Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pedig lehetne másképp is.

Ibiza

"Megöregedtem! Nehéz elmondani mennyire utálom! Nem tehetsz ellene semmit, a kor érezteti a hatását. Nem ismered fel az arcokat, elveszted a látásodat. Felkelsz - és a fenébe - csak azt érzed, hogy fájnak a végtagjaid. Ezért kértem meg Anthony fiamat, hogy szervezze meg az eutanáziámat, amikor készen állok.

A végrendeletemet már megírtam, hogy az örökségem ne legyen vita tárgya leszármazottaim között.

Egy bizonyos életkor után mindenkinek joga van csendben távozni, anélkül, hogy járná a kórházakat, és injekciókon, gyógyszereken élne.

Az élet már nem sokat ad nekem. Amire szükségem volt, azt megkaptam, és láttam mindent, amit látnom kellett.

De leginkább a korunkat utálom, ami körülvesz minket. Minden hamis, minden eltorzult, nincs tisztelet, nincs többé adottszó. Csak a pénz számít. Úgy fogok elmenni, hogy nem sírom vissza ezt a világot…”

(Alain Delon)

Sokan ezért sírják vissza a 60-70es éveket. Béke volt, életszeretet, egyszerű de kiszámítható élet sok apró örömmel. Volt ritmusa. Minden az volt aminek lennie kellett. Szerelmek, mozi, éttermek, fagyizás, séta a dunaparton a Margitszigeten beülni egy sütire valahova... egymással játszás, kártyacsaták a meleg estéken ulti, kanaszta snapszer, nagy beszélgetések egy sör vagy bor mellett. A gyerekek is játszottak egymással, hunyó indiánosdi/katonásdi. autókvartett..gombfoci, rugós foci..tengó az utcán..bélyeg szakkőr.. mecsbox klub..bringázások (lezárás nélkül kint hagytuk a ház előtt a bicajt max a szelepsapkát csórták le. .Nyár, balaton vagy strand, kukorica, sült keszeg, hurkázások..palacsinta Az évszakok is megvoltak. Mikuláskor este piros lett az ég és szakadt a hó..a szülők kiengedtek a szomszédokkal szánkózni.. 20-25cm hó esett.. Karácsony finom karácsonyi illatokkal..karácsonyfa szag.

Ja es nem telepedett ra a politika a társadalomra.. Mármint nem terhelte a kapcsolatokat.. A karrier komcsik meg a meggyőződéses ellenallok is jol elvoltak.