Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Románok a jódtablettákat…

#1451830 TrendMan Előzmény: #1451796

Románok a jódtablettákat is minap osztogatták nagy lendülettel, nálunk meg a kétharmados kormány úgy tesz, mintha mindez csupán egy film lenne, mi meg ülünk a moziban.

Mivel nincs 1 millió kép…

#1451828 TrendMan Előzmény: #1451580

Mivel nincs 1 millió képzett katonájuk kétlem, hogy ez sikeres lesz.

Ez inkább amolyan önromboló elképzelés ...

Sajna kiprovokálják az a…

#1451808 Ibiza Előzmény: #1451580

Sajna kiprovokálják az atomot. Amcsik kiváncsiak, zeli ki van fizetve, ukránok meg szopnak.
Oroszok nem veszíthetnek háborút. Azzal azt üzennék tessék tessék itt van a gazdag ország kinek kell. Walesa már azon filózgat 100milka oroszt le kéne felezni 50re.. emberirtással? vagy ha jó szándékú vagyok akkor a területük lefelezésével? széthordanák?
Ha túlfegyverzik az ukránokat akkor befigyel egy korlátozott atomcsapás.. ha a világ összefog oroszok ellen akkor azok elindítják a rakétákat. Lehet két kör, első szétnyomják angolokat csak úgy figyelmeztetésnek..esetleg a finneket litvánokat. Vagy egyből elmennek a rakéták.
Usa most talán magabiztos, meg tudná magát védeni az orosz rakétáktól, kínai is eladhatja az oroszokat, esetleg az orosz rakéta kezelőket is le lehet szedni a témáról..
Az tény eszkalálódik egy olyan helyzet aminek alapból el sem kellett volna indulni.

Csak eszembe jut,F1 Ecclestone kiállt putyin mellett rá 1-2 napra befigyelt egy adóvizsgálat, 400millió GBP offshorizálásának vádjával. micsoda véletlenek.

most írják erdélyi ismer…

#1451796 Koffein

most írják erdélyi ismerősök, hogy a románok törvénybe foglalták, ha netalán kitörne a háború az összes hadkötelezett román állampolgár ffi-nek vissza kell mennie... azé durva, hogy erre készülnek és a törvényeket már így alkotják...

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romanii-...

Most égek, mint a Reichs…

#1451777 TrendMan Előzmény: #1451547

Most égek, mint a Reichstag, de én se fizettem elő, csak úgy időnként beleolvasok ebbe meg abba, aztán csodálkozom, hogy elhomályosul a látásom, ahogy lefelé görgetek :9

https://www.portfolio.hu…

#1451580 matgab Előzmény: #1451138

https://www.portfolio.hu/global/20220711/elsopro-e...

Szóval most megparancsolta Zelike, hogy 1 millióan nyugati hadfelszerelésben indítsák meg a támadást...

Ez a Zeli olyan, mint Hitler- legalábbis abból a szempontból, hogy amikor a vörös hadsereg már Berlint ostromolta Hitler még mindig a csodafegyverekről ábrándozott és nem létező már feloszlott hadseregeknek adott ki parancsokat.

Nagy vonalakban, mit ír …

#1451547 Koffein Előzmény: #1451138

Nagy vonalakban, mit ír a cikk, nem vagyok előfizető, nem tudom elolvasni...

rémisztgetés lvl.2022

#1450723 Spade Előzmény: #1450658

ha már rémísztgetés 4 hír

1 Hollandiában kemény gazda tüntetések vannak a rendőrség már a gazdák közé lőtt és a társadalm elégedetlenség már most is hatalmas

2 óriási energia hiány lesz eu-ban már ősztől

3 A covidot amcsi laborban barkácsolták jeffrey sachs szerint aki nem akárki

https://www.jeffsachs.org/interviewsandmedia/2wts4...

