Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

rtl híradó

#1488364 Koffein
szóval az mondják:
Ha azt tapasztaljuk más, híradónak nevezett műsorban vagy híradósnak nevezett műsorvezetőknél, hogy véleményt mondanak, kiállnak egy-egy politikai párt vagy vezető mellett, annak a helytelenségét jelezni kell. Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, abban a pillanatban megszűnik híradósnak lenni.

Szellő egyetértett az elhangzottakkal:

Nem lehet kimondani bizonyos dolgokat. Aztán hogy te mit gondolsz, otthon miről beszélsz… az a te magánügyed. Ez nem tartozik a nézőkre

https://24.hu/elet-stilus/2022/10/31/eros-antonia-...

Az én meglátásom szerint, ez nem ennyire fehér, vagy fekete. Azzal, hogy nem mondanak ki dolgokat, attól még oldalt választanak ők is, ha nem is egyénileg, de felülről az rtl vezérei meghatározzák az irányt, hogy mit adhatnak adásba, mit olvashatnak be... tovább megyek, a nagy multik is oldalt választanak, mint pl google, netflix, meta, apple, nike, fox, nbc, cnn, dinsey, amazon, tesla, adidas stb. stb. ki ide, ki oda, van aki mindkettőre tesz... ha szót emel az egyik jelenség ellen, akkor szót kell ejteni a másik jelenségre is, mert így független, ha nem teszi, akkor ugyanolyan aktivista, minta a másik oldalon lévők, csak azzal a különbséggel, hogy sunyik is...

Pedig lehetne másképp is.

#1488315 Ibiza

"Megöregedtem! Nehéz elmondani mennyire utálom! Nem tehetsz ellene semmit, a kor érezteti a hatását. Nem ismered fel az arcokat, elveszted a látásodat. Felkelsz - és a fenébe - csak azt érzed, hogy fájnak a végtagjaid. Ezért kértem meg Anthony fiamat, hogy szervezze meg az eutanáziámat, amikor készen állok.

A végrendeletemet már megírtam, hogy az örökségem ne legyen vita tárgya leszármazottaim között.

Egy bizonyos életkor után mindenkinek joga van csendben távozni, anélkül, hogy járná a kórházakat, és injekciókon, gyógyszereken élne.

Az élet már nem sokat ad nekem. Amire szükségem volt, azt megkaptam, és láttam mindent, amit látnom kellett.

De leginkább a korunkat utálom, ami körülvesz minket. Minden hamis, minden eltorzult, nincs tisztelet, nincs többé adottszó. Csak a pénz számít. Úgy fogok elmenni, hogy nem sírom vissza ezt a világot…”

(Alain Delon)

Sokan ezért sírják vissza a 60-70es éveket. Béke volt, életszeretet, egyszerű de kiszámítható élet sok apró örömmel. Volt ritmusa. Minden az volt aminek lennie kellett. Szerelmek, mozi, éttermek, fagyizás, séta a dunaparton a Margitszigeten beülni egy sütire valahova... egymással játszás, kártyacsaták a meleg estéken ulti, kanaszta snapszer, nagy beszélgetések egy sör vagy bor mellett. A gyerekek is játszottak egymással, hunyó indiánosdi/katonásdi. autókvartett..gombfoci, rugós foci..tengó az utcán..bélyeg szakkőr.. mecsbox klub..bringázások (lezárás nélkül kint hagytuk a ház előtt a bicajt max a szelepsapkát csórták le. .Nyár, balaton vagy strand, kukorica, sült keszeg, hurkázások..palacsinta Az évszakok is megvoltak. Mikuláskor este piros lett az ég és szakadt a hó..a szülők kiengedtek a szomszédokkal szánkózni.. 20-25cm hó esett.. Karácsony finom karácsonyi illatokkal..karácsonyfa szag.

Ja es nem telepedett ra a politika a társadalomra.. Mármint nem terhelte a kapcsolatokat.. A karrier komcsik meg a meggyőződéses ellenallok is jol elvoltak.

Kb igy látom én is

#1488302 Ibiza Előzmény: #1488277

Igen. Usa nélküli világrend épül. Usa hegemóniája recseg ropog.. már nem csicskulnak be a népek..visszaszólogatnak..
Orbán is erről az új világrendről beszél.. ebben kell elhelyezkedni... történelmi pillanatok.

Brexit - a számok magukért beszélnek

#1488253 Ibiza Előzmény: #1488252

A történelem bonyolult összetett és utólag irják. Én nem is szeretem, kronológiai sorrendként érdekel.
A kasztok előjogok, mindig gúzsba kötnek egy országot, ez máig igy van.