Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

pénzváltok

#1487626 Ibiza Előzmény: #1487625

Feltünt nyomi, te szórtad a jelzőket mindenkire, erre most szipogsz. És megint csak Ibizát szeretnéd utánozni. A frusztrációddal neked kell valamit kezdened, keresd fel kezelorvosod.

De hát itt van a lehetőség. Nyomj valami okosat Rönének.
:) már megint szénné égeted magad, nagyon nem vagy képben. Sokat sportoltam de nem voltam sportoló és soha nem is kérkedtem vele.
Szerénység elvtárs szerénység.
Szerénység - YouTube

pénzváltok

#1487625 Illuzio Előzmény: #1487620

Hugocska, látod ez a baj az egoddal, megint nyomizol, pedig anno is csak egy kis farvizes pöcs voltál,(a politikusokhoz dörgölődző sportoló) Nem a napjainkról beszéltem, de abban az időben is ekkora volt az arcod mint most. Anno Te csak egy (táskahordozó) kis vállalkozó voltál.

koszi a valaszokat. Az E…

#1487624 Röné

koszi a valaszokat. Az EU sem hagyna nezne tetlenul h tonkremenjen az egyik eu-s orszaga, inkabb megallapodik Orban veluk, Orban se akwr felsulni h csodbe vitte az orszagot... de azert leallhatna mar a penz szorassal a csaladoknak, pl csok, babavaro, 3 millios lakasfelujitas tamogatas... meg ado visszafizetes... es egy gyerek nem 10 millioba kerul, hanem sokkal tobbe. Most h majd 1000 ft egy kilo kenyer lassan. Dobbenet osztrak szint majdcsak... csak ugye az inflacio ami penz veszteseget okoz, direkt infalaljak a ft-ot ? Nekem mar ez se gond, csak adjak ki a penzt, ha kerwm majd, de ajkor egyelore nem veszem ki, ingatlant se veszek.... az is nagyon draga :( nem vet fel a penz es van hol laknom, feleslegesen vernem bele magam hitelve. Eleg szar kilatasok.... , de most ez van . A haborubak is mar vege lehetne , mennyi artatlan fiatal halt meg feleslegesen :( de rossz ez.

Egyebkent vigadztal h az allam papirra jovo aprilisban adnak 6,6% -ot szoval nem lehet olyan rossz.

Illózió, röffenj valamit Rönének

#1487623 Ibiza Előzmény: #1487616

Lejjebb ott van Röné kérdése. Nyomj neki egy okosat. Mutasd meg mérhetetlen tudásod.

Rönének

#1487622 Ibiza Előzmény: #1487601

Most a csúcson van az eur ilyenkor két dolog van, vagy feljebb megy vagy lejjebb. Ha megkapjuk eus pénzt akkor eur lejjebb megy ha nem akkor még kb 25Ft-ot fel. Mint a chartisták.

Ne felejtsd háborús helyzet van és támadnak minket a komcsik is az euban. Ez nem vicc, a szélsőbal a balliberál akarja átvenni a hatalmat euban és a világban. EU alapokmánya a nemzetek szoros szövetsége, ezt is támadják.


Kétségtelen új világrend alakul. USA hegemóniája csökken sérül ezért kapálózik de nem kerülheti el a sorsát. (BRICS, selyemút, India, Kina..) EUT most adták el.. -10év.


Sajnos nem tudsz okos lenni.
Államcsőd nem valósznű.
Állampapirokért az állam felel, korlátlan ideig.
EUR Huf és részvények ami most jó lehet 1-2 év távlatban.
Most minden drága, ingatlanok anyagok, szakemberek.. a részvények olcsóak.
Ha pár részre bontod a pénzed az jó lehet.
- eur huf lekötetlenül a számlán, arra ha venni kell valami jó vételt.
- Lekötött huf/állampapir
- részvények: OTP, MOL,.. csak a nagy forgalmú részvények
- EUR kp a sublótban a vészhelyzetre
- Ha ma veszel részvényt akkor ehhez képest minden -20-30% esésben veszel egy pakkot. Nem törődsz vele 1-2 évig.

