Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Óóóóóóó, Dzsdzsdzsdzsdzs

#1488895 TrendMan

Óóóóóóó, Dzsdzsdzsdzsdzs belőled csak egy van és most az is visszavonul.

Óóóóóóó, Dzsdzsdzsdzsdzs!

twerk

#1488514 matgab Előzmény: #1488458

azt nem csinálják, mert azért sárga lap lenne...:-)

Amúgy bármelyik női csapatot, még a világbajnokot is szerintem simán megverné egy U18-as NB2-es férficsapat...

Valahogy a csajoknak nem áll rá erre a fajta mozgásra a szervezetük. Ahogy ez a csaj is tartotta a lábát, hogy ... na mindegy.

Benfica PSG favorizálás:

#1488429 TrendMan

Érdekes ez a történés, ahogy a Benfica a végén mégis kielőzte a PSG sztár csapatát a csoportelsőségért folytatott harcban:

https://www.kicker.de/wie-benfica-favorit-psg-trot...

A szabálykönyv 17. pontjának g) alpontja szerint, amennyiben két csapat minden másban azonos (pontszám, egymás elleni eredmény, gólkülönbség etc.), akkor végülis mégis csak a több idegenben szerzett gól dönt.

Mivel a PSG 'csak' 3:1-re vert izraeli barátainkat, a Benfica pedig 6:1-re, ezért a portugálok várhatják a sorsolást kedvezőbb helyzetből.

https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/csoportelso-let...

"A H jelű négyesben az első hely volt a tét az egymás ellen kétszer is 1-1-et játszó Paris Saint-Germain és Benfica között. A francia csapat a Juventus vendégeként lépett pályára és nyert 2-1-re, míg a Benfica 6-1-re győzött a Maccabi Haifa otthonában. Így pontszámban, egymás elleni eredményben és gólkülönbségben sem volt eltérés a két csapat között, végül a Benfica zárt az élen, mert több gólt szerzett idegenben. Az Európa-ligában Juventus szerepelhet majd csoportharmadikként."

Viszont a sportreportere…

#1487941 TrendMan Előzmény: #1487938

Viszont a sportreporterek nem fejlődnek, mindig ezek az ostoba kérdések, hogy aszongya:

(Most még nem esett ki a magyar csapat az aktuális versenysorozatból, erre....hmmm....mit is kérdezzek....mit is kérdezzek)

Aha!

- Mondd, miben olyan különleges ez a csapat, hogy még mindig versenyben van?

Tavaly írtam az előzmény…

#1487938 matgab Előzmény: #880559

Tavaly írtam az előzményt.

"Igen nekünk kelet európaiaknak az kell, hogy egy kemény kezű vezető irányítson minket, különben mindenki azt hiszi, hogy ő többet érdemel és kevesebbet tesz bele. Így van ez a fociban és a társadalomban is."

Azt látom , hogy elég nehezen indult be a csapat Csercsaszovval és a Tobil, a Slovan meg a Shamrock ellen is gyenge volt a játék egy-egy meccsen, a Quarabag ellen meg mindkét meccsen- de a Quarabag az már tényleg rutinos főtáblás csapat.

Most itt az EL főtáblán viszont bravúrosan és nagyon szép tudatosan játszik a csapat, öröm nézni őket.

Nagyon jó játékos a magyarok közül Vécsei és Pászka is (előbb utóbb válogatottban lesz a helye) és természetesen Dibusz és Botka is (bár Botka az egy picit alulról karcolja inkább a szintet).

Zachariassen nagyon nagyot fejlődött játékban és hatékonyságban tavaly óta.

Traore egyelőre főnyeremény, Mmaaee elől formába fog lendülni, hátul meg szintén nagyon stabil teljesítményt nyújt.

Besic a Trabzonos meccsen kívül továbbra sem játszik olyan szinten, mint régen... Civic-nek mondhatná már valaki , hogy többet ne ívelje be a labdát, mert 99%-os valószínűséggel rosszak a beadásai. (A Slovan ellen épp volt egy jó).

Tokmac sajnos visszaesett, őt el kellett volna adni Rebrov után (csakúgy, mint Zubkovot, aztán a Real Madrid ellen hogy megtáltosodott megint!)

Ebből a Gojakból is lehet még jó vétel, többet kellene játszania.

Marquinhos zseni lehetne, de valahogy nem hatékony, nem csapat játékos.

Összességében a védelme a leggyengébb a Fradinak , a középpálya és a támadósor viszonylag erős (főleg magyar csapathoz képest).

Ha -remélem- megéli a tavaszt az EL-ben a Fradi, akkor kellene egy Mmaaee (Blazic) szintű belső védő (és egy jobb bekk esetleg Wingo helyett) mert Kovacevic és Thelander gyenge, ha Knoester vagy Mmaaee nem tudnak együtt a pályán lenni.

Szerintem ez a modell du…

#1487771 TrendMan Előzmény: #1487770

Szerintem ez a modell duma kamu.

