Valakinek ki kell mondani az igazságot, ha már senki nem meri.. zseninek azért nem nevezném, előbb kellett volna azt a kamatemelést elkezdeni.
Valakinek ki kell mondani az igazságot, ha már senki nem meri.. zseninek azért nem nevezném, előbb kellett volna azt a kamatemelést elkezdeni.
Mondtam zseni a csávó.
Ő eddig is szakember volt, mondja amit gondol. Én nem emléxem pártérdekek alapján beszélt volna. Azt mondta ami a meggyőződése.
Van valami csapata, egy kutató és elemző csapat.
Meglátjuk.. tetszik, hogy ennyire beleállt, kíváncsi vagyok a következő lépésekre.. az sokat el fog mondani az elkövetkező évekről..
Egyébként igaza van szerintem. Egy bibi van, hogy eddig becsukta a szemeit és asszisztált mindenhez.
Mindenesetre érdekes lehet, hogy ebből mi lesz. Nyílt kritikát kaptak a saját térfelükről.
Elmozdítják és beraknak a helyére egy mindenre bólogató s*ggnyalót vagy megjön az eszük végre és kivezetik ezeket a komcsi ársapkákat normális gazdaságpolitikai intézkedések mellett?
egy picit bővebben
https://telex.hu/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyor...
Matolcsy kezd szembe fordulni a rendszerrel... mi lesz vele? Mi? De hát, ezt a csatát le kell játszani, vagy ő nyer, vagy Marci... téteket meg kell tenni...
Huh de mérges vagyok :) ja meg ideges de nagyon
Ibiza rögtön ideges lesz , ha Orbáncsalád és szoros baráti/családi köre + stromanjai meggazdagodása merül fel. Európában egyedülállóan megszervezte a közpénzek eltüntethetőségét , ráadásul még törvényekez is hozott érdekében. EU Ügyészségéhez csatlakozva ki lehetne huzni a brüsszel ellenállását. Ezt azonban nem vállalja be.
"Nem fogja tudni kivezetni.." ez kinek az érdeke? Miért akarná?
Magyarország kelet nyugat határa, érdekünk a mindkét oldal. EU-s tagságnak csak pozitív hatása van. Csak magamról tudom. A héten rendeltem holland, német, belga, görög cégektől. Összecsomagolják, kapom az áfa nélküli számlát küldöm a fuvarost és 5 nap múlva letolják az árut az udvaramon. De fordítva is igaz.
Igen jól látod szerintem. Magyarok a kezdetektől 60-80%ban támogatják az EU tagságot senkinek nem érdeke a kilépés. Azért is, mert így összenőhet mi össze tartozik, Magyarország az egyetlen ország amit saját maga vesz körül a környező országok magyarjai megkapták a magyar kettős á.got. Ha valóban a béke a cél nem a konfliktus fenntartása a térségben (erre is van igény és utalás) ukránok függetlenek lesznek, önrendelkezésű területek( talán Kárpátalja is), a kisebbségek jogai erősödnek, cserébe eus kölcsönösségi szerződés, és ausztria színtű nato kapcsolat és persze a gazdasági rabszolgaság a nyugat benyújtja a számlát.
Komolyan mondom állati szimpla vagy.
Tökre felmondod a leckét. Lop lop agyhalott fideszesek.
Ha így nézed akkor te a szélsőbal birkája vagy csak más a szined, szivárványos birka?
A libsi oldal szeresd az idegent aki majd szaporodik, no sex legyél buzi, ha nem azt mondod amit kell akkor csúnya náci vagy, ami nemzeti az penészes avitt dolog.
Komolyan nem látod a világ folyamatait? Pedig moncsicsi is megmondta, ideje foglalkozni az EUegyesült államok kiépítésén. Ebben nincs nemzet hanem jön a központból az ukász. Ok nem mindenkinek fontos a magyarsága, vannak kufárok akiknek mammon az isten, de sokan gondolhatják ezt másképp.
Liberalizmus elvtárs, de a valódi nem a szélsőbalos libsinek mondott hányadék.
