Te egyre súlyosabb eset vagy, akkor nem adtad el, és akkor mivan? Azt állítottad, 405-406-ért lehet venni, ami nem igaz. Annyiért eladni lehet és NEM VENNI. Probálsz mindenkit lenyomni, közben olyan sötét vagy mint egy vödőr korom.
Te egyre súlyosabb eset vagy, akkor nem adtad el, és akkor mivan? Azt állítottad, 405-406-ért lehet venni, ami nem igaz. Annyiért eladni lehet és NEM VENNI. Probálsz mindenkit lenyomni, közben olyan sötét vagy mint egy vödőr korom.
Azért ha kicsit tudnál magyarul érezhetnéd a különbséget az eladni akartam és az eladtam között, tehát már ezzel posiarc vagy . Másodszor ennek fontos jelzése volt aznap, nem véletlenül nézem meg minden nap.. de tőlem nem tudod meg azért is irtam be h akinek van esze az kitalálja, de ez nem te vagy persze nem is tételeztem fel ilyet rólad, soha.Mert sztem te még kocavadász se vagy ebben a témában, mert még az életben nem írtál be pozit csak okoskodsz meg köcsögösködsz
A piac lecsap, amikor azt látja, hogy a döntéshozók bizonytalanok.
Kamatemelés után megállunk, kifizetési stop után adócsökkentési ígéretet
teszünk, szorult költségvetési helyzetben késlekedik az uniós
megegyezés, ez értelmezhetetlen kuruckodós következetlenség.
Maradj mert érdekes a Te véleményed is. Csak adjatok egy kis formát a cuccnak. Tudom, most jön mindenki az utolsó hozzászóló akar lenni.
Beirod aki érti érti aki nem az nem. Mindenki csak egy vélemény.
A pénzváltók nem pánikolnak.. csak kihasználják a lehetőséget..lehúzták az ukránokat meg a kapkodókat... kinaiak is beszálltak kevés a kes.. meg ők is váltogatnak..10-20% pénzromlás az már sok.. 1-3%ot még benyel az ember de többet nem. Most azokat a befektetéseket kell megkeresni amik nem emelkednek vagy csökkennek.
Már nem is váltják ukrán pénzt és hatalmas árrést használnak.
Már Magyarország 10-15% a ukrán menekült...a 60% ukrán az elmondása szerint nem akar soha többet visszamenni.
Szerdán eldől kapunk vagy sem EUs zsetont.. mehet a betli..mire játszunk..igen vagy nem.. ha nem akkor lesz egy kemény csúcs..ha igen akkor is egy gyors letörés..
Gondolkodom azon 20% EUR h-k átvált és veszek részvényt..
Ha nem kapjuk meg a zsetont akkor még 20% EUR átvált és -20-40%on veszek részvényt. 1-2 éves befektetés. Ha emelkedik a részvény az eur meg lejjebb megy szép nyereség kerekedhet.
nem alázlak mert erős kihívásokkal küzdesz, a huf árfolyamról amit írtál arra vagy büszke ? erre már középsuliban is karót nyelnél., most mit kezdjek veled,? jöjjek a pénzkínálat differenciál egyenletével? minek ? egyik szót se érted, a te szinted a gyurcsányi hamleti kérdés, 2*3 az 6 vagy nem 6. Ibizának igaza van gyerekes ez az egész b+ röhejes mekkora kamu vagy Én léptem a vitából
csak nyomjátok. Elég gyerekes.
Mennyivel jobb ha érvelgettek..csiszolgatjátok a véleményt.
mindenki összerak egy rögeszmét és azt fújja.
Ez lenne az alázás, hogy az állítasaid meg lettek cáfolva tegnap és ma és ezek után még mindig osztod az észt nagyképűen? :)
Akinek van egy kis önkritikaja, az ilyenkor meghúzza magát és elgondolkozik. Te nem, folytatod ott, ahol abba hagytad hölye gyerek...
bizony bizony a tuggfyukkiikkel soha nincs baj soha nem is volt és soha nem is lesz, aztán felébredsz
te annyira butta vagy h az már fáj, csak h tudd lealáználak szinte bármilyen témában, az iq-ról már ne is beszéljünk szal vegyél vissza, egy felfújt luffancs vagy, nem is indokolom mert ahhoz is "hülye" vagy h megértsd amúgy aszittem gyurcsány a eligatzításon kisegít majd valami ötlettel
Tegnap is bebizonyítottad, hogy hölye vagy, ma is, de még mindig nagy pofával tolod és a gerincnek nyoma sem...
Nem volt gyerekszobád vagy állandóan vertek?
Kérdezd meg a haverjaidat, hogy mi lesz.
Még bivalybasznádon is tudják, hogy KSH -n keresztül a NAV még több dolgot megtud rólad. Nem a tuggyikkikkel van a baj , hanem a magyar hatóságokkal , Ombudsmanok olyan , de olyan biztosan védik az adatainkat , hogy már azt is tudni fogják , milyen ujságot olvasol a budin.
nagy fasz aki kitalálta h nem tartják az anonimitást a kérdőívben, sokkal kevesebb valódi adatot fognak így megtudni mint enéllkül pl. a vallást, nemzetiség stb
na és te nagy okos mi van ha az adatok nem egészen pontosak amit megadsz ?
Ez a fax ba+++ képes elmenni Brazlíiába, hogy fapusztító Bolsonaro-t támogassa:
Ebben az országban te még hiszel ebben?!
Én nem. Lassan mindenhol már az ő embereik ülnek.