, ahol hidakat, táblákat, lépcsőket és még ki tudja mit kellett bejelölnöm, hogy igazoljam, nem vagyok robot.
De! Ezt az azonosító tesztet is hol feldobja, hol nem dobja fel, hol előtte írja, hogy nem jó a felhasználó név vagy a jelszó, de van, hogy ha igazoltam, hogy nem vagyok robot, akkor utána írja hírtelen, hogy az addig jó felhasználó név/jelszó páros mégsem jó.
Az is lehet, hogy letiltott erre a napra már, de erről sincs semmilyen üzenet.
2) Az oldalon elméletben működik egy robotikus, autómata asszisztens, amely a --> Cooky-k elfogadása üzenet tetejére települt és ma pirossal azt írja ki, hogy már az online asszisztens se ér rá - de ez még rendben is lenne, ha nem a Cooky-k elfogadása OK gomb tetején pöffeszkedne úgy, hogy a kurva OK gombot se lehet elérni, csak ha ide-oda manipulálom az oldal nézetét.
3) Úgy néz ki, hogy csak arról küldtek elektronikus email üzenetet, hogy felmondták az előző biztosítást, de a folyamat megakadt, na erről már nem küldtek email-t, hanem az új biztosító bemondása alapján a Netrisk oldalán lehetnek további részletek, ahová ugye nem lehet belépni.
4) Telefonon nem elérhetők, már novemberben is több ezer forint eltelefonálása után sikerült nagy nehezen beszélni velük.
Ja és email címük nincs. Noreply email-ről írnak.
Egyenlőre ennyit tudok.
mi a probléma? :)