mindenki összerak egy rögeszmét és azt fújja.
mindenki összerak egy rögeszmét és azt fújja.
Ez lenne az alázás, hogy az állítasaid meg lettek cáfolva tegnap és ma és ezek után még mindig osztod az észt nagyképűen? :)
Akinek van egy kis önkritikaja, az ilyenkor meghúzza magát és elgondolkozik. Te nem, folytatod ott, ahol abba hagytad hölye gyerek...
bizony bizony a tuggfyukkiikkel soha nincs baj soha nem is volt és soha nem is lesz, aztán felébredsz
te annyira butta vagy h az már fáj, csak h tudd lealáználak szinte bármilyen témában, az iq-ról már ne is beszéljünk szal vegyél vissza, egy felfújt luffancs vagy, nem is indokolom mert ahhoz is "hülye" vagy h megértsd amúgy aszittem gyurcsány a eligatzításon kisegít majd valami ötlettel
Tegnap is bebizonyítottad, hogy hölye vagy, ma is, de még mindig nagy pofával tolod és a gerincnek nyoma sem...
Nem volt gyerekszobád vagy állandóan vertek?
Kérdezd meg a haverjaidat, hogy mi lesz.
Még bivalybasznádon is tudják, hogy KSH -n keresztül a NAV még több dolgot megtud rólad. Nem a tuggyikkikkel van a baj , hanem a magyar hatóságokkal , Ombudsmanok olyan , de olyan biztosan védik az adatainkat , hogy már azt is tudni fogják , milyen ujságot olvasol a budin.
nagy fasz aki kitalálta h nem tartják az anonimitást a kérdőívben, sokkal kevesebb valódi adatot fognak így megtudni mint enéllkül pl. a vallást, nemzetiség stb
na és te nagy okos mi van ha az adatok nem egészen pontosak amit megadsz ?
Ez a fax ba+++ képes elmenni Brazlíiába, hogy fapusztító Bolsonaro-t támogassa:
Ebben az országban te még hiszel ebben?!
Én nem. Lassan mindenhol már az ő embereik ülnek.
Azert az tudhatod, hivatalosan az adatokat nem kothetik össze, ombudsmanok orkodnek. Statisztikahoz csak ezt hasznalhatjak.
1. Azért fontos a forint/euró árfolyam, mert továbbra is import az áruk nagy része. Minél szarabb a forint, annál drágább lesz minden. Minden forintos megtakarítás szépen elértéktelenedik, ezáltal aki forintban takarít meg, szépen kifosztják, elértéktelenítik a vagyonát, de ez is tetszik neked nyilvánvalóan, akárcsak a gazdáidnak...
2. Anonim, mi?
Azért van a levélben a címhez tartozó kód...
Azért kell megadni a munkáltatód nevét és egy csomó adatot, amihez semmi közük...
Személyi kérdőívnél már kell név is, ennyit a nagy anonimitásról.
Szívesen.
Ma is okosabb lettél.
Ennyi eszed van. Inkább néznél utána először a dolgoknak, de nem, egyből okoskodsz nagyképűen.
kilépett az mszp.ből https://24.hu/belfold/2022/10/02/kilep-az-mszp-bol...
vajon hány napon belül jelentik be, hogy csatlakozott a dk-hoz? :)
Én kitöltöttem, bár nem mentette el, h rohadjon meg.. Nagyon nem anonim, pontosan, személyhez rendelten kell megadni az adatokat.
te rugózol állandóüan az ájro árfolyamon, lehet h most összekevertelek a hollanddal, vedd úgy h a többiért ez járt neked.
Én úgy tudom h a népszámlálásadatai anonimek,(szal te vagy a "hülye" :)) persze tudjuk h ez mit jelent, de abban biztos vagyok ha számítógépen töltöd ki a tuggyukkik mindent is levesznek azonnal
Elkezdődött a népszámlálásnak nevezett vagyonleltár készítés.
Csodálatos kérdések vannak ám, semmi köze a népszámláláshoz.
A kérdések nagy részére megvan náluk a válasz (NAV, Földhivatal, TB., stb.), teljesen felesleges az egész.
Tolvajoknak nem kötelező a vagyonnyilatkozatot rendesen kitölteni, de az állampolgároktól elvárják a valós kitöltést. Aki ellenáll, 200 ezer bünti.
Te szerencsétlen, egy szót nem írtam pénzváltókról, olvass vissza, bivalybasznádiról meg főleg nem. Nem baj, ha "hölye" vagy, csak ne reklámoznád napi szinten. :)
szurkolhatsz, de csodálkoznék ha nem lennének tervek.. A-Zs-ig
EU-nak nem érdeke egy magyar csőd.. ha nem tesznek semmit azonnal menekülne a tőke a kelet- és délurópai országokból.
Egyszerűbb ha megadják a kivánt pénz egy nagyobb részét.
Tudod, Te , mondtad bivalybasznádon lévő árfolyam és verted a tüzet Pesten nincs ilyen
Most már okoskodsz , hogy 406 vagy 4o7 a vétel ( de itt 405)a nem 425 feletti az eladási árfolyam.Persze lényeg a spread és az összezuhanó magyar gazdaság , már várom Kósa" svájci atomtudosprofesszor" szavait az államcsődről. Kérd ki a biztonsági felvételeket és meg látod a tömeget. Ez a tömeg a látható. Szintn látható , hogy magyarország devizatartalékának szintje háromhavi import alá esett. Ez a vörös vonal.IMF behívásának klasszikus előszobája.