Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

pénzváltok

#1487524 Ibiza Előzmény: #1487522

Nem ennyire szimpla a világ, jeleztem 2000x a háttér diplomácia az ahol a dolgok eldőlnek.

Senkinek nem érdeke eu teljesen bedőljön... de aztán még is.. ha eu bedől utána újra lehet épiteni valamit...de senki nem tudhatja csak próbálunk okosak lenni.. vagy felfedezni valami összefüggést.
Egy erdőtűz mindig pusztulás és egyben az új élet lehetősége.
Több országnak ki van nyomtatva a saját nemzeti valutája ) az osztrákot konkrétan látták ismerősök).

Azt kérdeztem venni vagy eladni az EURt, egy ravasz és okos lángossütő véleménye érdekelt..meg gondolom másokat..erre irtam tegyél valamit a fórumhoz..ne sajnáld tőlünk a zsenidet.

Ügyes vagy, nyilván oka van miért a holland nyugdij, gondolom gyerek oda ment és követtél valami mintát.. nekem nem volt cél a külföldi élet, meg hát nem is tudok veled versenyezni.
Nekem a cégépités volt az első..összeraktam a cégeket.. felvettem hiteleket 0,5-2,5% között. Volt egy több éves rullirozó projekt aminek nagyon magas a hozzáadott értéke.. qrva kemény volt főleg az első hullám.. volt olyan 60napot dolgoztam folyamatosan.. nagyon össze kellett rakni...pénzügyileg és műszakilag. magas kötbér..szoros határidő miközben a világban anyag és gyártási kapacitás hiány van. Élveztem mert olyan energiák kerekedtek bennem amire nem is számitottam. Élvezték kollégák is, egyikük folyamatosan szkennelte a piacokat..a nagykereket éjjel vadászott az amcsi piacon a hiányzó cuccokra, nála volt a kártya 3mp alatt bezsákolta. Folyamatos volt az ujratervezés mert az az A, B tervek 1-2 nap alatt összedőltek az állandóan változó körülmények miatt. Szóval jó volt, nagyon fárasztó de élveztem.
Az alapok megvannak kellő vásárlóerővel várom a válságot.. van menekülési terv.. vettem részvényeket ezek nem szépek.. van HUF van eur... nem látom a jövőt. De ez hol van tőled.

pénzváltok

#1487522 prfecó Előzmény: #1487488

rossszul csináltam????

Magyar ingatlan eladva (visszabérelve), holland ingatlan kiadva , még egy év és jár a holland nyugdíj. Tegyél vissza Te is a forumhoz Ibiza .Te , hogy csináltad??

Vmár belengetve a török áramlatnak műszaki gondjai lesznek (holland sajtó már lehozta a Gazprom NL egyenlőre bennfentes utasitásait a török , bolgár szerb , magyar gazprom cégei vezetőinek) Az már Magyarországon is tudható egyértelműen holland Gazprom dönt a török áramlattal kapcsolatos ügyekben Most lehet putymohoz menni térdre erszkedve szopni kAKADU.

pénzváltok

#1487519 walex Előzmény: #1487493

Nekem ez nem vágyam, hogy Magyarország lesüllyedjen.
Én lennék a legboldogabb, ha a 2 nagy komcsi, Fletó és a sosem hazudó kéz a kézben eltakarodna a pártjaikkal együtt és kinőne néhány új erő mindkét oldalon, új, hiteles emberekkel és nem ezekkel a hiteltelen, magukat már ezerszer lejáratott sz*r alakokkal.
Csak a lakosságon múlik, hogy meddig hagyják őket játszadozni. Egyre több a párt nélküli, nem szavazó állampolgár pont ezért, mert egyik oldalon sincs számukra alternatíva. Meg lehet őket is szólítani, de ahhoz hiteles emberek kellenek. Nem lesz feltétlenül rossz ez a válság, felnyithat sok szemet és talán elindulhat a szocik után a demagóg komcsi párt is a politikai szemétdobra.
Ami meg a forintot illeti, 2010-től érdemes nézni a teljesítményt a régiós devizákhoz képest. Látványosan gyengítették a forintot, hiszen 2010 óta háborús infláció van, lassan ez lesz rá a magyarázat. :)

https://kiszamolo.hu/s-mar-a-420-forintos-euroar-i...

Jók ezek a régi videók, újra és újra látványosan szembe köpi saját magát.


pénzváltok

#1487493 Ibiza Előzmény: #1487490

:) EZ KICSIT a vágyaid kivetülése.
Igen, ibiza topikban olvashattad bosszankodom miért pacsálják a pénzt..ráadásul olyanokra akik nem is fideszesek.. a gyerek program az jó.. de legyenek határok. Akkor kell takarékoskodni amikor jól megy.

