Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

EUR /HUF

#1487892 Illuzio Előzmény: #1487883

Ikonnak tartod magad itt is, ezt csináltad a PF-en is. Ott sem jött be itt semfognak a jóslataid beigazolódni. Te tényleg nem tudod elképzelni, hogy ez a társaság egy dilettáns banda? Soha az életben nem kerestek két egyforma forintot saját kútföből, soha nem volt vállalkozásuk soha nem vállaltak felelősséget a saját zsebuk kárára. Miért hiszed azt, hogy jó úton járnak? Értelmezhetetlen a mondandót. Tudom a válaszod. Mindenki hülye(hüje), aki nem úgy látja a kialakúlt helyzetet, ahogy te.

EUR /HUF

#1487883 Ibiza Előzmény: #1487874

Nyilvan van b terv. Emlegette o. Tudja honnon kapunk zs. T. Nagy tuzet fog beloke gyujtani, politikai toket kovacsol.. Es jol teszi. Belengeti huxitot.. Elmonja ebbol latszik politikai döntéseket hoz a szelsobalos eus diktatura. Ráadásul ezeknek a szaroknak mar csak 2 évük van. Mellesleg tobb dolog jogellenes nincs olyan birosag ahol atmenne. Megalapozatlan tobblet jogokat gyart maganak a szelsobal. Orbannak tobb esze mint a sok szarosns, ezert felnek tole.

EUR /HUF

#1487874 prfecó Előzmény: #1487852

gratulálok MNB döntéséhez ... 443............nem lesz kamatemelés indul a 500 felé ,

persze EU nem ad pénzt , bármilyen Orbán pávatánc lesz ( német kancellár megmondta)

nem kell tulkomplikálni

#1487863 Ibiza Előzmény: #1487858

nem hiszem. A baltikumnál nézd meg orosznak milyen tengeri kijárata van, kapott egy corridort, amit egyik kis pöcs..tán litván le akart zárni oroszok elől.

Erre az évre szerintem e…

#1487859 walex Előzmény: #1487843

Erre az évre szerintem elfelejtheted a 400 alatti árfolyamot már.

EU pénz ha lesz, jövőre Q2 körül lehet leghamarabb. Akkor mennyi lesz az árfolyam?

500? Ilyen tempóval inkább még felette.

Már most 433 és a lakossági pánik vételek még sehol sincsenek. Későn ébredők fel fogják vinni az árát és akkor még szó sem volt az állampapír dobálásokról.

EU zseton hírre visszajöhet 30-40 Ft-ot, de a kérdés, hogy honnan?

Fidesz eltakarodhatna a pitsába az MSZP, DK után...

nem kell tulkomplikálni

#1487858 prfecó Előzmény: #1487856

Nem hiszed el , hogy a teljes volt szovjetérdekszférát oroszok vissza akarják szerezni?? Első lépésben. lett , litván , észt területeetk , ők talán nem EU és NATO tagok? Ugyanugy visszavennék fegyverrel Magyar területeket is, ha katonailag lenne erejük.

nem kell tulkomplikálni

#1487856 Ibiza Előzmény: #1487839

"Zelenszkij megvédte saját országát( és ezzel együtt Magyarországot is)"
Ezt simán elhiszed? Oroszok nem akarnak ebbe az irányba eljönni. MO. NATO ország.
Magyarország védi meg EU-t az illegális bevándorlóktól, ami egyébként szerződéses kötelezettsége (a legszélső EU-s ország védi a shengeni határokat)

nem kell tulkomplikálni

#1487855 prfecó Előzmény: #1487849

Ne gyerekeskedj már kedd meg szerdáról. Orbán fanok ugyanugy éltetnék , de a választó polgárok döntő többsége már nem választána meg. Egy dologtól fél a korrupció ellenes EU ügyészség , ha azt beáldozza megkapja a pénzt.

