insider info: Raffiba utaltam... :-)
Áhh, nem hiszem, hogy gond lenne ott az orosz és ukrán részesedéssel... :)
insider info: Raffiba utaltam... :-)
Áhh, nem hiszem, hogy gond lenne ott az orosz és ukrán részesedéssel... :)
édesjóistenem, miután a faktor kivégezte a kirptó piacot, most ugyanazzal a pénzel kivégzed a bankokat is? :)))
Azért nem gondoltam volna, hogy egy Upstart-on, ami esett 55%-ot a vételemet megelőzően- a vételem után- úgy , hogy jobb bevételt és EPS-t jelentett, mint vártak- esik még 25%-ot...
A faktor erős.
Viszont a kriptokkal mákom volt, épp május 5-én adtam el az utolsó GALA-t és május 8-án a IMX-et , amiket USDT-be váltottam és tegnap még vissza tudtam 0,9977-nél váltani az USDT-t EUR-ra.
Most tartok a kripto és a hozzájuk köthető kripto cégek teljes összeomlásától, ezért még a coinbase-ről is kipucoltam az összes kriptos EUR-omat (sajnos 20% minuszt így is realizálni kellett) és visszautaltam a bankba...
Majd ha megnyugszik egyszer talán a piac, akkor visszatérek.
De még túl mélyen él bennem a Lehmann Brothers esete (pedig olyan részvényem nem is volt), meg anno a 2000-es évek dotcom lufi durranását is láttam.
na Upstart-on a szokásos -10%mar teljesült is, lássuk merre tovább?
mostanában kevesebbet írtam.
Volt Immutable (coin) eladásom 1,44-nél, azóta már meg is volt a +10% természetesen.
Eladtam a GALA-t , az is ugrott persze egyet utána.
Most vettem egy kis KULR-t , CPE-t tegnap és PBR-t egy pár napja
K+S beesett 30 alá (megvolt a szokásos -10%) , ott gondolkodtam a vételen, de nem vettem, ezért nyilván most már 32,4 felett is volt...
igen, a helyzet fokozódik, egyre keményebb ez a faktor.
Mondjuk a tegnapelőtti vételeimet követően is ez a tegnapi beszakadás egy kicsit erősnek tűnik...
Cameco_ -10,33%
K+S ma már -7,5%
Sibanye meg -7% volt tegnap.
Vettem tegnap IMX (coin-t) 2,1-nél, ma már 1,88
Szóval a faktor halad a maga útján.
IO eladásomat követően most +60% van a premarketen.
Ha matgab elad egy részvényt, akkor az még akkor is emelkedni tud (ekkorát), ha már csődben van és a részvényeseknek nem marad elvileg semmi.
(És a csőd szélén táncoló cég vételemet követően természetesen csődbe is került).
A Seadrillben- amit meg tartottam a csőd végéig- abban valóban kisemmizték a részvényeseket.
K+S csomag fele visszavéve... 33.9-en. Jöhet a 10% esés.
Eddig 30% nyerő úszott el azon, hogy mindig a kitörés előtt adtam el. Nehéz tartani egy emelkedő részvényt és még nehezebb eladni egy csökkenő árú részvényt.
NRGV végül kiszórva. Az utolsó még 9,5-nél beszerzett alap pakknak intettem könnyes búcsút. Szép kaland volt 9,5-ről 9 alá onnan fel 20-ig, lezuhanva 11-ig, vissza 14-re, ismét le 11-ig, majd hirtelen fel 20 fölé (illetve ma is volt 21 felett és 18,55 is)...
Holnap biztos plusz 10% lesz, aztán majd meglátjuk