Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#142932 banyaiz Előzmény: #142929

33-147 sávban mozog, ennyi, szerintem méltó befejezése lenne ennek az évnek ha felvinnék ATH-ra. :D

ma akartam shortolni ezt is meg egy-két indexet de lebeszéltem magam szerencsére, legalábbis most úgy néz ki.

#142929 Bakiba Előzmény: #142905

és ha még azt is hozzáteszed, hogy a készletek az egekben, a finomitói kapacitás Kb. 80%-os és a feldolgozott termékek még így sem esnek érdemileg, plusz rengeteg amcsi lecserélte most a roncsprogramban a benzinfalóját, hát akkor.....

Bocs a kiegészítésért de valami olyasmit akartam bepötyögni amit te az előbb, és ennyi még volt ami a véleményem:))

totális idiotizmus htt…

#142905 Dr. ursi

totális idiotizmus

http://www.klikkbank.hu/bankihirek/20091022-novelheti-termeleset-az-opec.html

mit gondolnak ezek, hogy a bankok használják fel majd azt a sok olajat a nemlétező pénzek elégetéséhez ??? vagy mi a szösz ???

olajat legjobb tudomásom szerint iparvállalatok használnak és azoknál jellemzően csak a profit nőtt (miért is ?) az árbevétel nem; és az a sok munkanélküli miből fog tankolni ? a segélyből ? amit az állam ( a többi adófizető) fizet ... és ha az elfogy, mert hitelből van minden állam pénze és csődbemennek az államok ? akor mi lesz ???

2 dolcsit se fognak adni az olajukért és belefulladnak

#142693 Robag Előzmény: #142301

Zártam a pozit, kezdetnek nem volt rossz. :)

Van egy kis korrekció szag a levegőben olajnál is. Ha visszaesik 75 körülre, lehet hogy megint vennék.

GAS-on egy szép Pin Bar …

#142522 lackok

GAS-on egy szép Pin Bar az ellenálláson (napos).

Bátorkodtam olaj turbo l…

#142297 Robag

Bátorkodtam olaj turbo long certit venni ma, a pattincsot követően.

Kóstolgatom a témát. A múltkori dax tl certi jó kezdetnek bizonyult. :)

A számítással persze itt is akadnak még gondjaim.

Re: NGAS ETF

#141390 Bakiba Előzmény: #141367

Goldman idénre nem adott mást, legalább is én nem láttam, az ipari fémekben volt emelés/réz, palládium/

#141353 Amatoregy Előzmény: #141324

mai zöldújságban olvastam, hogy szerény többség emelkedést vár olajban. Bár az is hozzátették, hogy komoly időszak átlagában kb 50 % a találati aránya az elemzői várakozásoknak..

85 a célár, 12/31 emelkedés, 12/31 csökkenés...

#141345 banyaiz Előzmény: #141308

jó, hogy mondod, igaz engem most nem zavar kifutás nincs pozim. 81-edet majd meglesem ha eléri. :)

Ursi

nem tudom Goldman célárakat, vmelyik amcsi minősítő cég kb 1 hónapja 100-at jósolt talán JP de nem esküszöm meg rá.

#141324 Dr. ursi Előzmény: #141308

goldman célára továbbra is 85 dolcsi ?

esetleg hallottatok/olvastatok valami frissebb elemzésükről, jóslatukról ???

#141308 Bakiba Előzmény: #141296

Még az is lehet, bár az nekem most elképzelhetetlen:))

A holnapi kifutás miatt azért jó lesz résen lenni:))

#141296 banyaiz Előzmény: #141293

:) csak nehogy 78-100-as legyen, jön egy mikulásrally részénypiacon itt is elgurulhat a gyógyszer.

#141290 banyaiz Előzmény: #141289

:) azt én sem értem 75 felett miért nem longoltam, aztán persze amikor elszállt már nem mertem.