ahogy nézegetem, azt látom, hogy 2015ös szintekre ütötték... azon gondolkodom, hogy kezd kívánatos szintekre kerülni.. más is gondolkodik rajta, vagy csak az én eszem ment el?
ahogy nézegetem, azt látom, hogy 2015ös szintekre ütötték... azon gondolkodom, hogy kezd kívánatos szintekre kerülni.. más is gondolkodik rajta, vagy csak az én eszem ment el?
gyorsan fordul a kocka
Amazon -8%
apple +8,6%
intel +9,9%
most nézem,
amazon -19%
apple -2,5%
intel +8%
Hát akkor holnap Bezosékat is lealázzák, ha nem mondanak valami jó sztorit a sajtótájékoztatón..
ahogy nézem, Apple, Amazon és Intel is készül a ma esti siralmas jelentésre :)
Milyen gyorsan fordul a kocka, 2021 elején még 1billió dolláros klubba játszott, most már 300millió dollár fele veszi az irányt..
Már 100 alatt, lehet Cramer is vételre ajánlotta :))
META is csatlakozott a gyorsra beszakadók táborához.. 105,5 körülre szédelgett le.
Az egy fürdőszobai kézmosó, egy fokkal jobb, mint egy budival mászkálni, de értelme ugyanannyi.
Musk egész jól tartja magát, ezen a videón 5-10 évet simán letagadhatna.
úgy néz ki, hogy ezt a boltot nyélbe ütötték... csak azt nem értem, hogy miért vitt magával egy klotyót? :P XD
https://twitter.com/elonmusk/status/15853419846794...
elvileg a héten felvásárolja, már meg is jelent a twitter főhadiszállásán... ez azt jelenti, hogy lehet shortolni kéne... utána tuti szar hírek jönnek, embereket rúg ki, habár ezt lehet pozitívan is értékelni, botokról infók, átalakítás, dogecoin bevezetés.. :)
jelentésre szépen ütik a nagyokat
MSFT -6,3%
GOOGL -7,5%
AMZN -3,5%
META -4,3%
AAPL -1,3% al elég jól tartja magát :)
a FAANG csokorból a NFLX meg hasít a +3%-ával :))
Baba -15%
PDD -25%
BIDU -15%
Li -20%
NIO -18%
Xpeng -14%
stb...
Jönnek a választások és aztán foci vb lesz:
https://www.portfolio.hu/global/20221019/kritikus-...
Hogy a tőzsdén mi lesz, azt nem tudom, de nem lepődnék meg a tovább növekvő bizonytalanságon.
aztot nézem ennek hatására minden streaming szolgáltatót elkezdtek zsákolni
Netflix megtréfálta a szakikat... +2,4milla előfizető... itt a fordulat? :)