Igen, ezt szinte minden évben eljátsszák.
Igen, ezt szinte minden évben eljátsszák.
örvendetes hír :))
emlékeim szerint, ilyenkor van az, hogy megy a vita, csőd, 3-2-1napra van, majd utolsó pillanatban megszavazzák és mindenki boldog.. :)
Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter pénteken kijelentette, hogy az Egyesült Államok valószínűleg január 19-én eléri az adósságának törvényes határát, ami arra kényszeríti az államkincstárt, hogy "rendkívüli intézkedéseket" hozzon a fizetésképtelenség elkerülése érdekében......................
...................................... A helyzetet most épp az színezi, hogy a Képviselőház a politikai alkuk miatt patthelyzetben van, amely veszélybe sodorja az adósságplafon (amúgy is igen sok politikai csörtével tarkított) megemelését. Ezért elképzelhető, hogy a következő napokban az adósságplafon helyzete nyomasztani fogja a piacokat.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
ez nulla volt :)
https://www.portfolio.hu/uzlet/20230110/megszolalt...
Köszi!
Remélem lesz annyira g, hogy meglepi a spekiket egy 0,5-ös kamatemeléssel :)) időközben ahogy utánaolvastam azért ekkora az optimizmus, mert 0,25ös emelést harangozott be az egyik tag... :)
:-)
Ha jól emlékszem, akkor a hónap 2. hetében van a felkészülés a hideglelésre és a 3. héten jön a hideglelés maga.
A 4 héten a megszédült piacok próbálnak talpra állni és ez olyan jól sikerül, hogy az 1. héten már szárnyalnak, mint aki LSD szedett.
Mikor fog Powel bácsi nyilatkozni? jól esne egy kis rémület..
First published jan 05, ahhoz képest pénteken nagyon a lovak közé csaptak.
de az alaphangot pénteken adja meg jpmorgan, bofa, citi, blackrock...
aszondják a magas kamatok a bankokat segítik meg a biztiket, szóval kivi vagyok...
Citrom betámadta, célár 1$ alá https://twitter.com/CitronResearch/status/16113776... :-/
Én tegnap azt olvastam, hogy nem is ehhez, hanem az 1969-es válsághoz hasonlít a helyzet.
Mondjuk aszerint is még 14 % esést vízionáltak.
Egy hét múlva be lesz rúgva az ajtó, hogy merre, az majd elválik, de az biztos, hogy berobbantják a motorokat... :))