Nekem meg a kiszámíthatatlansága lett feltűnő, pedig ez nem volt jellemző az utóbbi időben, ahogy az ilyen bezúgások sem - a tegnapi csúcshoz képest már 4%-ot esett..
Nekem meg a kiszámíthatatlansága lett feltűnő, pedig ez nem volt jellemző az utóbbi időben, ahogy az ilyen bezúgások sem - a tegnapi csúcshoz képest már 4%-ot esett..
mostanában mintha a Tkom egy-két nappal a többi papír előtt járna...
Ő kezdte a kitörést és most ő kezd el esni, amikor a többi még javában megy...
Azért egyre szebb lesz az a 63-as vétel, de ha dobom bukóban, biztos itt fordul...
Persze ezzel újabb lépést tennék a mesterré válás útján :))
ifjú padavan, jó úton vagy , de azért sokat kell még gyakoroljál!
Sőt... Felidegelt és belevettem 863-on, persze hogy be is öntötték rögtön, nem baj a mester útját járom :))
Hetekig vettem bele minden reggel a kitörést várva, aztán múlt csütörtökön meguntam és minden eladtam, az időzítés zseniális volt...
k. anyja...
most sokkal többet ér mint akkor, amúgy meg milyen válság? :))
bőven válság előtti szinteken.. röhej
ezen behalok, látszat kitörés????
:)) ma sem teljesül vágyad
öntse már meg a telekomot ez a lemínősitő brigád, a rohadt átkötéseiket 800 alatt is intézhetnék
Bár nem régóta tőzsdézek, nem hiszem, hogy volt olyan, amikor még ez a linamar nevű valami is megelőzte a forgalomban a telekomot :))
Ez már tényleg az érdektelenség csúcsa, az elmúlt hetek tili-tolizóinak sikerült elérniük, hogy már pár k-s pakkokal is meg lehessen mozgatni az árfolyamot, szánalmas...