Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mi a sok?20,1%-os inflác…

#1487811 walex Előzmény: #1487807

Mi a sok?

20,1%-os inflációnál 11,75%?

Jövőre kb. 15% lesz a PMÁP, de az infla 20% felett lesz továbbra is, miközben a forint gyengülni fog tovább ilyen hozzáállás mellett.

Ma már Zsiday is kifakadt, hogy a devizatartalék nem dísznek van, hanem tartani kellene vele a forintot.

Már majdnem megvan a 430 Ft-os euró a nemzet érdekében, mert a Fidesz-KDNP csak jót akar.

Lehet van olyan ismerős,…

#1487806 TrendMan Előzmény: #1487799

Lehet van olyan ismerős, aki paprikás krumplit készít odahaza és annak megmarad?

Hogy a fenébe van 100mil…

#1487799 Koffein Előzmény: #1487797

Hogy a fenébe van 100milliárd szép kártyákon???

Összes ismerősöm elnyaralja, elkajálja a ráérkezett összeget.. van aki gyűjti wellnes7végére, több kolléga ebből rendel ebédet, van aki az egész családját ebből viszi nyaralni... mindenki sír, hogy már alig van pénz a szép kártyáján... érthetetlen számomra, hogy a fenébe van ennyi zsé még mindig a kártyán..

A SZÉP kártyásokat is jó…

#1487797 walex

A SZÉP kártyásokat is jól beszopatták azért.

https://azenpenzem.hu/cikkek/szep-kartyas-penzunkk...

Visszamenőleges jogalkotással az október 15-ig érkezett pénzekre 15%-os adót vetnek ki lényegében, ha jövő május 31-ig nincs elköltve a lóvé. Sokan pedig abban a hitben vannak, hogy majd 2024-ig felhasználhatják levonás nélkül.

Éljen a kiszàmíthatóság, a biztonság! Éljen a Párt!

EUR/HUF

#1487796 walex Előzmény: #1487793

Na, majd azután röhögj, miután kijött az adat és tovább gyengül a forint.

Tapsolj te is annak, hogy kilopják a szemeidet is a forint elértéktelenítésével.

Ez az! Hajrá! Éljen a dicsőséges Fidesz, Magyarorszag megmentője, a keményen dolgozó kisemberek védelmezője.

Ők a zemberek érdekében gyengítik a forintot 12 éve. Elvégre milyen könnyű lenne pl. 500-as euróval átszámolni az árakat a gonosz rothadó nyugaton, ahol már a németek is hidegen isszák a sört, így spórolva a rezsin. :D

Na, így már jó? :)

nem kell tulkomplikálni

#1487795 prfecó Előzmény: #1487787

Oroszok indítottak egy háborút és Te mégis minden másra mutogatsz. Vissza kell Oroszországot a kőkorszakba bombázni , az oroszbérenceket , Orbán -Szijjártó elküldeni Putyinhoz , mint Rákosit, hadd tengessék ott életüket.

EUR/HUF

#1487788 walex Előzmény: #1487784

Holnap jön a szeptemberi inflációs adat, már rezsivel.
Valószínűleg megadják a forintnak a kegyelemdöfést. Ez a tetű banda pedig asszisztál hozzá.

20% körüli inflációt várnak, azért 13%-nál megállni a kamatemeléssel elég őrült ötlet volt.
Török úton haladnak a fiúk, de akkora már a sz@r az edényben, hogy ezt már nehéz lesz a háborúra/Sorosra/Brüsszelre/migránsokra (megfelelő aláhúzandó) fogni. Az edény pedig borulni fog.

