Regisztráció Elfelejtett jelszó

Technikai Elemzés (03.25)

Re: TA könyv

#15374 Waszeitung Előzmény: #15372

Köszönöm,nem ezért tettem,viszonozd úgy hogy segítesz Te is egy aprósággal másnak majd...

#15372 ArthurDent Előzmény: #15287

Ó, igen! Szerintem ez lesz az én kis barátom az elkövetkezendő hetekben. :)

Köszi a tippet neked is. Az első sikeres TA-s eredményből majd utalom a 10%-ot. ;)

#14973 Kissherceg Előzmény: #14970

chartcenter tőzsdetanfolyam :) van egyébként TA kezdőknek topik, azt hiszem közélet témakörben.

TA könyv

#14970 ArthurDent

Helló mindenkinek!

Viszonylag új vagyok a tőzsde világában, én is októberben kezdtem, mint oly sokan mások. De én még szerencsésnek is érezhetem magam, mivel a portfólióm "csak" 10%-kal értékelődött le azóta. :) Mindazonáltal még nem vesztettem el a kedvem, sőt! Folyamatosan próbálom magam fejleszteni e téren. Annak ellenére, hogy a tőzsdét nem elsődleges jövedelemforrásként, hanem amolyan hobbiként kezelem, szeretnék minél sikeresebb lenni benne. Éppen ezért belevetném magam a TA elemzések rejtelmeibe (hátha én leszek a következő Babics Egon xD ).

A piacon rengeteg könyvet találni úton-útfélen ebben a témában, de arra sem energiám, sem pénzem, hogy egytől-egyig végignyálazzam mind a 200-at. Szerintetek melyik kiadványokkal érdemes kezdenem?

Ja igen. Tudom, hogy ez a topic nem pont az ilyen kérdések miatt jött létre, de csak e miatt nem akartam egy újat nyitni. Ha mégis gáz, akkor bocsi mindenkitől! :)

Ja, és megint eszembe jutott valami. Mivel kezdő vagyok, megfogadtam, hogy addig nem ugatok bele egyetlen témába sem, amíg nem vagyok tisztában legalább az alapokkal (meg talán a falazattal). De a szemem rajtatok lesz, mint eddig is. :) Sokat lehet tőletek tanulni!

Előre is köszi a javaslatokat! (Már ha kapok egyáltalán ;) )

Re: magyarázat

#14678 Alter Előzmény: #14671

NA MÉGEGYSZER:BE TUDNÁD ÁLLÍTANI ÚGY A SZINEKET HOGY AZ ADX SZÍNEI JOBBAN KÜLÖNBÖZZENEK?MÁS:A FIBO % IS JÓL JÖNNE ÉS ÁTTEKINTHETŐBB LENNE (SZÁMOMRA BIZTOSAN) -PERSZE ÍGY IS KÖSZ HOGY EZEKET KÖZZÉTESZED

magyarázat

#14671 Kissherceg

ADX:

20-40 között trendben van.40-60 között erős a trend,de 40 fölött már lehet arra számítani,hogy fordul(értelemszerűen).20 alatt kifulladt az előző trend.Ha a zöld van a piros felett,vételeket jelez.Ekkor,ha a kék 20 alatt van,még nem trend,inkább csak felpattanás,de ha megindul föl a zölddel együtt,az jelzi az emelkedő trend indulását.

Hibaz

portfolio leírás: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=91079

Kicsit optimista szemüveget vettem fel és távoli célárakat is feljegyeztem, hamár bika, akkor legyen kövér :)