Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

felmérés

#1487453 Spade Előzmény: #1487447

Igaz amit mondasz., de a csartokon látszódhat előre az esemény eredmény stb. azok révén akik mondjuk így, jól tájékozottak szinte minden eseményt az "okosak" előre megjátszanak a tőzsdén. De persze meg soxor false,igazából csak megerősítő jelzés lehet, sztem

huf

#1487449 Koffein Előzmény: #1487448

3-ikak vagyunk, hátulról, de ha belehúznak a fiúk, az év végére meglehet a második, de akár az első hely is... O.V. helyében én nem lennék erre annyira büszke...

ahogy mondani szokás, innen szép visszajönni..

Kép

huf

#1487448 walex Előzmény: #1487444

Ezen az árfolyamon nem rablás, hanem hazaárulás.

Mondjuk eddig is azok voltak, de egyre több embernek fog majd leesni.
Szemétláda forintgyengítő csürhe.

felmérés

#1487447 Ibiza Előzmény: #1487446

szerintem a chartok semmit nem érnek főleg a mostani idkben, egy nyilatkozat vagy esemény és megy a kukába.

huf

#1487444 Ibiza Előzmény: #1487430

lehet benne ráció..elengedik majd később jöhetnek a pozitív hírek.. 425eur huf mint csúcs.. nem szép.. és még eur gyenge is..
Ha letapad itt az nem szép..ha lemegy 400ig akkor ez a range.. ha itt álldogál akkor 450ig elmehet..
ilyenkor minden csak utólag logikus..

most lenne tér az egyoldalú eurra átállásnak.. mató egy zseni..meglátjuk.. beszopnák a spekik. ezen az árfolyamon persze rablás..280-300al kellene..de meg kellene oldani ne lehessen kp felvenni majd eladni drágábban

magyar gazdaság

#1487436 prfecó Előzmény: #1487430

véletlenül állam szeretné , ha EUR vagy UD fizetnének a vállalatok

viszont állam nem fizet október végéig a vállalatoknak

ez egy titkos 2000 számmal ellátott határozat NEM TUDTÁK ELTITKOLNI NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLT .

Mondjuk október után jön november , majd 2022 év is . Ki tudja mikor , mit fognak betiltani ? Legelső az állami kifizetési stop, pipa. Utána devizaszámlák ??? forintszámlák?? Na nem véletlen a EU 420 felett , a dollár 430 felett. Érdekes módon nem rubelben , jüanban fizetünk az oroszoknak. Orbán , Szijjártó verte a mellét , milyen kurva jó üzletet kötött.. Ja nem igaz , tőzsdei árat fizetünk . Mik derülnek még ki? kitől kérünk kölcsön? Oroszok nem adnak (nincs nekik) Kina az gyarmatosító pénzt ad. Amerika ( már IMF küldöttség is volt Magyarországon)

Orbán Vezér szív és ment a türk országokhoz pénzért ( mert mi is türkök vagyunk , keleti balkán ország)

huf és kínai kölcsön

#1487432 TrendMan Előzmény: #1487430

Várjál! Várjál! Mindennek teteje az lesz, ha a kínaiaktól akarnak majd hitelt felvenni.

Ebbe már több harmadik világbeli ország beleremegett.

huf

#1487430 Koffein

Orbán beszéd felszopta a spekiket, majd jött a Matolcsy a 13%-os kamatemelési ciklus befejezéssel, utalási stop, meg az északi áramlat robbantása segítségével újabb csúcsra mentünk... így kell ezt kérem szépen...

Azt nem értem, hogy mi a…

#1487421 Koffein Előzmény: #1487419

Azt nem értem, hogy mi a fenéért provokál a csávó... nagyon okosnak érzi magát... és még a rendőr a hibás.. vicc...

felmérés

#1487409 Spade

Érdekes h a kínaiak reagálnak a leghetktikusabban az inflációs tünetekre (tapasztalat) általában jelentősen túllövik, úgyis megfogalmazhatnám trendman kedvéért h a bétájuk a legmagasabb.. Na most az látszik az üzletekben h a sorok hossza a pénztárnál kb megfeleződött a zutóbbi időben

olvasási listán van a kö…

#1487408 Koffein Előzmény: #1487398

olvasási listán van a könyv :)

hát igen: "Azt gondoltam, ha valaki körbeutazza vele a világot, és meglátja az amerikai, az orosz, a kínai, a dél-afrikai, a német, az olasz példát, akkor közben nagyon sokszor fog a térdére csapni, és azt fogja mondani, hogy basszus, ugyanez megy Magyarországon. Ami egyrészt jó azoknak a kormánypárti híveknek, akik azt gondolják, hogy Magyarországon nem ez megy, másrészt meg jó azoknak az ellenzéki híveknek, akik azt gondolják, hogy csak Magyarországon megy az, ami megy, és mindenhol máshol meg szuper jól mennek a dolgok. Szerintem semelyiknek sincs igaza, és ha megismerik a világunkat, akkor rá fognak jönni, hogy mind a két oldal tévedésben él."