Köszönöm,nem ezért tettem,viszonozd úgy hogy segítesz Te is egy aprósággal másnak majd...
Köszönöm,nem ezért tettem,viszonozd úgy hogy segítesz Te is egy aprósággal másnak majd...
Ó, igen! Szerintem ez lesz az én kis barátom az elkövetkezendő hetekben. :)
Köszi a tippet neked is. Az első sikeres TA-s eredményből majd utalom a 10%-ot. ;)
Legyél te a köv Babicsegon. Majd éhenhalsz, mert ő is azon van éppen...
Sztem magyarul Kecskeméti István könyve a legjobban használható,ezt mindenképpen ajánlom:
Köszi, megkeresem :)
chartcenter tőzsdetanfolyam :) van egyébként TA kezdőknek topik, azt hiszem közélet témakörben.
Helló mindenkinek!
Viszonylag új vagyok a tőzsde világában, én is októberben kezdtem, mint oly sokan mások. De én még szerencsésnek is érezhetem magam, mivel a portfólióm "csak" 10%-kal értékelődött le azóta. :) Mindazonáltal még nem vesztettem el a kedvem, sőt! Folyamatosan próbálom magam fejleszteni e téren. Annak ellenére, hogy a tőzsdét nem elsődleges jövedelemforrásként, hanem amolyan hobbiként kezelem, szeretnék minél sikeresebb lenni benne. Éppen ezért belevetném magam a TA elemzések rejtelmeibe (hátha én leszek a következő Babics Egon xD ).
A piacon rengeteg könyvet találni úton-útfélen ebben a témában, de arra sem energiám, sem pénzem, hogy egytől-egyig végignyálazzam mind a 200-at. Szerintetek melyik kiadványokkal érdemes kezdenem?
Ja igen. Tudom, hogy ez a topic nem pont az ilyen kérdések miatt jött létre, de csak e miatt nem akartam egy újat nyitni. Ha mégis gáz, akkor bocsi mindenkitől! :)
Ja, és megint eszembe jutott valami. Mivel kezdő vagyok, megfogadtam, hogy addig nem ugatok bele egyetlen témába sem, amíg nem vagyok tisztában legalább az alapokkal (meg talán a falazattal). De a szemem rajtatok lesz, mint eddig is. :) Sokat lehet tőletek tanulni!
Előre is köszi a javaslatokat! (Már ha kapok egyáltalán ;) )
NA MÉGEGYSZER:BE TUDNÁD ÁLLÍTANI ÚGY A SZINEKET HOGY AZ ADX SZÍNEI JOBBAN KÜLÖNBÖZZENEK?MÁS:A FIBO % IS JÓL JÖNNE ÉS ÁTTEKINTHETŐBB LENNE (SZÁMOMRA BIZTOSAN) -PERSZE ÍGY IS KÖSZ HOGY EZEKET KÖZZÉTESZED
ADX:
20-40 között trendben van.40-60 között erős a trend,de 40 fölött már lehet arra számítani,hogy fordul(értelemszerűen).20 alatt kifulladt az előző trend.Ha a zöld van a piros felett,vételeket jelez.Ekkor,ha a kék 20 alatt van,még nem trend,inkább csak felpattanás,de ha megindul föl a zölddel együtt,az jelzi az emelkedő trend indulását.
Hibaz
portfolio leírás: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=91079
Kicsit optimista szemüveget vettem fel és távoli célárakat is feljegyeztem, hamár bika, akkor legyen kövér :)