Jön a válság.
Ha vége a háborúnak - szerintem tavaszra- akkor jobb lesz de a hatása itt lesz 2-7évig (7 szűk esztendö)

pénzváltok

#1487620 Ibiza Előzmény: #1487616

:) nem nyugszol nyomi. Nyugodj meg attól megnyugszol.
Pf-en évek óta nem voltam bejelentkezve. Nem is emlékszem a jelszavamra.
Valamikor penge csapat volt ott, nagy tudású emberekkel, aztán jöttek a hozzád hasonló mariskanénik akik már mindent tudtak mert 2x már vettek 3db otp-t. Portfoliót mint hiroldalt olvasom, néha beleolvastam a fórumba..hát kb a te pályád. A gyenge dumáidat pufogtasd ott.
Igen, nagyon ismertem az otpt, jól kerestünk, egyszer valami OTPs vezető megfenyegetett, érdekes volt. Volt pf-en egy utazás fórum is, ott is jó csapat volt.

csak kérdések

#1487618 Spade Előzmény: #1487601

a jövőben ? sztem Nostredamus

államcsőd? sztem nem várható, energiában mi állunk a legjobban az euban a norvégok után

az állampapír? mindig ki tudja az mnb fizetni, nyomtatni kiválóan tud hufot

Euro árfolyam ? November elején fontosabb lesz az amcsi félideji választás , de előbb is van, mint az ájro pénz, sőt lehet h össze is függ

pénzváltok

#1487616 Illuzio Előzmény: #1487613

Figyelj kopasz, Én tudom , hogy ki vagy , nem kell ez az uborkafára felmászott duma. Örülj, hogy valahogy sikerült célba érned. Azért fünyülj az erdőben, hogy ki ne vágjanak. PF.? Tevoltál az OTP forum legnagyobb spílere:) már elfelejtetted, hogy honnan jöttél?

Na de ki válaszol Röné-n…

#1487615 TrendMan

Na de ki válaszol Röné-nek?

Spade?

Te tudsz közülünk mindent a legjobban, kérlek válaszolj ezekre az aktuális kérdésekre!

pénzváltok

#1487613 Ibiza Előzmény: #1487612

Nem vagyok semmilyen méretű barátod mert utálom a bunkókat, azokat akiknek semmilyen tartásuk stilusuk sincs..mindezt nulla tudás mellett.
A stilusod gondolom elmegy a saját kulturkörödben de nem a balkánon vagy a közelkeleten vagy.
Nem EUhoz csatlakozással leszel európai. Szedd össze egy kicsit magad ez nem a Pf.
Fuss neki újra, lehet egy csiszolatlan békasó vagy csak belegabalyodtál a helyzetbe.

pénzváltok

#1487612 Illuzio Előzmény: #1487606

Fejezdd be ezt a lekezelő stílusodat kisbarátom, te is ugyan az a bunkó maradtál, amilyen a pf-en volltál. Az öreg barátod elbaszott valamit és nem hajlandó elismerni, hogy hibázott. Nem ismerős ez a hozzáállás neked?

pénzváltok

#1487608 Ibiza Előzmény: #1487602

Most adtam el EURt 421.30nál.
vagy felmegy vagy le. :) ahogy a chartosok szokták rajzolni.

pénzváltok

#1487606 Ibiza Előzmény: #1487604

fejezd már be a bunkó stilust, nem PFen vagy És ne öregezzél senkit, a kor nem erény, ráadásul lehet te 20 vagy de nem biztos leszel 30..
Vagy tanulj vagy tegyél hozzá a forumhoz..

pénzváltok

#1487604 Illuzio Előzmény: #1487602

"először is köszi h elismerted h a vétei 405 volt, ez így lehetett ebből láthatod h igazat mondtam a 406-407" - "először is köszi h elismerted h a vétei 405 volt, ez így lehetett ebből láthatod h igazat mondtam a 406-407-tel, de tömeg nem volt sehol egyébként a károly krt és környéke, és nem fogytak ki az ájróbol sehol egyébként en eladni akartam" .Utoljára, te szerény képességü betanított majom, mi volt kiírva a valutaváltó táblájára? Eladás....€-Vétel.... €. Eladni szerettél volna vagy venni? Remélem sikerült a végére eldöntened. Egy biztos, hogy nagyon instabil és zavarodott vagy.

pénzváltok

#1487602 Spade Előzmény: #1487600

na még utoljára debilke én ezt írtam

" igen vételi volt írtam is h"Lófaszt volt itt ájro vételi pánik",

te erre azt hitted h 406-407-ért akartam venni mert nem tudod h mi a vételi a pénzváltónál, egy igazi debil vagy hiába is magyarázod. Hát sztem amilyen érelmeszesedett vagy az apám lehetnél persze ahhoz genetika is kéne. Szal pá, nem érdekel a bideni vergődésed és kimagyarázásod, gondolom többször hasraestél már a lépcsőn is

Csak kerdeseim lennenek.…

#1487601 Röné

Csak kerdeseim lennenek...

Ki tudja megmondani, hogy mi varhato a jovoben ?

Varhato allamcsod ?

Meg nindig biztonsagos allampapirba fektetni ? Meddig lesz biztonsagos allam papirba fektetni ? Van biztonsagosabb befektetes?

Meddig fog meg emelkedni az Euro ? Ha megkapjuk az unios penzeket novemberben, akkor valoszinuleg az euro lesz megint 370 ft korul?