4. keményen növekszik már most a covid fertőzések száma eu-ban

következtetések , ha a covid labori. tetszőlegesen felkeményíthetik illetve felpuhíthatják az igényeknek megfelelően mindig uj variánsokkal. Akkor a megélhetési költségek és az energia élelmiszer hiány miatti felfordulásnak nyugaton, a covid miatti karanténnal kijárási tilalommal lehet majd elejét venni. tehát ujabb járvány lesz esetleg uj kotelezo? oltoanyaggal ami belekeverten? távoltarthatja és leszedálhatja az embereket

5. bonusz hír, a volt lengyel elnök walesa szerint az oroszok lakosságát, örök büntetésul (felkelések szításával stb, alig sori befolyás ) meg kell felezni. kb max 50 milla.. Ez pedig atomháboru így lehet h covidra eu-ban, amcsiban, oroszban, ukránban végül nem lesz szükség

rémisztgetés lvl.2022

#1450658 TrendMan Előzmény: #1450591

Halvány asszociációk csupán, konkrétan nem gondoltam egyikre sem, de akár Superman vagy Pokember és tsai. is a 2. világégést megelőzően léptek színre, de tudtommal az egész képregény univerzum az harmincas évek végétől az ötvenes évekig bezárólag szökött szárba.

Ez még nagy dobás lehet, lehet ezúttal Homokember lesz a nyerő:

https://infostart.hu/gazdasag/2022/07/10/ezekkel-a...

rémisztgetés lvl.2022

#1450591 Koffein Előzmény: #1450538

nem tudom, engem is meglepett ez az ezer ojrós vízmelegítés... lehet a medence melegítést is beleszámolta :P

Amerika kapitány és társaira gondolsz? :)

rémisztgetés lvl.2022

#1450538 TrendMan Előzmény: #1450530

Érdekes, Reutlingenben vannak ismerőseim, de ők még nem említették.

Ez az ezer juro per vízmelegítés nagyon durva, nem hangzik reálisnak.

Ilyen képeket nem láttunk a 2. vh óta, nemsokára biztos jönnek majd a képregény figurák is?

rémisztgetés lvl.2022

#1450530 Koffein

Bild címlap azé odabasz...

Kép

aszondják, hogy egy 4fős családnak 5e ojró is lehet a gázszámlája... német vloger akit követek, mondja, hogy a fűtés és vízmelegítése megy gázról, most le van csavarva a fűtés, csak a melegvíz megy és így is ezer ojró feletti összeget fizet havonta és most azon gondolkodik, hogy tudná megoldani, hogy kevesebb vizet melegítsen.. érdekes dolgok ezek...

ukránok bőrén kisérletezik usa.

#1449189 Spade Előzmény: #1448230

az amik ki akarják provokálni a zoroszok ukrán atomcsapását mert akkor örökre meggyülölik az oroszokat és örök amispanok lesznek, és ebben igazuk is van,de ott van a japo eset akik 2 atombomba után 75 évvel is három nyelvvel nyalják az amik seggét szal nehéz kiszámolni az összhatást

ukránok bőrén kisérletezik usa.

#1448230 Ibiza

amcsik kiprovokálják az atombombát oszt majd ukránok szopnak ők lesznek a hősök akiket soha nem feledünk. Oroszok nem támadták a kijevi parlament épületét sem.
Usa felfegyverez, szopatja oroszt, ukánok szívnak ő meg elemzi a reakciókat és nézi a rakéta indítási helyeket, felkészül egy nemzetközi oroszellenes támadásra. Oroszok nem akarják kitenni a kártyákat de usa emeli a tétet.

Bemondta az amerikai tábornok, hol lehetne pusztító csapást mérni Oroszországra - Portfolio.hu

érdekes leletek az alvásról:

#1448183 TrendMan Előzmény: #1446885

Ami szerintem érdekes volt, az a konkrétan megnevezett országok, amelyek szintén így vagy úgy benne vannak a frontvonalban:

- Tajvan (nem kell magyarázni)

- Japán (most volt egy közös kínai-orosz hajófelvonulás a dél-keleti tengeren és most még a volt miniszterelnököt is lelőtték, no és

Svédország, amely szintén az orosz határterületen terül el)