Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

érdekes leletek az alvásról:

#1446885 Koffein Előzmény: #1446843

ezen nem kell csodálkozni, mobillal kelünk, mobillal fekszünk... azt figyeljük, hogy jött-e üzenet? like? hogy teljesít a tőzsde, kriptó? hogy alakul a háború? közösségi médiát bújjuk, a napi adag rémületért..

cáfoljatok meg légyszi!

#1439581 matgab Előzmény: #1439479

Ha már választani lehetne, hogy melyik gecit takarítsák el, akkor én inkább a Biden családra és a Biden adminisztrációra szavaznék. Ők keverték a szart, odaültették ezt a majom Zelenszkijt és kiprovokálták a háborút.

Ezen az egész háborún nem véletlen, hogy az amcsi cégek és ktgvetés akik kva nagyot nyernek, nem az oroszok.

cáfoljatok meg légyszi!

#1439434 matgab Előzmény: #1436263

sztem Putint próbálják meg valahogy eltenni láb alól és egy új orosz vezetéssel kiegyezni. Már csak azt kell biztosítani, hogy Putin után ne egy Medvegyev, hanem egy Jelcin szerű elnök következzen.

elszállt a fantázia, vagy valósággá válik??

#1439019 Koffein

A Bloomberg által idézett elemzés szerint, ha napi 3 millió hordóval fognák vissza a termelést, akkor az olaj világpiaci ára 190 dollárig ugorhatna, az 5 milliós visszavágás pedig egészen elképesztő, 380 dolláros hordónkénti árat hozhatna.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220703/egeszen...

bjuzi mellé ültették Orbánt

#1438766 Koffein Előzmény: #1438192

tuti összevesztek, mert Xavier Bettel nincs a képen... Bettel mondta a szervezőknek, hogy nem érdekli hova ültetik, de ezzel a ripaccsal nem akar vacsizni XD

másnap reggel Xavier Bettel ép Orbánnak mondja, láttam, hogy kacérkodsz asszonykámmal, ez elfogadhatatlan Mr!! :D XD

Not acceptable': Xavier Bettel lashes out at Viktor Orbán over Kirill's  removal from EU sanctions | Euronews

cáfoljatok meg légyszi!

#1437235 TrendMan Előzmény: #1433644

Mondjuk én valamiféle teljes kapacitás adatot is néznék, nem csak ezt:

Magyarországon 40, az európai tárolókban 58 százalékos a gáztárolók töltöttsége

Az európai UGS-létesítmények telítettsége júniusban 12,75 milliárd köbméterrel bővült, ami csak a harmadik legjobb mutató ebben a hónapban a GIE 2011 óta tartó megfigyelése óta, és csaknem 3 milliárd köbméterrel elmaradt a májusi, rekord szintű, 15,6 milliárd köbmétertől.

Június 30-án az európai tárolókban lévő gázkészlet 58,18 százalék volt, ami 1,9 százalékponttal elmarad az elmúlt öt év átlagához képest. A múlt hónap végén a gázkészlet nagysága 62,5 milliárd köbméter volt.

A gáztározók telítettsége jelenleg Portugáliában és Lengyelországban a legmagasabb: 100, illetve 97,44 százalék. Németországban 61,21 százalék, Franciaországban 62,42, Olaszországban 58,9, Hollandiában 53,08, Bulgáriában 35,14, Dániában 79,36, Magyarországon 40,14, Ausztriában 45,12, Csehországban 69,05, Belgiumban 59,11, Lettországban pedig 44,91 százalék.

toronto police

#1436294 TrendMan Előzmény: #1436291

Persze, én csupán szarkasztikus humort próbáltam villantani.

Ha ez egy nő, akkor átoperáltatta magát.

Ha átoperáltatta magát, akkor eltett láb alól egy férfit.

De a bőréből nem tudott kibújni.