lehet elkerülte a figyelmem :)
ahogy hallgatom a Mató meghallgatását 33 percnél beszél erről...
programokról beszél pl energia hatékonyság, élelmiszeripari termelékenység... nem arra gondol, hogy einstandolni kéne, ahogy a másik oldal próbálja beállítani...
jovore jo otlet lesz hitelt felvenni, vagy inkabb ne ? Varnatok ezzel ?
azt eddig is tudtam, h a megtakaritasokat mar mint ami az allampapirokat illeti nem gyujti a malacperselybe egy bank sem, hanrm abbol fizeti ki pl 3 havi korhaz szamlakat, bereket stb... hiszen mi adunk kolcsont az allamnak es cserebe ad ra kamatot a penzt hasznalatert. Csak akkor nem tudom hogyan ertette, hiszen eddig nem volt valsag es megus hasznalta... es ha valsag van akkor meg tobb penz kell,
Mibol fizet kamatot ? Es az unios penzt mikor kapjuk meg ? Es szerintetek Dobrev Klari normalis h azzal kampanyol h be kapjuk meg az unos penzt ? Hat ez dobbenet ez a no , a magyarok ellen van...
Én is olvastam, a berakott mató interjúban benne van, tán abban amit én linkeltem.
"Matolcsy szerint kb. 20 ezer milliárd forint a magyar családok megtakarítása,
„ezt most eszi, rágja, harapja az infláció”.
Ugyanennyi pénz van a magyar üzleti szektorban likviditási tartalékként, ezeket a pénzeket kormányzati programokkal meg lehetne mozdítani – állította. Az, hogy most ilyen sok a tartalék, „a megnyert 2010-es évtized eredménye”, és az egész EU-ban kiemelkedő, ezt fel is lehetne használni a válságkezelésben."
ez komoly és meg is tették, jól kamatozó állampapírok vannak.
Ez volt mató egyik zsenije, a megtakarításokat bevonta a finanszírozásba.
Persze h el tudja dönteni mindenki hogy te vagy a propagandista meg feco, hiszen én legalább 2 hónapja nem írok semmit, egy kis sport -foci néha, kis zene, meg Rönének válaszolok kérdésre néha. Aki nem ír semmit az meg nem tud propagandázni, nemdebár, úgyhogy maradtatok ti a propagandisták. Úgyhogy hajrááá!
forrás? mondatra rákeresve egy politikai site jelent meg.. amúgy értelmezés kérdése... meg hogy miként érti a bevonást? állampapír vásárlás? ez esetben érthető, pl önkéntes nyugdíjpénztári vagyon államosítását nem merik megkockáztatni, mert az olyan hullámot indíthat el, amit nagyon régen láttunk..
Mondjuk megdöbbentő , hogy nem egységes a pénz és gazdaságpolitika és nyíltan beszél róla az Országgyűlésben az MNB Elnök. Matolcsy a kormányra keni a probléma halmazt ( egyebként sokmindenben igaza van ) , jelzést ad a forint shortolásra ugyanakkor kijelenti van devizafedezet.
Nagyon hiányzik már EU pénz , hogy egymás ellen fordul a MNB - PM - és Gazdasági Minisztérium ( vagy ahogy hívják ).
Gyuri kritizált, be is indult a karaktergyilkosság a kommancs propagandamédiában, miszerint azért durcis, mert élethosszig akart elnök lenni, de min. 2031-ig és ezt a nagynemzeti bagázs megakadályozta.
Igazán hihető magyarázat.
Kérdés, ezt hogyan értik, mert legalább kétféleképpen lehet.
Már megint vau-vau. Köszönjük a roppant értékes hozzászólást! :)
Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy ki itt a propagandista. Nem tűnt még fel, hogy Fletót is szidom (akit szerinted fideszes együgyü logika szerint szeretek, ha már a komcsit nem)?
Részemről lezárva, nem süllyedek le a szintedre.
most nemreg olvastam Facebookon es azota nem vagyok valami nyugodt... egy masik Fb felhasznalo idezte Matolcsit hogy allitlsg azt nyilatkozta Matolcsi hogy : "a hibat belso korben kovettek el es a lakossagi megtakaritasojat bekell vonni a valsagkezelesbe "
Ez most komoly ???
Ezt tenyleg megtehetik ?
várjuk meg az uniós döntést , orbán szopatásáról
Jól nyomod a propagandát kicsit most beelőzted fecót. Hajrá csak így tovább!
Orbán Gyurcsány mellé kerül be a történelemkönyvekbe majd egyszer, mindketten hazavágták az országot.