Regisztráció Elfelejtett jelszó

nem kell tulkomplikálni

prfecó Előzmény: #1487829

Trendman, Szevasz narancsos propagandista i ,nem tudod , hogy Orbán már uj szöveget mondott Németországban . Zelenszkijt 1956 magyar forradalmáronak állította be . Védi saját hazáját . Nem Petain , Quisling , Kádár , akik elárulták népüket és behívták az agresszorokat.

Inkább arról gondolkozz a forint miért 430 ,miért nem kapunk egy fillért sem adományként Brüsszeltől. Miért nem kapunk Oroszoktól támogatást ( ugye drágán veszünk , komoly kamatot fizetünk a későbbi fizetésért ) Kina is csak hitelt nyujt. Gazdaságunkat odaadjuk az Oroszoknak . Türk testvéreink sem adnak pénzt . Miért nem rubelben vagy jüanban fizetünk ?. Miért van 21 % infláció egy olyan országban , ahol 12 éve 2/3 hatalom van. Miért van már csak 2 havi devizatartalékunk?

Szóval Zelenszkij hős Orbán szemében , olvass utána Berlinben mit nyílatkozott tegnap.( persze ott is pénzért kuncsorgott) Eddig Moszkvában béke harcos volt , most kiderült már tudta , hogy háborút fog kirobbantani Putyin ! Hazug ember , sokadszorderült ki róla.