Nem fogja tudni kivezetni az eu-ból, mert ukrajna valószínűleg független marad, s közelebb lesz a nyugathoz, mint volt valaha.. geopolitika... kommunikáció terén lehet ijesztgetni, de mi nem leszünk egy svájc, hogy mindenkitől függetlenül elvagyunk... nem olyan az elhelyezkedés, a nép nem akarja, s ha meg is lépné a huxitot, s a kint dolgozó magyaroknak haza kell jönniük, mert nem dolgozhatnának olyan egyszerűen az eu-ban, akkor azok a parlamentig s onnan felcsútra masíroznának és meglenne a cseuszku pillanat... ezt ők is tudják és nem kockáztatják meg... továbbá anyagilag sem érné meg nekik, max nagyon rövid távon, utána jönne venezuella, csak nekünk olajunk sincs...
B versió bevezeti Eur - t Orbán??? aki ezt mondja az örült
inkább kivezetné az EU-ból- De akkor kinek a pénzét tudná ellopni? Most mindent aláír (olaj ársapka , politikusok vagyonyílatkozatai , ertc ) de már hányszor hazudott? ki hisz még neki , a három milló agyhalottan kivül. Az a baj nincs egy normális ellenpolusú politikus. Majd találunk egy celebet , sorozatszínészt , aki ellent mer mondani az oroszokat és megoldodik minden . Minden??? minden??
nyilván van B verzió. Ha jól tudom szaudiakkal is tárgyalt Orbán.
EUtól megkapjuk a pénzt, mert jár, csak időlegesen blokkolták, a lényeg az volt ne vesszen el. Ha nem egyeznek meg nov végéig akkor végleg elveszett volna.
Csak emlékezz, F.layen idejött lepippantani Orbánt, csakhogy szavazzák meg az eus hitelfelvételt, és megigérte MO. lesz az első aki megkapja a rá eső részt.
A másik, elő volt irva tán 17 feltétel a pénzutaláshoz,Orbánék teljesitették, most plusz 10et még rátesznek. (kb jók a számok)
Igy higgy a libernyák balosnak. Jellemtelen szarok.
A világon sehol nincs tollvonással megszüntetett államadósság, nálunk sincs. Mert a bizalom a legfontosabb a pénzpiacon. Ne engedd hasson rád a libsi propaganda. Ha libsik lennének akkor nem lennék nyugodt.
Ha nagy gáz van akkor lehetnek pénzfelvételi, utalási korlátozások de az messze van.
A B verzio lehet az is, egy nap alatt egyoldalúan bevezetik az eurt, tudtommal van annyi kp a trezorokban. És ebben ez esetben nyilván átalakitják az állampapirokat is az új pénzre új kondiciókkal.
Megéri?
Valós infláció jóval 30% felett (kommunista árstoppokkal lehozva 21%-ra), erre adnak nagylelkűen cirka 11-16%-ot a lakosságnak.
Megéri?
Nekem nem.
Megjöttél és már vau-vau a nagyvilágba, mintha muszáj lenne. :D
Most akkor mit tegyek a Nemzeti Konzultációtokkal?
A szankciók tönkre tesznek, ezért ma megszavaztátok a 60 dolláros olaj szankciót is, lassan az olaj csordogálás valószínűleg leáll válaszként erre a lépésre, ez lenne logikus.
Akkor most mi van?
Nem ciki, hogy miközben teli pofával nyomjátok, hogy fúj szankciók, addig a bálványod rendre megszavazza mindet és közben hülyíti a népet az X+1. konzultációval, mintha bárkinek számítana a véleménye?
Találjátok már ki, hogy mit akartok! :)
De tudjuk, nem az számít, hogy mit dumáltok, hanem az, hogy mit tesztek.
Egyébként megint hoztad a megszokott együgyű véleményed. Aki nem támogatja a demokratának álcázott kommancs bandát, az csak is Fletó párti lehet meg libsibolsi. Mintha más nézőpont nem is lenne, persze számotokra nincs. Ezt már a főnököd is elmondta, aki nincs velünk, az ellenünk.
szegény akkorát robbantott, hogy belebetegedett a főni mellőzésébe..
https://telex.hu/belfold/2022/12/03/meghalt-hegedu...
miután EU pénz érdekében megalkuszik még döbrögi is
nagyon sok mindent vállal pl. kiváncsi leszek a nyilvános vagyon nyílatkozatokra. Spade híba nyalja a narancsos fenekeket , lehet nem kap több pénzt érte?? vagy teljesen elvakult?? lehet szavazni!!