Regisztráció Elfelejtett jelszó

nem kell tulkomplikálni

Ibiza Előzmény: #1487835

Ne gyerekeskedj már. A politikus azért politikus mert teljes meggyőződéssel mond valamit kedden, szerdán a tök ellenkezőjét ha szükséges. Orbán akarja a hitelt és az eus pénzeket ha kell leszopatja őket. A határon lavírozik. Még mindig hülededezem a zeliden akit te hősnek látsz..meg karakán meg példakép...
Pár dolog:
- ukránok 20-25 éve semmit nem fejlődtek, a Tiszán engedik le a felgyűlt szemetet mert még a szemétszállítás sincs kialakítva.
- ukránok 1-2 év alatt csődbe mentek volna..
- mivel szerelmesek voltak a népek az oroszba, alakultak nacionalista csoportok akik próbálják erősíteni ezt. Mindez látszott/szik a kisebbségi politikájukon is. Ezért nevezik őket fasisztának az oroszok. meg hát látjuk miket beszélnek miket tesznek a magyar kisebbséggel.
- Az ukránoknál hatalmas termőterületek vannak, elmaradott az infstk. amit most még szét is csesznek. A háttérhatalomnak/a pénzvilágnak ideális terület, hosszú évekig nyomhatják ide a pénzt.
Szerezd meg és olvasd el a Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai John Perkins

Benne vannak a receptek.

Szerinted kik szopják meg a legjobban? Az ukrán emberek. A hősöd zeli meg éli majd a világát a judás pénzből valami usa állampolgársággal a zsebében.