Hiszem, ha látom, de a bejátszás - sajnos - ezzel kapcsolatban nem ad információt. :-)

Németország-Magyarország 0:1

#1487456 matgab Előzmény: #1487403

a pénz a kluboknál van. Kénytelen kelletlen elengedik a játékosokat a VB-re, de formát nem időzítenek a VB-re. Utolsó pillanatig megy a bajnokság, irány a VB, aztán jöhetnek is haza.

A kutyát nem fogja érdekelni ez a VB max majd a 16 között.

Tele lesz érdektelen meccsekkel, ahol a jobb csapatok csak arra fognak figyelni, hogy ne legyen sérülésük. Ilyen szempontból szerencsés lett volna, ha a magyar válogatott kijut, mert a kisebb válogatottak játékosainak egy ilyen torna fontosabb lett volna, komolyabban veendő.

Az, hogy a Nemzetek Ligájának nincs akkora presztizse, az azért jól látszik a nagyobbak meccsein. Egy edzőmeccsnek fogják fel, ahol fel lehet építeni a csapatot. A magyar (vagy épp most az olasz válogatott) viszont nyilván itt tud és itt akar leginkább bizonyítani, régen is a barátságos meccseken teljesített jól a válogatott, mert ott mi felszívtuk magunkat, míg a németek/ brazilok/ argentínek/ olaszok épp letojták a meccset.

A Nemzetek Ligája viszont , hogy ennyire eldönti a kalapokat az érdekes dolog. Vagy elkezdik majd a nagyobb csapatok is komolyabban venni, vagy azt mondják, hogy legfeljebb indulok a 3. kalapból , aztán úgyis kiverekedjük magunkat. De sztem előbb utóbb elkezdenek az NL-re is figyelni. Más kérdés, hogy akkor valóban nem maradnak barátságos meccsek - amiknek valljuk be tényleg nem sok értelme van.

#1487403 TrendMan Előzmény: #1487380

Egy ponton túl szerintem a játékos magasról tesz ezekre a megfontolásokra és a saját egészségét próbálja az előtérbe helyezni.

Ergo, ha pl. szednek valami teljesítményfokozásra, akkor abból a fontosabb meccsek/tornák előtt indít kúrát.

És még azt is feltételezném, hogy ha mondjuk van a válogatottnak sportorvosa meg van az egyesületnek sportorvosa, ott is lehet valamiféle együttműködés.

Nyilván nem értek a modern-kori sportkuruzsláshoz, de valami biztos van.

#1487380 Ricsi Előzmény: #1487369

Nézd, a Bundesligához nem értek, nem figyelem. De most ligától függetlenül (és ne vegyük figyelembe, hogy a digók most nem jutottak ki).
Szerinted mennyire érdekli egy olasz edzőt, hogy a spanyolországban játszó francia válogatott csatár milyen formában lesz a VB-n? Ha 40 gólt lő a VB-n, de a Madrid mondjuk 5. lesz, úgy rúgják ki, a lába nem éri a földet. És ha összekerülne a VB az olasz válogatott a franciával, akkor egy olasz milyen Benzemát szeretne látni a pályán?
Csak gondolkozz el, nem vitázok, csak beszélgetek.

#1487369 TrendMan Előzmény: #1487366

Khmmm ... ha megnézed akár a Bayern legutóbbi eredményeit, a bajnokságban hetek óta nem tudnak nyerni.

Ha visszagondolsz arra, hogy a Leicester mikor nyerte meg a PL-t, akkor látni fogod, hogy vb utáni évben történt.

Valami biztos van, de hogy a formaidőzítést hogyan követik el és mit jelent egy profi focista számára a gyakorlatban, ezt laikusként én nem tudom megmondani.

Az is lehet, hogy egyes meccsekre a játékos jobban odafigyel és jobban odateszi magát, mint másokra, mer tudja, hogy a nap végén az a másik fog számítani, nem a kisebb torna.

#1487366 Ricsi Előzmény: #1487360

Szerintem ezt a formaidőzítést felejtsük már el. Ezek a focisták a saját bajnokságukban top formában vannak, a BL-ben is, ez a formaidőzítés rég nem igaz. Főleg így, hogy a bajnokság közepére tették a VB-t. Melyik nagycsapat gondolkozik abban, hogy kit érdekel a bajnokság meg a BL, de bezzeg ez a vicces VB.
A másik az, valamelyik nap néztem a spanyol-svájci meccset, amikor a spanyolok egyenlítettek, hihetetlen öröm volt a pályán és a kispadon is, a tv stúdióról nem is beszélve. Ez a nem vesszük komolyan is egy süket duma, legalábbis ami itt Spanyolországban van. Ezek profik, sosem akarnak senkitől kikapni, mindig győzni akarnak.
Én is a helyén tudom kezelni ezt a magyar szereplést, de szerintem én a helyén tudom. Az angliai 0-4 óriási szégyen angliának, még akkor is az lenne, ha csak az U21 szerepelt volna.