Németország-Magyarország 0:1
matgab Előzmény: #1487344köszi.
Tegnap kár volt berakni Nagy Ádámot (már a német meccsen is a legpontatlanabb , leglassabb játékosunk volt), helyette Vécseivel vagy Callum Styles-szal kezdtem volna (de inkább Vécsei).
Pedig Ádi játékát én szeretem és nagyon hasznosnak tartom általában, de lehet látni, hogy a Pisaban valahogy nem hozzák vele fizikailag sem azt a szintet, amit a Championship-ben elvártak, sem sebességben.
Gula helyett is Dibuszt védettem volna. Bazzeg, hogy már a 10. percben majdnem bedobott maga mögé egy beadást! Azt hittem hülyét kapok! És a gólnál is egy határozott kapus simán elrúgta volna a labdát. Sajnos Gula most már sokkal rosszabb, mint amikor én védettem volna 2015-2020 között. BL meccsek is simán elmennek rajta meg bajnoki meccsek is, a válogatottban meg nagyon régen volt top formában. Ellenben Dibusz tényleg elképesztően teljesít az Euro Ligában és a bajnokságban is.
Szóval ketten összehozták, aztán már veszett fejsze nyele volt, főleg úgy, hogy az olaszoknál nem Gula , hanem Donnarumma védett. Sztem az ominózus nagy helyzetből Gula bekapta volna Styles lövését , de még Szalaiét is.
Szalainak azért 2 méterről be kellett volna tennie, de hát ő műr 2016-ban is baromi lassú volt.
Ádám Martin sajnos dagadt. Látni, hogy jó képességű játékos, de ha nem dolgozik le magáról 10-15 kg-ot , akkor belőle soha nem lesz már focista.
A novemberi selejezőknél nagy kérdés, hogy ki lesz a csatárunk, mert vhogy senkit nem tudok elképzelni, Sallainak nem az a posztja, Varga Kevin és Schön Szabi se tudnak megragadni egy külföldi csapatban sem, Gazdag még lehetne, de ő is csak az USA-ban vigéckedik és nem is vérbeli csatár sztem. Lehet, hogy egy Sallai - Gazdag duó lesz elől? De az meg Rossi elképzeléseivel ellentétes.
Ádám Martin max 3.-4. kalapos csapatok ellen lenne megfelelő alternatíva jelen súlyával.
Szóval Szalai is nagyon gyenge volt az elmúlt 8 évben, de ki legyen helyette?