Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

örvendetes hír :))emléke…

#1490431 Koffein Előzmény: #1490428

örvendetes hír :))

emlékeim szerint, ilyenkor van az, hogy megy a vita, csőd, 3-2-1napra van, majd utolsó pillanatban megszavazzák és mindenki boldog.. :)

Janet Yellen amerikai pé…

#1490428 Fornit

Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter pénteken kijelentette, hogy az Egyesült Államok valószínűleg január 19-én eléri az adósságának törvényes határát, ami arra kényszeríti az államkincstárt, hogy "rendkívüli intézkedéseket" hozzon a fizetésképtelenség elkerülése érdekében......................

...................................... A helyzetet most épp az színezi, hogy a Képviselőház a politikai alkuk miatt patthelyzetben van, amely veszélybe sodorja az adósságplafon (amúgy is igen sok politikai csörtével tarkított) megemelését. Ezért elképzelhető, hogy a következő napokban az adósságplafon helyzete nyomasztani fogja a piacokat.

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230113/kiszamo...

áúúúúúú

#1490279 Koffein Előzmény: #1490274

Köszi!

Remélem lesz annyira g, hogy meglepi a spekiket egy 0,5-ös kamatemeléssel :)) időközben ahogy utánaolvastam azért ekkora az optimizmus, mert 0,25ös emelést harangozott be az egyik tag... :)

áúúúúúú

#1490273 TrendMan Előzmény: #1490272

:-)

Ha jól emlékszem, akkor a hónap 2. hetében van a felkészülés a hideglelésre és a 3. héten jön a hideglelés maga.

A 4 héten a megszédült piacok próbálnak talpra állni és ez olyan jól sikerül, hogy az 1. héten már szárnyalnak, mint aki LSD szedett.

kezdődik a jelentésszezon

#1490238 Koffein

de az alaphangot pénteken adja meg jpmorgan, bofa, citi, blackrock...

aszondják a magas kamatok a bankokat segítik meg a biztiket, szóval kivi vagyok...

Overview calendar of the most anticipated earnings releases for the coming week

Én tegnap azt olvastam, …

#1490202 TrendMan

Én tegnap azt olvastam, hogy nem is ehhez, hanem az 1969-es válsághoz hasonlít a helyzet.

Mondjuk aszerint is még 14 % esést vízionáltak.

Egy hét múlva be lesz rú…

#1490200 Koffein

Egy hét múlva be lesz rúgva az ajtó, hogy merre, az majd elválik, de az biztos, hogy berobbantják a motorokat... :))