Csak jelzem a jellemtelen hazaáruló ellenzék miatt erős a fidesz.
A Lejárt szarokat ki kellene szórniuk..főleg a gyurcsótányokat..és a szélsőséges szarokat..a megélhetési pálfordulókat..
egy szűk rétegnek jön be az akasszuk fel ezeket vegyük el a pénzüket..romboljuk le a zorbán rendszert.. proli tempo.
A werberféle israelita szakértők az irigységre a megosztásra és a gyűlöletre alapozták a baloldal kampányát..köszönjük..csak igy tovább.
Az emberek nem erre vágynak, egészség, viszonylagos jólét, békesség, unokák, kábelTV jó net, jó autó, gyereket tanittatni..szép esküvö..néha egy kis pihi, sütögetés lángos....unokák..és szép temetés. Az emberek zöme erre vágyik max cizelláltabban de ezek az alapok. Ezek soha nem választják a békétlenkedő szarokat.

Békekötés után -40-50Ft lenne ha eus pénz is befigyel akkor 360..
Most én is 450-360közötti rangét látok..320 az max lassan.

De hát senki nem tud semmit.



pénzváltok

#1487490 walex Előzmény: #1487488

Ha ezeken a komcsikon múlik,még ez is reklám ár lesz, ahogy a 400 környéke is az volt nemrég vagy ahogy a 360 is az volt tavaszig.

Szerinted ilyen jövő évi inflációs várakozások, energiaárak mellett mi lesz a forinttal?!

Szerintem szó szerint kivégzik. Főleg, hogy ez a banda továbbra is hitelből osztogat pl. 13. havi nyugdíjat és semmi jele annak, hogy visszafognák érdemben a kiadási oldalt és spórolni akarna struktúrális reformokkal, elvégre etetni kell a klientúrát.

Kb. 2014-től a covidig meg lehetett volna csinálni minimum a nullás költségvetést, ehelyett eszetlen pénzszórás volt szándékos forintleértékeléssel.

2 dolog vígasztal:

1. A Goebbels féle propaganda kezd megbukni, bárhogy próbálják erőltetni évi 100+ milliárdból.

2. A szavazótáboruk fogja szívni a legnagyobbat. Megérdemlik, ők akarták.


pénzváltok

#1487487 Ibiza Előzmény: #1487477

vonulnak a gnúk. Pont most kellett volna nyakig járniuk az eurban..
400ért nem kellett de 425ért már nagyon kell.

felmérés

#1487486 Ibiza Előzmény: #1487466

bármilyen penge ha megkapjuk az eus pénzt vagy nem kapjuk.. ezt nem tudja lerajzolni. Utána bejelentik kapunk pénzt indiától kinától vagy a szaudiaktól orosztól akkor még egy csavar..

pénzváltok

#1487477 prfecó

Budapesten ma a pénzváltók megötszörözték a forgalmukat. Sok helyen elfogyott az euró is , a dollár után.

felmérés

#1487453 Spade Előzmény: #1487447

Igaz amit mondasz., de a csartokon látszódhat előre az esemény eredmény stb. azok révén akik mondjuk így, jól tájékozottak szinte minden eseményt az "okosak" előre megjátszanak a tőzsdén. De persze meg soxor false,igazából csak megerősítő jelzés lehet, sztem

huf

#1487449 Koffein Előzmény: #1487448

3-ikak vagyunk, hátulról, de ha belehúznak a fiúk, az év végére meglehet a második, de akár az első hely is... O.V. helyében én nem lennék erre annyira büszke...

ahogy mondani szokás, innen szép visszajönni..

Kép

huf

#1487448 walex Előzmény: #1487444

Ezen az árfolyamon nem rablás, hanem hazaárulás.

Mondjuk eddig is azok voltak, de egyre több embernek fog majd leesni.
Szemétláda forintgyengítő csürhe.

felmérés

#1487447 Ibiza Előzmény: #1487446

szerintem a chartok semmit nem érnek főleg a mostani idkben, egy nyilatkozat vagy esemény és megy a kukába.


huf

#1487444 Ibiza Előzmény: #1487430

lehet benne ráció..elengedik majd később jöhetnek a pozitív hírek.. 425eur huf mint csúcs.. nem szép.. és még eur gyenge is..
Ha letapad itt az nem szép..ha lemegy 400ig akkor ez a range.. ha itt álldogál akkor 450ig elmehet..
ilyenkor minden csak utólag logikus..

most lenne tér az egyoldalú eurra átállásnak.. mató egy zseni..meglátjuk.. beszopnák a spekik. ezen az árfolyamon persze rablás..280-300al kellene..de meg kellene oldani ne lehessen kp felvenni majd eladni drágábban