:) ravasz, de vannak short és long mennyiségi adatok. ezek tán pontosabbak.
:) ravasz, de vannak short és long mennyiségi adatok. ezek tán pontosabbak.
Igaz amit mondasz., de a csartokon látszódhat előre az esemény eredmény stb. azok révén akik mondjuk így, jól tájékozottak szinte minden eseményt az "okosak" előre megjátszanak a tőzsdén. De persze meg soxor false,igazából csak megerősítő jelzés lehet, sztem
3-ikak vagyunk, hátulról, de ha belehúznak a fiúk, az év végére meglehet a második, de akár az első hely is... O.V. helyében én nem lennék erre annyira büszke...
ahogy mondani szokás, innen szép visszajönni..
Ezen az árfolyamon nem rablás, hanem hazaárulás.
Mondjuk eddig is azok voltak, de egyre több embernek fog majd leesni.
Szemétláda forintgyengítő csürhe.
szerintem a chartok semmit nem érnek főleg a mostani idkben, egy nyilatkozat vagy esemény és megy a kukába.
lehet benne ráció..elengedik majd később jöhetnek a pozitív hírek.. 425eur huf mint csúcs.. nem szép.. és még eur gyenge is..
Ha letapad itt az nem szép..ha lemegy 400ig akkor ez a range.. ha itt álldogál akkor 450ig elmehet..
ilyenkor minden csak utólag logikus..
most lenne tér az egyoldalú eurra átállásnak.. mató egy zseni..meglátjuk.. beszopnák a spekik. ezen az árfolyamon persze rablás..280-300al kellene..de meg kellene oldani ne lehessen kp felvenni majd eladni drágábban
én várok egy kicsit.. elvileg jó lehet ijedelemben átváltani..
véletlenül állam szeretné , ha EUR vagy UD fizetnének a vállalatok
viszont állam nem fizet október végéig a vállalatoknak
ez egy titkos 2000 számmal ellátott határozat NEM TUDTÁK ELTITKOLNI NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLT .
Mondjuk október után jön november , majd 2022 év is . Ki tudja mikor , mit fognak betiltani ? Legelső az állami kifizetési stop, pipa. Utána devizaszámlák ??? forintszámlák?? Na nem véletlen a EU 420 felett , a dollár 430 felett. Érdekes módon nem rubelben , jüanban fizetünk az oroszoknak. Orbán , Szijjártó verte a mellét , milyen kurva jó üzletet kötött.. Ja nem igaz , tőzsdei árat fizetünk . Mik derülnek még ki? kitől kérünk kölcsön? Oroszok nem adnak (nincs nekik) Kina az gyarmatosító pénzt ad. Amerika ( már IMF küldöttség is volt Magyarországon)
Orbán Vezér szív és ment a türk országokhoz pénzért ( mert mi is türkök vagyunk , keleti balkán ország)
Várjál! Várjál! Mindennek teteje az lesz, ha a kínaiaktól akarnak majd hitelt felvenni.
Ebbe már több harmadik világbeli ország beleremegett.
Orbán beszéd felszopta a spekiket, majd jött a Matolcsy a 13%-os kamatemelési ciklus befejezéssel, utalási stop, meg az északi áramlat robbantása segítségével újabb csúcsra mentünk... így kell ezt kérem szépen...
megvan, a videó alatti szövegből és a többi videó alapján, valami szekta tagjai, akik a rendőröket valami amcsi szolgáknak nézik... beszopták a vezetőjük szövegét, oszt jött a valóság és pofán csapta szerencsétlent XD :D
jééé a tyeleksz is lehozta https://telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes... :))
Azt nem értem, hogy mi a fenéért provokál a csávó... nagyon okosnak érzi magát... és még a rendőr a hibás.. vicc...
Érdekes h a kínaiak reagálnak a leghetktikusabban az inflációs tünetekre (tapasztalat) általában jelentősen túllövik, úgyis megfogalmazhatnám trendman kedvéért h a bétájuk a legmagasabb.. Na most az látszik az üzletekben h a sorok hossza a pénztárnál kb megfeleződött a zutóbbi időben
olvasási listán van a könyv :)
hát igen: "Azt gondoltam, ha valaki körbeutazza vele a világot, és meglátja az
amerikai, az orosz, a kínai, a dél-afrikai, a német, az olasz példát,
akkor közben nagyon sokszor fog a térdére csapni, és azt fogja mondani,
hogy basszus, ugyanez megy Magyarországon. Ami egyrészt jó azoknak a
kormánypárti híveknek, akik azt gondolják, hogy Magyarországon nem ez
megy, másrészt meg jó azoknak az ellenzéki híveknek, akik azt gondolják,
hogy csak Magyarországon megy az, ami megy, és mindenhol máshol meg
szuper jól mennek a dolgok. Szerintem semelyiknek sincs igaza, és ha
megismerik a világunkat, akkor rá fognak jönni, hogy mind a két oldal
tévedésben él."