nyílván van C versió
Ibiza Előzmény: #1489285"Nem fogja tudni kivezetni.." ez kinek az érdeke? Miért akarná?
Magyarország kelet nyugat határa, érdekünk a mindkét oldal. EU-s tagságnak csak pozitív hatása van. Csak magamról tudom. A héten rendeltem holland, német, belga, görög cégektől. Összecsomagolják, kapom az áfa nélküli számlát küldöm a fuvarost és 5 nap múlva letolják az árut az udvaramon. De fordítva is igaz.
Igen jól látod szerintem. Magyarok a kezdetektől 60-80%ban támogatják az EU tagságot senkinek nem érdeke a kilépés. Azért is, mert így összenőhet mi össze tartozik, Magyarország az egyetlen ország amit saját maga vesz körül a környező országok magyarjai megkapták a magyar kettős á.got. Ha valóban a béke a cél nem a konfliktus fenntartása a térségben (erre is van igény és utalás) ukránok függetlenek lesznek, önrendelkezésű területek( talán Kárpátalja is), a kisebbségek jogai erősödnek, cserébe eus kölcsönösségi szerződés, és ausztria színtű nato kapcsolat és persze a gazdasági rabszolgaság a nyugat benyújtja a számlát.