- ne kombináld túl a dol…

#1487787 Ibiza Előzmény: #1487769

- ne kombináld túl a dolgokat. Nem kell sokat agyalni azokon a dolgokon amik nem rajtad múlnak. Próbálod kitalálni a hatásokat de úgy is kicsi a valószinűsége eltaláld.
Kb amit irtam azokkal kihúzhatod vagy jól is járhatsz.
Már a covid 1től kellett volna válságnak lenni, de csak nyomták a pénzt és kibekkelték (az egész világon) miközben tankönyvi példa az infláció kirobbanásának..erre semmi nem volt..
Változik a világ de minden mindennel összefügg..szuezi csatornába keresztbe fordul egy hajó és megremeg a világgazdaság.. ikea kilincsek is voltak rajta.. sérültek a szállitói láncok..

most a háború.. korábbi amerikai szankciók.. és belobbant az infláció..
Oroszok és Eu jól elvolt, oroszok biztositották az olcsó energiát..cserébe kapták a magasabb technológiát...mindenki boldog..usa bebaszott egy követ a pocsolyába a békék közé..
Eut kivégzik..10évre elcseszték a versenyképességet..
A legújabb: Usa elzárta kina elöl a csipgyártáshoz szükséges technológiákat.. még az is amit nem is ő gyárt (egy francia cég)
Mi lesz a vége? Kina megszállja tajvant?..mert ott van a technológia..a csipek és processzorok nagy részét ott gyártják..
Szóval a szemét usa kapálózik.. békétlenkedik..szitja a tüzet..
Ki kellene szoritani.. úgy is ez a vége de a háttérhatalom a soros féle kijáró embereken keresztül lefizeti az eu vezetőket

EUR/HUF

#1487784 prfecó Előzmény: #1487781

csak gratula azon politikusoknak, akik segítettek 428 felé a forintot mert , akik csak a magyar érdekeknek megfelelően politizálnak

Szemét csürhe banda, meg…

#1487774 walex

Szemét csürhe banda, meg sem próbálják tartani a forintot.

Szépen ki lesz fosztva mindenki, akinek forintban van a vagyona.

Sokan birkóznak ilyen go…

#1487773 TrendMan Előzmény: #1487769

Sokan birkóznak ilyen gondolatokkal, mint te.

A média sok információt eltorzít, rátesz egy lapáttal, nem segít.

A helyzet igen nehezen átlátható, ez abból is látszik, hogy a szakértők is többnyire csak sok infóval töltött rizsát nyomatnak, amiről néhány héten belül kiderült, hogy igen kevés köze volt a valósághoz.

Ha azt látod, hogy mások látszólag normális életet élnek, az csupán azt jelenti, hogy nincs jobb ötletük, ezért a szokásos napi rutinjukat próbálják lebonyolítani.

Ilyen feszkóban az egyszerű, kétkezi munka segít valamelyest csakúgy, mint a fizikai megterhelés.

arra gondoltam, hogy tal…

#1487769 Röné

arra gondoltam, hogy talan a problema nem is olyan nagy, mint gondolnank... pl, volt olyan napom , hogy egesz nap Putyinra, haborura, allamcsodre, a hatalmas nagy rezsi valsagra gondoltam, igy csinaltam magamnak egy sotet erfelvagos napot, nagyon elvoltam kenodve. Arra gondoltam h Uristen, most mi lesz ?? Tenyleg ilyen szar minden ???!!! Es ezek varnak rank ??? Ezeket megelozoen elolvastam az allamcsodrol vagy 5 cikket, es megnrztem Bokros videojat a youtubon szinten az allamcsodrol beszelt... de aztan arra gondoltam h lehet h sok ujsagiro kinjaba azt se tudja h mit irjon ... lehet csak megelhetesi firkaszok es nagyon hergelik az embereket ilyen cikkekel... es ha arra koncentralunk, h milyen szepen sut a Nap, vagy ha nezzuk az embereket ahogyan setalnak a varosban vagy ahogy nevrtgelnek vagy pl bicajoznak , vagy utazgatnak, es nem panikolnsk akkor lehet latni h talan megsincs akkora nagy gond, mint ahogyan azt gondolnank, par ujsag cikk miatt.

Hat de nem ? Ha nem olvasnek semmi ilyeneket pl allamcsdrol, vagy arrol h Putyin mit tervez, vagy mi lesz egyaltalan , akkor lehet nem elnek ilyen nagy felelemben...

De jo lyan fiataloknak akik szarnak mindenbe bele... es tokre nem kivancsiak ezekre