Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#140020 Scipio Előzmény: #140012

Nekem meg a kiszámíthatatlansága lett feltűnő, pedig ez nem volt jellemző az utóbbi időben, ahogy az ilyen bezúgások sem - a tegnapi csúcshoz képest már 4%-ot esett..

#140012 matgab Előzmény: #139985

mostanában mintha a Tkom egy-két nappal a többi papír előtt járna...

Ő kezdte a kitörést és most ő kezd el esni, amikor a többi még javában megy...

#139985 Scipio Előzmény: #139403

Azért egyre szebb lesz az a 63-as vétel, de ha dobom bukóban, biztos itt fordul...

Persze ezzel újabb lépést tennék a mesterré válás útján :))

#139196 Scipio Előzmény: #139177

Sőt... Felidegelt és belevettem 863-on, persze hogy be is öntötték rögtön, nem baj a mester útját járom :))

#139173 Scipio Előzmény: #139159

Hetekig vettem bele minden reggel a kitörést várva, aztán múlt csütörtökön meguntam és minden eladtam, az időzítés zseniális volt...

#135745 Pami2 Előzmény: #131732

öntse már meg a telekomot ez a lemínősitő brigád, a rohadt átkötéseiket 800 alatt is intézhetnék

Bár nem régóta tőzsdézek…

#131732 Scipio

Bár nem régóta tőzsdézek, nem hiszem, hogy volt olyan, amikor még ez a linamar nevű valami is megelőzte a forgalomban a telekomot :))

Ez már tényleg az érdektelenség csúcsa, az elmúlt hetek tili-tolizóinak sikerült elérniük, hogy már pár k-s pakkokal is meg lehessen mozgatni az árfolyamot, szánalmas...

#130766 Scipio Előzmény: #130670

Most nagyon úgy néz ki, bár a mai emelkedésben sem volt igazán forgalom...

Abban bízom, hogy holnap azért kapok ezen az árszinten, de ha nem, a biztos nyerő már megvan, ami a reggeli vaskos mínusz után már mindenképp megnyugtató :)