Mellesleg ,ha nincs nyersanyaghatalma Oroszországban már régen ismét viskokba laknának , céklát ennének , pengetnék a balajkát

. Nem értem neked miért probléma , ha megszünik az orosz dominencia . Fehéroroszország , Törökország politikusai is visszafogják magukat

nem kell tulkomplikálni

#1487849 Ibiza Előzmény: #1487835

Ne gyerekeskedj már. A politikus azért politikus mert teljes meggyőződéssel mond valamit kedden, szerdán a tök ellenkezőjét ha szükséges. Orbán akarja a hitelt és az eus pénzeket ha kell leszopatja őket. A határon lavírozik. Még mindig hülededezem a zeliden akit te hősnek látsz..meg karakán meg példakép...
Pár dolog:
- ukránok 20-25 éve semmit nem fejlődtek, a Tiszán engedik le a felgyűlt szemetet mert még a szemétszállítás sincs kialakítva.
- ukránok 1-2 év alatt csődbe mentek volna..
- mivel szerelmesek voltak a népek az oroszba, alakultak nacionalista csoportok akik próbálják erősíteni ezt. Mindez látszott/szik a kisebbségi politikájukon is. Ezért nevezik őket fasisztának az oroszok. meg hát látjuk miket beszélnek miket tesznek a magyar kisebbséggel.
- Az ukránoknál hatalmas termőterületek vannak, elmaradott az infstk. amit most még szét is csesznek. A háttérhatalomnak/a pénzvilágnak ideális terület, hosszú évekig nyomhatják ide a pénzt.
Szerezd meg és olvasd el a Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai John Perkins

Benne vannak a receptek.

Szerinted kik szopják meg a legjobban? Az ukrán emberek. A hősöd zeli meg éli majd a világát a judás pénzből valami usa állampolgársággal a zsebében.

nem kell tulkomplikálni

#1487845 Ibiza Előzmény: #1487826

Látom bonyi neked. Vannak adottságok és történelmi előzmények.
Kuba nem szuverén ország? nem nagyon megy neked a töri.
Orosznak több fórumon be volt igérve, nem tólnak a határához NATO fegyvereket.
Hááát ha te zeliben a karakánságot látod akkor itt a gond..
Hüjéket beszélsz. Oroszok megtehetnék, az ukránoknak induló szerelvényeket szabotálnák partizán módszerekkel.
Azt máig nem értem, amikor épp átér az ukrán területre a cucc akkor miért nem nyomják telibe..de nyílván van rá magyarázat.
Ha orosz 10x akkora infrastrukturális kárt okoz mint amit az ukránok okoznak, olyat amit a lakosság is érez..majd változik a hangulat.


Remélem akkor is be fogo…

#1487843 Koffein Előzmény: #1487842

Remélem akkor is be fogod írni az árfolyamot, amikor visszakorrigál és felhívod mindenki figyelmét, hogy néccá alatt van, vegyétek... má 390 ideje zsákolni... szóval, majd várom lefele is a bejegyzéseket :))

nem kell tulkomplikálni

#1487839 prfecó Előzmény: #1487836

Legegyszerűbb megsértődni kis narancsos propagandista. Zelenszkij megvédte saját országát( és ezzel együtt Magyarországot is) iElfelejtetted a 340 Ft-os euróra való reagálást , orosz gazdaságnak való kiárusításra válaszolni( halasztott fizetés , Paks , stb )

Orbánnak az a szerencséje, hogy Gyurcsány és többiek tehetségtelen , korrupt , rosszul kommunikáló , szervezésből elégtelen pártfuncináriusok. Kellene szakértőkből álló és egy korrupció ellenes csapat.

nem kell tulkomplikálni

#1487838 TrendMan Előzmény: #1487835

Én nem azt mondom, hogy általában egyet értek vele, összességében úgy 48 %-ban igen, 52 %-ban nem.

Tehát összességében nem gondolom, hogy jó irányba vontatja az ország szekerét, ettől függetlenül sok dologban egyetértek azzal, amit mond.

Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy jó szónok, főleg könnyen mond olyasmit, amivel a felszínes szemlélő átlag magyar egyet tud érteni.

Na igen, és ő maga mondta, hogy ne azt figyeljétek, amit mondok, hanem amit csinálok. Ergo a forint árfolyam többet mond róla, mint amit ő mond magáról :-)

A videót még sajnos nem tudtam megnézni, de igyekszem.

nem kell tulkomplikálni

#1487836 Spade Előzmény: #1487835

Nem érdekel mit mond orbán,zelortól, sztem zelo egy fasz, és arról a több mint milliárd dodóról ne is beszéljünk amit összegereblyézett magának közben,. elmondtam miért és egy érved sincs ellene. Ebből látszik h nem vagyok propagandista ellentétben veled aki ki se lát gyurcsány seggéből. A többi nem érdekel amit mondasz, vitasd meg magaddal