TA könyv
ArthurDentHelló mindenkinek!
Viszonylag új vagyok a tőzsde világában, én is októberben kezdtem, mint oly sokan mások. De én még szerencsésnek is érezhetem magam, mivel a portfólióm "csak" 10%-kal értékelődött le azóta. :) Mindazonáltal még nem vesztettem el a kedvem, sőt! Folyamatosan próbálom magam fejleszteni e téren. Annak ellenére, hogy a tőzsdét nem elsődleges jövedelemforrásként, hanem amolyan hobbiként kezelem, szeretnék minél sikeresebb lenni benne. Éppen ezért belevetném magam a TA elemzések rejtelmeibe (hátha én leszek a következő Babics Egon xD ).
A piacon rengeteg könyvet találni úton-útfélen ebben a témában, de arra sem energiám, sem pénzem, hogy egytől-egyig végignyálazzam mind a 200-at. Szerintetek melyik kiadványokkal érdemes kezdenem?
Ja igen. Tudom, hogy ez a topic nem pont az ilyen kérdések miatt jött létre, de csak e miatt nem akartam egy újat nyitni. Ha mégis gáz, akkor bocsi mindenkitől! :)
Ja, és megint eszembe jutott valami. Mivel kezdő vagyok, megfogadtam, hogy addig nem ugatok bele egyetlen témába sem, amíg nem vagyok tisztában legalább az alapokkal (meg talán a falazattal). De a szemem rajtatok lesz, mint eddig is. :) Sokat lehet tőletek tanulni!
Előre is köszi a javaslatokat! (Már ha kapok egyáltalán ;) )