Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #1487769

- ne kombináld túl a dolgokat. Nem kell sokat agyalni azokon a dolgokon amik nem rajtad múlnak. Próbálod kitalálni a hatásokat de úgy is kicsi a valószinűsége eltaláld.
Kb amit irtam azokkal kihúzhatod vagy jól is járhatsz.
Már a covid 1től kellett volna válságnak lenni, de csak nyomták a pénzt és kibekkelték (az egész világon) miközben tankönyvi példa az infláció kirobbanásának..erre semmi nem volt..
Változik a világ de minden mindennel összefügg..szuezi csatornába keresztbe fordul egy hajó és megremeg a világgazdaság.. ikea kilincsek is voltak rajta.. sérültek a szállitói láncok..

most a háború.. korábbi amerikai szankciók.. és belobbant az infláció..
Oroszok és Eu jól elvolt, oroszok biztositották az olcsó energiát..cserébe kapták a magasabb technológiát...mindenki boldog..usa bebaszott egy követ a pocsolyába a békék közé..
Eut kivégzik..10évre elcseszték a versenyképességet..
A legújabb: Usa elzárta kina elöl a csipgyártáshoz szükséges technológiákat.. még az is amit nem is ő gyárt (egy francia cég)
Mi lesz a vége? Kina megszállja tajvant?..mert ott van a technológia..a csipek és processzorok nagy részét ott gyártják..
Szóval a szemét usa kapálózik.. békétlenkedik..szitja a tüzet..
Ki kellene szoritani.. úgy is ez a vége de a háttérhatalom a soros féle kijáró embereken keresztül lefizeti az eu vezetőket